Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Když v lidovém hlasování zvolí Zemana, je to pochybné, nedůležité..., ale když nějaký web napíše, že více nežli sedmdesát procent obyvatel Česka vnímá ČT jako důvěryhodnou, tak na to Flaška a spol. vsadí barák....:-)

8 6
možnosti
Foto

Vám nevadí že hospodaří z vice ja sedmi miliardami korunami a je prakticky nekontrolovaná jak radou tak NKU.Uroven pořadů jde stále níž a níž.A vyrovnaný rozpočet taky není jak se pan ředitel chlubí.

7 5
možnosti
RC

NKU? A neni to problem poslancu, ze neumoznuje kontrolu CT ze strany NKU???

4 0
možnosti
Foto

Karma R^

A ten argument je jednoznačný: "Informace předkládané Českou televizí považují za objektivní a vyvážené více než dvě třetiny obyvatel Česka a více než 70 % ji vnímá jako důvěryhodnou."

Takže budu hodně zvědavý na hlasování...

10 0
možnosti
Foto

Karma. Fungování veřejnoprávních médií představuje měřítko úrovně demokracie.

12 0
možnosti
PK

Jak jste přišel k více než 70% podpoře ČT?

Já si myslím, že ČT je do jisté míry i rukojmím politiků, a proč? O jejím fungování i rozhoduje mediální rada, v nichž převažují zájmy politiků. Jak má veřejnoprávní televize natírat politiky, když oni samotní rozhodují o jejím vedení, složení mediálních rad a případných investicích do provozu?

Toto nastavení je samozřejmě zničující a nebezpečné. Já osobně ctím CT 2 a její programy. Zpravodajství a například diskusní pořady nejsou nezávislé, naopak straní konkrétním politickým subjektům a to je chyba.

Existuje z tohoto nastavení cesta? Prakticky nikoliv. Jediná cesta tkví v rovině politické kultury země. Etiky. A to jste dobrým příkladem vy z vašimi blogy,kde házíte co nejvíce hnoje jen na jedu stranu a objektivita je pro Vás sprostý a zbytečný slovo...;-D;-D;-D pane Flaška;-(

15 4
možnosti
AL

Tak se mu to zase nepovedlo, no a co.

Možná někde něčeho moc přidal, jinde zase zkorigoval, něco trošku přibarvil a zbytek si domyslel. Každý píše své blogy, dle svých možností.

:-)

4 0
možnosti
PK

Na různé události, trendy jsou ve společnosti různé názory. A i u poslanců. Na migraci minimálně 4 - Evropu uzavřít. Evropu otevřít, migrace je požehnání jako dosud v USA. A něco mezi tím - jen legální, my rozhodujeme kdo. Nebo třeba kvóty.

2 0
možnosti
PK

Jinak osobně zpravodajství ČT považuji za podstatně kvalitnější než u "komerčních". Takže v tomto jsme na jedné lodi. Takový ČR Plus už je více - ať udělá Babiš cokoliv, vždy špatně:-)

4 0
možnosti
MB

Kdysi, jsem si oravdu myslel!, že v Demokracii - Veřejno právní TV, ČRo, ale i Senát není zapotřebí! To vše, ještě, před Přímou volbou Prezidenta, před Soukupovým Barrandovem a oligarchy skupovanými deníky. Pak říkám, že ČT je bezkonkureční médium. Nemůže tomu být ani jinak = Tradice, rozpočty, sofistika, štáby zkušených osob. (Jistěže není bez chyb). Je zcela logický zájem - toto Médium ovládnout. Kdo není spatřen na Obrazovce - Jako by neexistoval! Pozoruhodně na to šel M. Zeman, který si zajistil svou čínskou - Hlasatelskou troubu. Jakkoliv je předlužená - troubit může dále. V tomto smyslu se doba velice změnila - Podobně je to dobře vidět i na opodstatnělosti funkce Senátu. Pak reakce očekávané - Nápady - rušit, cloumat, dehonestovat, skutečně nic nového pod sluncem ... :-)

12 0
možnosti
LH

Data severu Parabola jsou z ČT........ :-)))!

4 0
možnosti
Foto

A to Vam nakukal kdo?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.