Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

... jo jo, všeho dočasu. Zavařili si (ti zmínění a další) a éra hájení a bulikovani zacina končit...

3 1
možnosti
Foto

Pane autore, vy jste neviděl video, kde na porážku táhnou živou mrtvolu krávy? To video nenatočil Babiš, ale polští novináři. Domníváte se, že Babiš obchází sklady kuřecího masa a infikuje je salmonelózou? Poláci by si měli udělat pořádek především doma. Česká výroba hovězího masa zdaleka nepokrývá jeho spotřebu a proto Agrofert nepotřebuje likvidovat dovozy z Polska.

17 3
možnosti
PK

Píše se rok 2012 Českem otřásá solná aféra. Polské firmy tehdy prodávaly technickou sůl označenou za jedlou výrobcům uzenin, zpracovatelům ryb a pekárnám.

Přesuňme se o rok později. V roce 2013 se na českém trhu objevilo koňské maso z Polska obsahující analgetikum fenylbutazon, polské okurky a zelí obsahující zakázanou kyselinu mravenčí, nebo kakao, které obsahovalo dřevitou hmotu z drcených slupek.

A takto bychom mohli pokračovat donekonečna. Salmonela v kuřecím, krůtím a vepřovém mase z Polska, vejce, která mohly rovněž obsahovat bakterie salmonelózy, další téměř dvě tuny kuřecího masa se salmonelou, mleté maso se salmonelou...

O kvalitě polských potravin ale nevypovídá jen maso. V roce 2017 se objevily problémy s polskými jablky, které obsahovaly nadlimitní množství pesticidů. Následně se opět objevila jedovatá vejce obsahující fipronil. A naposledy maso z porážených nemocných krav. Polské potraviny mají zkrátka v Česku tu nejhorší možnou pověst.

Češi i Poláci by si tak měli uvědomit jednu věc. Pokud u nás nechceme rok co rok bojovat s rizikem, že naše děti či příbuzní snědí cokoliv závadného z Polska, je potřeba v obchodech více sledovat nejen původ zboží, ale i jeho kvalitu. Někdy se vyplatí připlatit si a ukázat prodejním řetězcům, že nejsme ovce, které jdou jen po nejnižší ceně bez ohledu na to, jestli je aspoň krapet kvalitní.

A ani mě nepřekvapuje u tohoto autora, že viníkem je Babiš, jak jinak... a ještě bych dodal, že jsem rád, že se dle Vás sice s Poláky směšně žalujeme, ale já to nazývám ochrana našeho trhu, no ale máme zde je svobodnou volbu ,tak vy si klidně polské lahůdky konzumujte...dobrou chuť;-D

13 3
možnosti
Foto

Promiňte, ale četl jste ten blog? A pokud ano, myslíte že jste ho pochopil? Já přeci nehodnotím na čí straně je vina. Já jenom říkám, že fůra našich politiků je kvůli své minulosti vydíratelných.

6 1
možnosti
JD

J35a89n 94D30v23o57ř67á53k

6. 3. 2019 17:16

A nejhorší na tom je, že ta polská jatka, která dodávala zkažené maso, provozuje utajeně Agrofert, aby poškozoval dobré jméno polského hovězího a byl tak důvod k jeho diskriminaci v Česku. !

2 0
možnosti
DP

To by ovšem bylo trestání učitele učitelem.;-)

1 0
možnosti
VV

Domnivam se, ze v teto zemi je mozne vse. Zda za to muze Andrej Babis nevim. A tak bych jen napsal jen ze kdo ma ciste svedomi, tak at hodi kamenem. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Tomáši, Babiš prostě JE vydíratelný. Ať už jako bývalý komunista, nebo jako bývalý spolupracovník STB, nebo současný oligarcha, který nikdy důvěryhodně neprokázal, z jakých prostředků získal svůj majetek, no a samozřejmě jako dotační podvodník. Karma:-)

21 5
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.