Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby se jednalo o diktátora a skutečnou diktaturu, tak by nikdy, ale opravdu nikdy nemohlo k žádnému růstu cen jakékoliv komodity dojít, ani by si nikdo nestěžoval v cizím žoldu.

0 11
možnosti

Mohlo. Jsou různé typy diktatur.

2 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, ale utopickým socialistům to nevysvětlíte

17 3
možnosti
Foto

Od kdy Platon je považován za utopckého socialistu?

1 3
možnosti
DR

"Kolikrát už tenhle postup ve světě proběhl a kolikrát to skončilo úplně stejně? Rozvrat, zmar, propast."

To je ovšem pouze část pravdy. Tou zbývající bývá v některých případech pokus o nastolení demokracie v těchto "neposlušných" zemích a výsledkem pak bývá rozvrat a chaos ještě daleko větší. Příklady uvádět nemusím.

Tohle ovšem není případ Turecka. Na něj si jednak nikdo z těchto válkychtivých hrdinů a nositelů dobra ve světě už netroufne a jednak to ani není aktuální poněvadž na to jsou tamní vojenské základny příliš cenné.

3 7
možnosti
PD

"my vám tu svobodu a demokracii přineseme, i kdybychom vás měli postřílet..."

4 1
možnosti
PK

Geniální, předehra o Turecku a závěr o Babišově. Strach ve společnosti? Jeho prvotní příčinou není Babiš, ale současný systém, který právě kulminuje v podobě destruktivní verze globalizace, kde jejím hlavním projevem je obrovská koncentrace ekonomické a politické moci což vede k sobectví, vypjatému individualismu a boji jako principu chování: „Člověk člověku vlkem.“ Ano, Babiš je „vlk – predátor“, ale jeden z mnoha. Je jen součástí společnosti postavené na boji. On tento systém nestvořil pane Flaško, je jeho „produktem“ a je v něm úspěšný i když vy zde duševně strádáte. No ale určitě se nemusíte obávat o své růžky, na Babišově Webu je můžete vystrkovat až do nekonečna a nikdo Vám je nezkrátí.

;-D;-D;-D

10 5
možnosti
MB

A. Babiš, má v tuto dobu sedět v base. Máte pravdu, je produktem - do kterého vnesl Produkt svůj. Pokud u soudu promluví úředníci švýcarské banky HSBC, bude mít problém! Bankéři ho totiž už před lety označili za majitele Čapího hnízda! Na tomu ty prachy dali - Porovnejte s jeho blekotavým vysvětlováním o skutečném majiteli ... :-)

6 3
možnosti
LH

A my se smíme v rámci EU chovat trzne? Těžko.....

2 0
možnosti
EH

Například na Francii je krásně vidět, jak dotace vybíjejí regulacemi a naopak. Snaží se ochránit své lidi v rámci politiky EU, což je boj s větrnými mlýny. Hlavně že teď víc utužují vztahy s Německem.

2 0
možnosti
MB

Kdokoliv - kdekoliv jde do politiky, tak si tam nese Primární prvek. Musí se uživit, má zájem poposunout rodinu, děti. Není na tom nic divného, naopak přirozená nutnost zájmu. Pak jde o to, jak tedy realizuje tu politiku ... Osobně vidím jevy :

M. Zeman rodinu nemá, partnerem je mu jeho Ego. J. Paroubek sám vypocítil, že je osloven Vyšší mocí. Dobře si počíná A.Babiš. O rodinu se stará skvěle ,dbá i o zvířata. Jak to má ,Maduro, Erdogan netuším. Zajímavé je, že ti nejviditelnější sice vždy zbohatnou - Nicméně je zde hrozba osudu G. Husáka. Celý život v čele - Obklopen lidmi = Celý život pak pouze sám. I mrazivý poznatek - I v tom hrobě, leží pouze sám! Není dobré být Diktátorem ... :-)

0 0
možnosti
LH

Husák byl celý život v čele? Já myslím že byl i v cele :-)))

7 0
možnosti
PK

Tak Babiš nemá nejhezčí životopis a nevstoupí jako úplný klaďas do dějin. Ale že by pod jeho knutou šel národ ke dnu, to si nemyslím. Myslíte si, že až bude ve Strakovce úřadovat Fiala či Pirát, že bude líp?:-)

10 3
možnosti
AT

Já pochopil, že článek je o něčem jiném :-)

4 0
možnosti
Foto

Dovoluji si podotknout, že naším komunistům trvalo zničení hospodářství pouhých 5 let, od roku 1948 do státního bankrotu v roce 1953. Ale měli k tomu vydatnou intrrnacionální pomoc, sami by to možná tak rychle nedokázali.

16 1
možnosti
Foto

Opravdu komunisté mohli za trojnásobnou inflaci během války? A za další její trojnásobek od r. 1945 jako následek války?

1 2
možnosti
Foto

Není co dodat. Karma jako bič. R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,97
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.