Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Bohužel nějak postrádám smysl tohoto blogu. Sci-fi, pohled do budoucna přes křištálovou kouli nebo jak tohle veledílo vůbec nazvat? :-(

4 5
možnosti
Foto

Myslíte, že je tu někdo, kdo je překvapený, že to nechápete? Tak možná Standa Novák.;-D

12 4
možnosti
Foto

Vy etatisté to máte snadné. Systém je správný, jen ti lidé, co tomu velí, se občas nevyvedou. Na druhou stranu protože je to tak snadné, nemůžete být nikdy svobodní, protože kdejaký jouda (kterého volby vynesou k moci) vás může připravit o vše co máte, včetně vaší důstojnosti.

Etatisté a to i ti pravicoví téměř vždy podlehnou určitým obecně rozšířeným omylům a jako jediné praktické řešení budou vidět nějakou státní intervenci, která omezí svobodu, způsobí řadu dalších nepředvídaných problémů a kumulativní dopad těchto intervencí nás posune zase blíže k socialismu.

Nejste vy etatisté k nakousnutí ? ;-D

3 1
možnosti
Foto

Zdravím etatistu Matušku. :-)

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
MM

Karma R^

Po oznámení, že se právě vrátil z Hradu by soudruh Filip oznámil nadšenému davu, že president svým uznáním tzv. prozatímního presidenta a jeho pozváním do ČR se dopustil fatální chyby a oznámil své odstoupení z funkce Tím sice potěšil Pražskou kavárnu,,ale ujistil, že s ruskými poradci mají situaci pod kontrolou

8 1
možnosti
MB

Vojta Filipů je nej úspěšnější předseda - hned po Gottwaldovi! Kléma vyjel z nadšeného - naivního ducha doby. G. Husák, potřeboval k udržení ruské tanky. Vojtěch dovedl poražené Fašisty prakticky do Vlády! Opět kádrují a mluví do zahraniční politiky. Opravdu, srovnejme s Německem - Úctyhodný rudý výkon. Vanička je opět zaplněna dítětem - Křtí jej kmotřenci - M. Zeman a A.Babiš :-)

11 1
možnosti
TH

Komunistům strašně narostla křídla. Za to můžeme poděkovat Zemanovi a slabému Babišovi, který si nedokáže dupnout. Doufejme, že aspoň Petříček vydrží.

17 2
možnosti
JN

J15o33s61e59f 50N63i60k88l

16. 2. 2019 14:32

...spíše poděkujte stranám "demokratického bloku", protože umožnily vznik vlády s podporou komunistů...

3 5
možnosti
Foto

Není k nakousnutí. je k nakopnutí.

Karma Tomáši.

20 1
možnosti
MM

Já jsem nejdříve uvažoval o zakousnutí, ale protože nejsem kanibal, tak radši tu Vaší variantu. R^

9 0
možnosti
MV

No jo, komunisti - byli, jsou a budou - pořád stejný.

13 1
možnosti
Foto

dokonce mají stejné obličeje, naducané a hloupé, všimli jste si toho?

1 0
možnosti
Foto

Nicméně v každém případě by šlo o vnitřní záležitost Česka, a nikdo by neměl navrhovat či vyhrožovat zahraniční vojenskou intervenci.

1 0
možnosti
Foto

Jeho účast na vládě mu zatemňuje mozek. Karma

10 1
možnosti
Foto

Pokud tím míníte tato slova, "já jsem se taky neprohlásil předsedou vlády". tak bych tedy řekl, že spolu s panem Flaškou naopak dáváte šanci komunistovi, že se tak jednou stane, a to už v příštím volebním období.

2 8
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,92
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.