Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Namátkou jsem na tohle narazil a koukám, jeden článek vedle druhého, jen samá nenávist a zloba. S váma bych nechtěl mít dvojdomek.

16 5
možnosti
JH

J10a36n 64H83a89r59v49a93n

24. 3. 2019 8:53

No ale pak se mu půl dne lépe dýchá, to je jeho terapie ;-D

9 0
možnosti
Foto

1.Myslíte, že to setkání měl Šefčovič povinné? Vypadá jako dospělý, a předvolební taktiku si nejspíš stanovil sám s týmem svých poradčuků. Co s tím má Zeman? Apropos, Slováci si sami vyautovali kandidáty, kteří by k něčemu byli, nechali si tam jen většího a o pisl menšího eurohujera, je úplně jedno, kdo vyhraje.

2.Když je vám "upřímně fuk, jestli prezident přispívá nebo ne" tak proč o tom píšete?

3.Když prezident nebo kdokoli jiný uvažující napíše, že Ištvánovi nevěří, je to ve světle jeho profesních výsledků naprosto racionální.

13 19
možnosti
Foto

1. To opravdu nechápete že prezident naší země měl takovou žádost o setkání odmítnout?

2. Psát si mohu o čem chci. Nebo chcete po vystoupení z EU zavést zákazy?

3. Sice má pravdu, ale jako ústavní činitel tohle říkat nesmí.

24 6
možnosti
Foto

Karma.Nejvíc mě na rozhovoru pobavila uporná snaha Zemana přesvědčit ostatní,že on je ten jediný kdo v Česku vládne a o všem rozhoduje....;-)Pokud nemá Zeman v Ištvána důvěru,měl by se pustit z vazby s omluvou ANO Švachula a všechny miliony z uplatku by mu měly být vráceny....kdo ví,kam až nás jeho výpisy z učtu zavedou.....

19 2
možnosti
Foto

O Albertu Einsteinovi se říkalo , že na úrovni je s ním schopno komunikovat méně než 10 lidí na světě !

Náš ppMZ je tak moudrý , že mu rozumí asi tak polovina , co Einsteinovi. Ovčáček , Putin a čínský poradce , jehož jméno už pomalu upadá do zapomnění .....;-D

26 1
možnosti
SL

Ještě na Barrandově mu jeden rozumí ;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
MB

Opravdu a vážně - Počínání Zemana - dávám do roviny s katastrofami = Laviny, kobylky, zemětřesení. Zahraniční politika se dělá se strýcem na náměstí ve Varech - Napadne Turecko, Puč na Nečase vítá - Išvána si cení, aby se následně Nečasovi omluvil a Ištvána zase zapudil. Padla Vláda,mýlil se - No a co? Agent STB je mu milý - Rafaj rovněž a má milce nového - Klause ml. Mynář důvěru nepotřebuje, protože vlastní rybníček - Blíží se teplo - Ochranko, nafukujte moji loďku - Já se nafukuji neustále. Tedy nesmyslný vstup do vební kampaně Slovenska -Proboha k čemu !?

Kdyby ještě žil můj otec, (ovlivněn výchovou 1 Republiky) - A já mu o Milošovi vyprávěl = Nevěřil by. Zvolal by své rozhořčené - "Nó to je ovšem Neslýchané! A ten člověk tam ještě sedí" ? Já bych pravil - Jo,jo, sedí a jak to tak vypadá ještě tomu nějakou dobu bude . Prezident České republiky = To kdysi znělo docela hrdě, říkají pamětníci. Pravda - Již vymírají ... [>-]

28 1
možnosti
Foto

Ano, tak gigantický podvod, jakým bylo stvoření československého národa TGM, Zeman ještě nespáchal.

A upozorňuji, že vzhledem k tomu, co psal o ukrajinském národu, tak věděl dobře, co činí. Napsal, že Ukrajince je nutné považovat za odlišný národ, i když mají společný jazyk s Rusy.

2 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
LH

Tak tuhle tu někteří blogeri psali jak toho stramaka Slovákům závidí......

1 0
možnosti
Foto

J70i18ř55í 77L45i61b48e97r

23. 3. 2019 22:48

Pěkně napsáno. Karma. R^

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že pan Šefčovič po schůzce zjistí, s kým by musel jako hlava státu opakovaně jednat a sám se dobrovolně vzdá kandidatury.

R^

34 1
možnosti
LH

Myslel jsem oane doktore že máte trochu úroveň......

1 5
možnosti
Foto

K bodu jedna: Ani jsem nevěděla, že se chce Zeman setkat s některým kandidátem na slovenského prezidenta(ku). Je mi ale jasné, že slušná paní Čaputová to nebude. S tou by náš neomalenec nenašel společnou řeč.

K bodu dva: Neplní nic z toho, co sliboval, tak proč by měl platit do SVÉHO fondu?

K bodu tři: Ištvan mu byl dobrý, když mu pomohl zorganizovat puč proti Nečasovi. Teď se mu nehodí, tak skončí jako Šlauf.

Sečteno a podtrženo: Karma:-)

29 4
možnosti
LH

Caputova už byla u Karla ve spitale a podpořil ji Halík.... Tam už je jasno...

5 4
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,90
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.