Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V principu to tak je, jen chci podotknout, že nerozhodlo 30% oprávněných voličů, ale těch, kteří se k volbě dostavili. Z voličského kvóra je to při účasti 60% ve finále cca 18% oprávněných voličů, ale co....

'Nečekal jsem, že by byl Babiš odsouzen tuzemským soudem v jakékoliv kauze. Ovšem EU je jiná kategorie, tam už to tak jisté nemá a proto začala Válková vypouštět mlhu a připravovat pozici.

Podle dosud prosáklých informací jsou právníci EU jednoznačného názoru, že Babiš je ve střetu zájmů. Jaký bude další postup si musíme počkat, ale ve vzduchu visí hrozba pro náš stát, vracení nějaké té miliardy korun. To moc netěší, nehledě na ohlas takové kauzy a její dopady.

10 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Ty ženské okolo AB jsou fakt k pomilování - Paní Válková, o které píšete, pak i paní Vildumetzová v OVM, kde byla opravdu, ale opravdu přesvědčivá. Paní Malá, ta zimní královna ministryně spravedlnosti, má taky babišovskej sexappeal.

Karma Tome R^

14 0
možnosti
MS

Jj, ta hejtmanka Vidumetzová je tedy pěkná sekýrnice. Ta by za Babiše i dýchala.:-)

3 0
možnosti
Foto

Pane Flaško, proč nejste najednou schopen zastávat to jediné správné. To jest, jestli je někdo vinen trestním činem, tak musí být souzen nezávislým soudem. V kauzách premiéra Babiše jedno silně zapáchá. Zatím nebyl souzen. Až bude souzen, pak se teprve můžete vyjadřovat k rozsudku. Je možné odvolání a zase odvolání atd. až se dospěje ke stavu kauza Rath - třeba. A nebo soudce kauzu Babiš smete ze stolu, jako nestíhatelnou. Měl byste tlačit na práci státních zástupců, policie atd. Není možné nikoho stíhat (označovat) jako trestně stíhaného, aniž se k věci vyjádřil soud. Až se soud vyjádří, bude hotovo. Stíhaný bude odsouzen, nebo osvobozen, hotovo. Ale to už dávno mělo být. Vaše všelijaké konstrukce jsou pouze frustrace z toho, že se nekoná podle Vašeho přání.

4 6
možnosti
Foto

Trestně stíhaná osoba je trestně stíhaná osoba to je fakt, ale není zatím odsouzena.

2 1
možnosti
Foto

R^Díky za video..............ale věřím, že o vině či nevině v trestních věcech u nás nebude vypisováno všelidové referendum. To by nás vyprovodili nejen z EU:-)

2 0
možnosti
Foto

Jedno je jisté: Ať se kauzy vyvinou jakkoli, neměli bychom v žádném případě jejich výsledky přisuzovat Davidu Copperfieldovi. "Paranormální jevy", k nimž dochází když podřízení pocítí potřebu vyhovět svým vlivným nadřízeným, nejsou magií. Paranormální je, když není ochota předem tyto vlivy či tlaky vyloučit nebo je alespoň eliminovat na minimum. Tuším, že to bylo za ministra Ivana Langera , kdy z jistého trezoru zmizel jistý spis. David Coppefield s takovými záhadami nemá nic společného. To jen ti vlivní mají uhrančivě podmanivá přání. K jejich splnění bývá nezbytně nutné se ze svých pozic nehnout a mít věci pod kontrolou. Nic tím nepředjímám, jen bych rád připomněl malebný příměr jedé bloggerky, která napsala, že kauza se táhne jako sopel. Chápu, že věci bývají někdy složité, ale ono je a bylo těch vlekoucích se kauz někak mnoho a často z nich trčí jak vidle z hnoje, že důvod není v jejich zapeklitosti.

K tomu, aby mohlo dojít k tisícům rehabilitací po roce 89, musela své pozice KSČ opustit. Omlouvám se za nesouměřitelný příklad.

1 0
možnosti
Foto

To miluji ...... tuším..... jistý......

0 0
možnosti
BD

Celý problém je společenská poptávka. A ta hlasitější křičí po odsouzení. Bude tedy ještě hlasitější pokud ten požadavek nebude naplněn. Skutková podstata věci je tedy naprosto nepodstatná. Je to evidentní, protože zatímo co se obvinění týče tak policii chválíme a považujeme to za argument, tak v případě odložení budeme tu samou policii naopak kritizovat a označovat to za důkaz o ovlivnění.

4 2
možnosti
LV

Jenomže jako správný demagog zamlčujete jednu podstatnou vě. Tou je vývoj kauzy v čase. Nejprve policisté nashromáždili fakta vedoucí k zahájení trestního stíhání, potom byli vyměněni a nahrazeni jinými, a ž pak došlo ke stažení obvinění. Ergo policie na začátku vyšetřování je jiná, než dnes. A to je to, co vadí.

4 0
možnosti
VE

"O nevině Andreje Babiše vlastně rozhodlo 30% oprávněných voličů" , kteří se rozhodovali mezi "populisty" s pochybnými finančními praktikami a mezi "demokraty" připravenými k otevření hranic uprchlíkům a syrotkům ... Takže volili menší zlo

1 9
možnosti
BD

Když vypukla kauza Nagyová Nečasová, tak na počátku byly zmínky o kilech zlata a milionech v hotovosti. Výsledek bylo pár nezdaněných kabelek. Proto už se nedá věřit té nejnafouknutější bublině.

5 1
možnosti
MV

AB je stejne nevinny, jako kdyz nikdy nebyl veden ve svazcich StB

neprakvapuje me to tedy

jediny, co by me snad dokazalo trochu zviklat by bylo oznameni, ze je svatý

18 1
možnosti
Foto

Pokud žijeme v právní státě , jak je možné, že někdo má takové zprávy, že ví předem, jak vyšetřování ve věci Babiše skončí i když ve věci nebylo ukončeno vyšetřování a nebyl podán návrh na podání obžaloby. Pomalu stáváme banánvou republikou. To je strašně děsivé.

10 1
možnosti
GK

a co se kouknout na to video co je na nej odkaz v clanku? :-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,90
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.