Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Očekával jsem hloupý útok na Václava Moravce. Mile jste mne překvapil.

K těm hříchům našich politiků jen přidám, že jsme za evropské peníze stavěli golfová hřiště místo dálnic. Nevíte proč? Jsou ta golfová hřiště více využita než naše silnice?

:-)?!!

0 0
možnosti

Když není složení diskutujících min. 3 antibabišovci (příp. antizemanovci) : max 1 (lépe 0) zástupců vlády tak p. Flaška vidí rudě. Zdá se, že si na tuto vyváženost ČT už zvyknul.Rv

1 2
možnosti
Foto

Asi to úmyslně přeženu ..... Na rohu ulice vrah o morálce káže.

1 1
možnosti

P73e26t84r 56N51e65d53v85ě83d

15. 4. 2019 15:12

Přesně vystižené. Lidé, kteří měli nějakou moc, ve směs nic dobrého neprovedli, když tu moc nemají, ví vše nejlépe....Kéž by těch 200 vyvolených spolupracovalo a ne se drželi pravidla- jsem teď v opozici, budu jen kritizovat. Je opravdu tak nepřekonatelné když něco navrhne třeba pravá polovina politického spektra, aby levá řekla ano, je to dobrý návrh, poj ́dme tam do něj doplnit naší myšlenku a bude to dobré pro všechny. Souhlasíte, ne, upravíme tedy, takhle ano? Ano, tak to jednohlasně schválíme..

1 0
možnosti

Nevím, jestli to má být i kritika samotného pořadu, pokud ano, tak si myslím že OVM za výroky hostů tak nějak nemohou.:-)

3 1
možnosti

Ty hosti přišli do ČT na pozvání ČT, ne?

1 3
možnosti

OVM neposlouchám a je mi dobře. Snad ani nechci vědět o čem ten pá se svými hosty hovoří. Bylo by ale fajn,kdyby ČT byla zprivatizována, protože takovéto pořady musíme platit a nemají ani za mák ceny.

0 8
možnosti
Foto

Není vinou veřejnoprávní televize, že nejste schopen pochopit její pořady,a smysl;-D pro podobné jednoduché diváky je zde hnojomet Barandov,Rv

6 4
možnosti

J34a44n 31H88y86n36e14k

15. 4. 2019 7:52

Nedělní poobědě se nemá ničím a nikým narušovat. Zdraví je přednější než poslech Otázek Václava Moravce.

3 4
možnosti

Otázky Václava Moravce nám umožňují rozkrývat podvody našich politiků. Ovšem pro tyi, co se řídí jen bezmyšlenkovitými hesly, jsou tyto pořady zbytečné, což je pochopitelné! :-)

0 0
možnosti

Já podobné diskuse dlouhodobě nesleduji. Nicméně obsah tohoto blogu je prostě pravda a karma.

1 1
možnosti

Nerozumím některým zde diskutujícím (např. pan Pavel Dvořák aj.): - mluvíte o pořadu OVM! Jakmile se tam objeví darebák, politik který jen okecává a je zastaven moderátorem, skupina šejdířů či v posledním pořadu politicko-hospodářští šíbří, či nedejbože se dotknou citlivého místa dvou "nejvyšších" - tak za to může ten pořad???? A proto se na něj nebudu dívat???

V tom případě se musíte dívat na tv Burranov a Soukupa, tam všichni shodně zpívají z jedněch not řádně předem vyladěných. Velmi dobře je vybrána přihlížející skupina "náhodných diváků" a to vše podmalováno potleskem a smíchem z playbacku....

9 1
možnosti

Tak Babiš by měl mít zájem dohlédnout za 4 -letý mandát současné vlády. Přece řekl, že se nikdy funkce nevzdá (nebo něco v tom smyslu) a preference voličů mu dávají zapravdu.

0 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS