Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

V pohádce by měl tento "vladař" jméno Ťululum...

6 1
možnosti
JH

Pan prezident se zachoval velice rozumně. S jeho ohodnocením Palachova činu musí souhlasit každý normální člověk,zvlášť rodič. A že nikam nešel-co by se tam stalo-pár pitomců by tam na něj sprostě pokřikovalo, a to opravdu nemá zapotřebí,

5 4
možnosti
Foto

Mýlíte se. Náš chytrý pan prezident nenazývá své oponenty pitomci, nýbrž blbci ;-).

12 0
možnosti
Foto

Náš pan prezident, to je panečku kabrňák! Ze skrytu svého pobývání láneckého nám sděluje svá moudra a nikdy nezapomene význam kohokoliv snížit, případně ho rovnou urazit. Uráží nás všechny. Své věrné i ty, kteří ho tak docela neobdivují.

13 0
možnosti
Foto

Ano. Občané ČR jsou pro pana presidenta blbci. Pak se nelze divit, že pan president je pro občany ČR totéž. R^

27 0
možnosti
BV

Pane Vodvářko,

opravdu si myslítě, že všichni občané ČR jsou členové provokatérské skupiny Kaputin, vedené holanským exhibicionistou Gemundem, který na Národní 17.listopadu vyházel do koše kytky našich představitelů včetně kytky prezidenta?

Kdybyste nevytrhával z kontexu jen část prohlášení prezidenta Zemana, jak to běžně dělají jeho odpůrci, a zjistil si celou jeho citaci, tak byste kupodivu zjistil, že se omezila je na ty provoktéry ze skupiny Kaputin:

"Podívejte se, já se nerad vystavuji setkání s blbci nebo blázny, chcete-li je nazvat jinak. A protože vím, že, jak se to jmenuje, Kapustin, Kaputin, no prostě existuje taková skupina, kterou označuji jako skupinu hlupáků, no tak proč prezident republiky by se měl s touto skupinou setkávat."

https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-internetove-vysilani-webu-blesk.cz-s-prezidentem-v-lanech-3-14504#from-list

0 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,95
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.