Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Řeknu - a o to šlo!

1 0
možnosti

V Nemecku se kdysi platil Kohlepfennig, aby v pripade potreby bylo mozne znovuobnovit tezbu cerneho uhli pro uhelne elektrarny.

Kdyz byl tento zrusen, priplacelo se opet neco malo na dotace pro obnovitelne zdroje.

CR dostavela Dukovany z doby CSSR a vsichni si mysleli ze to na veky staci. Ze se tenkrat jednalo u vedlejsi produkt pri vyrobe mirovych atomovych pum nikoho nezajima.

Ale casy se meni a technika ucinila obrovsky krok kupredu.

0 0
možnosti

Úkol zněl jasně! Ženě s koženou brašnou výběrčího - to musí vyjít! Letos jsme mocně postavili 3.6 km dálnic a projedli rezervní Fond 22 mld. Kč (ze zdrojů našich předků), ale vyšlo to! Přínos EET nikdo nezná, tedy spusťme 3+4 vlnu! Sice moc Neinvestujeme, ale už budeme ! I dluh klesá = opticky k HDP! Reálně neklesá, ale zase úroky platíme řádně. Prachy docházejí, jsou dražší, pak tedy Dluhopisy od ohavného Kalouska jsou i dobré! Více Státních úředníků = Více prostředků do Rozpočtu! Opět přitečou samy, z plynu, elekřiny, benzinu, ... Ženě s brašnou to vyšlo, nu - vnuci nás proklejí! ... :-)

10 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,42
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.