Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Já například čekám, co nakonec vypadne z policie ale žádná konkrétní očekávání nemám. Vy ale už máte jasno, předpokládám i o případném rozsudku.

2 0
možnosti
Foto

Pane Chlumský, právě, že z Policie ČR nic nevypadlo. ale lidé v hnutí ANO už ví předem, jak trestní stíhání skončí. Odvolávají se na tajné informace.

7 0
možnosti
BV

Ke korunových dluhopisům:

Může nastat situace, kdy řetěz jednotlivých ůčelových kroků, které sami o sobě nejsou nezákonné, vede k tomu, že jako celek zákon obcházejí. Jde zejména o účelové vyhýbání se dani, což je činnost, kterou evropské směrnice nařizují příslušným finančním úřadům odhalovat, daň s penálem a pokutami důsledně doměřovat. Tyto směrnice jsou aplikovány i v našem právu.

Ty korunové dluhopisy emitované podniky výhradně pro své majitele jsou přímo exemplární příklad takového obcházení daní a vůbec by nebylopro správce daně obtížné to dokázat.Ovšem to by museli mít odvahu jít proti svému šéfovi a mocnému bezskrupulóznímu protivníkovi. Co na tom, že jde o desetimilionové až stomilionové roční daňové úniky u každého případu. To ti "naši" radši zakleknou na nějakého živnostníčka a napálí mu desetísové pokuty za každou maličkost

3 0
možnosti
Foto

Víc než Andrejovy peripetie, zaujala mě Helenka, umí - a ani se nečervená. Karma. R^ Za to, jak makají, si ty hlasy nakonec zaslouží.

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JH

Jasně, když se nám cokoliv nelíbí - výsledky voleb, soudní verdikty,atd. - tak to prostě, my "demokrati" nerespektujeme, případně označíme za podvod:-)!

I Vy demokratičtí filutové!

7 16
možnosti
RC

Ono uz doslo na soudni verdikt, nebo se Babisova rodina stale vyhyba stihani?

7 1
možnosti
Foto

:-)R^ To je přesné. Vítězství ve volbách jako by mělo vymazávat fakta ve svazcích StB a v trestních spisech, jako by mělo ospravedlňovat lži, dezinformace a všemožné projevy amorálního chování. To jsou atributy totalitního režimu, ve kterém, kdo má moc, má i pravdu.

20 3
možnosti
VS

Menší oprava. Ne 30% oprávněných voličů, ale voličů co přišlo k volbám, protože podle mých zkušeností je cca 15% oprávněných voličů, který nechodí k volbám, protože nemají koho volit!

0 0
možnosti
Foto

K volbám přišlo necelých 61% voličů, ANO dostalo necelých 30% z odevzdaných hlasů. Z toho vyplývá, že hnutí ANO volilo 18% oprávněných voličů. To je mandát, který ANO má - necelá pětina obyvatelstva.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,95
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.