Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ryba smrdí od hlavy

4 0
možnosti
Foto

Babiš měl prostě říkat:"Všeci kradneme"

Karma

10 0
možnosti
LH
MB

Dnešní doba dospěla do zcela nových rozměrů. Co o této jednou bude psáno - Věru netuším! M. Zeman má 56 bodů svého pochybení - v kolektivu národa poměrně oblíben. Je beztrestný - Tedy si dělá co chce .

A. Babiš pojal nově Etiku. Tím, že do vyřešení svého případu neodstoupil - Nemůže k tomu nutit prakticky nikoho! Může předstkávat Oběti! Z nepochopitelných důvodů chrání M. Kalouska = Sice jna něm postavil Volební strategii - Nicméně žalobu žádnou nepodává. Nevadí mu, že si z něj dělá legraci i americký tisk - The Washington Post + Forbes.- On, koná To lépe ... !?

Vekslák Faltýnek se bude dnes obhajovat. I kdyby odpadl nic se neděje -Nahradí jej syn. To prorůstání je již tak masivní, že to nedokázala ani ODS. Jde do samotného systému státu - Viz, jeho rekonstrukce orgánů. Jde o větší částky = Větší vlivy. Řešení je jediné, jak se může Hnutí ANO očistit - A. Babiš do Švcácarska a dohrát si svou partii šachu. Zatím ji hraje s námi. On je hlava chobotnice, pokud chapadlo Jaroslavovo odpadne, naroste další. Je beztrestný - Tedy si dělá co chce . :-)

11 0
možnosti
MV

uvidime, jak to dopadne

pozname, jak "pevne" jsou tihle dva panove propojeni

1 0
možnosti
Foto

P. Faltýnek připouští , že v době tendru měl schůzky se zástupci Kapsche i antimonopolního úřadu. Nic ale neovlivňoval. Zřejmě se bavili o dětech či lyžování v Itálii.;-D. No -"šéf" v TV prohlásil , že tomu nerozumí.

Ani já !!! a to nejsem šéf;-D !!!

15 0
možnosti
PV

R^, ted uz jen doufat, ze se ze svedka stane obvineny, i to se obcas u sousu stava.

2 0
možnosti
OU
VM

A nezbývá než souhlasit a karma.

Nedá mi to nepoložit si otázku, co že to je za lidské povahy, které volí lháře, bojovnéka proti korupci, který má ve své straně hromadu korupčníků, a možná i sám, nevím, bojovníka proti šizení daní, který šidídaně na každém kroku?

To je skutečně cca 20% oprávněných voličů tak pomýlených?

14 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
ND

Jak je možné obviňovat p Faltynka z něčeho nekalého. Přeci je dobré scházet se s lidmi, a pokecat o počasí, o dětech, o sportu, já nevím lidi co máte?

Asi takto nějak to dopadne...

3 0
možnosti
PV

P50a21v71e36l 24V37é79b19r

12. 3. 2019 7:08

Nepropadejte beznaději. Třeba u něho najdou nějakou kabelku...

0 0
možnosti
Foto

Ve smyslu četných příspěvků zdejších politologů zvýší současný případ pana Faltýnka voličské preference hnutí ANO o 4-5 %. Pakliže to nebude stačit k drtivému jednobarevnému vítězství v příštích volbách, je připraven pan Faltýnek k přepadení České národní banky ve škrabošce Andreje Babiše.

Po tomto činu bude mít ANO okolo 66% preferencí.

19 3
možnosti
OU
PV

Faltýnkovi se nikdy nic nestane - on totiž na Babiše ví všechno a představte si, kdby začal zpívat - takže budeme svědky veletoče a nevyšetří se zase nic !!

13 0
možnosti
OU
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,75
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.