Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J70o33s43e91f 16N43i77k35l

6. 3. 2019 21:07

R^..pane Flaško, dneska to máte hodně těžké..zdravím...

3 0
možnosti
MP

Jeden o koze, druhý o voze. Naprostá většina soudných lidí tady řeší závadnost potravin, jen pan autor a pár další to přesměruje na vydíratelnost politiků. A to ANO vůbec nevolím ( kromě panašování jednotlivců v komunálních volbách - abych byl zcela poctivý ).

10 2
možnosti
OF

Sledoval jsem diskusi na onet.pl. Ardanowski odpovídal zemědělcům.

Vůbec se netýkalo hovězího masa dovezeného k nám. Mohu vás ujistit, že zemědělství rozumí více než náš Toman.

Už té zábavy mám dost. Na potravinynapranyri je pměr českých a polských potarvin

6:1, nicméně to nikoho nezájímá.Salmonela je tam i v našem kuřecím mase.

A listérie ta už nezajímá vůbec nikoho.Já být Poláky, ukončím vývoz do Česka a přestanu brát pivo a škodovky.Já už toho mám dost.

0 2
možnosti
Foto

Pane Filipczyku já taky nemám nic proti polským potravinám. V Jizerkách je dokonce jezdíme přes hranici nakupovat, protože jsou levnější a kvalitnější. Ale tady pláčete na špatném hrobě, ten blog je o něčem jiném.

2 0
možnosti
OF

Petr Rozlil 25.02.2019 00:07

ElZorro

Ano, ano!!, to se okamzite musi svest na Rusy!, taky Polska invaze Ceskoslovenska v roce 1919 a 1938, taky hned nejak svest na Rusy a taky jedovatej kvetak. kterej nam poslali sousede Polaci ale urcite byl z Ruska, a taky kuchynskou sul, jedovate vejce a uzeniny bez masa, to samozrejme vse jen slo pres Polsko ale urcite to bylo z Ruska. Co rikas, neni to tak? A co takhle ty Polsky zmetky, zachrance Evropy pred Ruskem konecne vyhodit z Unie? Nebylo by to pro Unii prospesnejsi nez se stale nechat vydirat s tema Polskyma omezencema??

Kdy už to proboha skončí ?:-P

1 0
možnosti
Foto

Pane Filipczyku naposledy: diskutujte k tématu článku. Ještě jeden příspěvek "mimo mísu" a smažu vám všechny.

2 0
možnosti
OF

Studená kuchyně

Bramborový salát

Lahůdky Radošovice s.r.o.

Ve výrobku byla zjištěna nadlimitní přítomnost patogenní bakterie Listeria monocytogenes.

0 0
možnosti
OF

Prošel jsem 4 stránky potravinynapranyri.cz

Česko: Polsko 32:6

P.S: listérie vás může klidně zabít, studená kuchyně,salmonela sotva.

0 0
možnosti
Foto

Rád bych případné nové diskutující upozornil na dva velmi zajímavé fenomény:

Pan Standa Novák nám tu naprosto veřejně a bezelstně přiznal, že zde do diskuse uveřejňuje informace které dostal mailem. Předpokládám že řetězovým. O zdroji se odmítá bavit. Tohle se už snad ani nedá komentovat.

Druhým je pan Petr Korecký. Trollí v diskusi, cyklí témata, odvádí pozornost, ale nic konkrétního nepřináší. Označuji Hermánek 2 a už na něj nereaguji.

7 0
možnosti
PK

Pane Flaška, jste na omylu, Vy a pani Jandová jste opravdu výkvět hulvátství a sprostoty co na tomto Webu existuje. Šíříte zlo a nenávist a pokud má někdo opačný názor, tak se Váš slovník stává velmi vulgární. příště napište pod svůj Web,že si nepřejete jiný názor,než šíříte vy a já to budu respektovat.

1 1
možnosti
AM

Pro pseudodemokratické bijce - tj. autora, p. Jandovou, p. Vokouna a další. Bezmozkovým kvičením - "za to (všechno) může Babiš" se situace nezmění. Jedinou cestou je prohra Babiše ve volbách.

Jakákoliv zástupná záminka vedoucí pouze k útokům na Babiše je kontraproduktivní.RvRv

5 2
možnosti
Foto

Dobrá. My jsme tedy pseudodemokratičtí bijci. Děkuji za charakteristiku. A mohl byste nám tedy laskavě také sdělit jak označujete sebe?

1 0
možnosti
MB

Opakovaně připomínám - M.Zeman = Jmenuji A. Babiše, aby nebyl vydiratelný. Já říkám = Vydiratelnější osoba v ČR neexistuje! Představuji si, jak míří do Bílého domu. Jak vyhovět Protokolu - kdo vlastně přijíždí? (Nepochybně se informuje D. Trup). Tak jede Babiš s manželkou, Velkopodnikatel, Bureš s ženou, Osoba stíhaná v ČR i Brusele. Předseda Hnutí i Premiér. Pak i komunista a antikomunista. Proboha, kolik židlí mámechystat, jakje ta delegace je vlastně početná? Kulové Donalde, stačí 1 ks ... :-)

5 0
možnosti
PK

...a je příznačné, že vy pane autore, který se tak rád oháníte nezákonnými postupy a apelujete na právo a etiku neuznáváte institut Svěřeneckých fondů, který od roku součástí nového OZ ....a že to vyjadřujete prostřednictvím názoru nějakého cizího politika je jen ukázka čehosi...velmi ale velmi....Rv

6 6
možnosti
Foto

Vzhledem k množství příspěvků se zdá pane Korecký, že jste velmi velký příznivec p. Babiše a tento článek Vám vadí. Víte to o těch svěřeneckých fondech je opravdu fraška - viz např. tendenční články v Lidových novinách, které jsou v těch fondech zaparkované taky.

5 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.