Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V66l77a65d42a 98V95a60n95e27k

14. 4. 2019 21:49

Teoreticky to mají zmáknutý všichni;-D...ale jak říkal Jyrka Paroubek,dluhy se neplatí!!

0 0
možnosti
RK

Jj. Konsolidační banka a pak agentura byly toho jasným důkazem. On totiž toho J. Paroubek řekl k tomu problému neplacení dluhů trošičku více než se nyní prezentuje tzv. pravicovými demokraty.

0 0
možnosti
LC

Jsem na tom jako pan Dvořák (níže), ale prvních několik minut jsem viděl. Chyběli tam ale dvě daleko nejvýraznější postavy z galerie ministrů financí. A jak si který z MF vedl, je velmi přehledně tady:

https://tomaskupec.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=212725

0 0
možnosti
RC

To srovnani je sice pekne, ale manipulujici, protoze Vam tam chybi spousta parametru, ktere ty hodnoty ovlivnuji. A mimojine pripisujete dluhy/deficitu ministrum financi, kteri je nemohli ovlivnit, napr. proto, ze pracovali s rozpoctem, ktery sestavil nekdo jiny a jejich moznost ovlivnit vydajovou stranku veci zmenou zakonu byla vyloucena.

2 0
možnosti
JZ

Naprosto jasná a zasloužená karma.:-)R^

7 1
možnosti
Foto

Abych koukal na OVM, tak tolik statečný nejsem.

15 4
možnosti
VV

Take nechapu, jak si nekdo muze kazit nedelni poledne poslouchanim politickych plku.;-D

0 1
možnosti
TK

A jak donutit politiky s pětiletým funkčním obdobím, aby mysleli dále, než těch 5 let? Zvlášť ve státě, kde většinou následné volby vyhraje opozice. Vždyť to je přímá motivace načasovat nějaký ekonomický průšvih po konci volebního období. Také takto logicky nikdy nemůže vzniknout smysluplná důchodová reforma, nebo podpora rodiny, či jiné dlouhodobé investice, protože nikoho z politiků nezajímá, co bude za 20 let a my nemáme nástroj, jak je k tomu donutit. Tedy důchodová reforma vznikne pouze, pokud se na ní nabalí banky a podstrčí něco za odměnu politikům. Stejně tak jaderná elektrárna se nepostaví proto, aby za 10 let vydělávala, ale jen tehdy, když politikům a jejich kamarádům kápne něco z její stavby. Politiky mohou ovlivnit dlouhodobé zájmy korporací, ne zájmy státu.

Tato forma demokracie je prostě nesmysl. :-/

4 1
možnosti
Foto

Zvláště ODS se vyznamenala. Chtějí snižovat daně. Mohli být ve vládě. Ty miliardy ušetřené daňovým poplatníkům vážily asi méně než touha dostat Babiše do tepláků.

9 15
možnosti
Foto

Pardon, Skopeček se vyskytoval toliko na Primě.

1 1
možnosti
ZD

Kupodivu karma :-)

1 0
možnosti
MB

Mělo by to probíhat vlastně tak, že - Občané, nic vám neslibujeme! Jako Stát, kromě vašich peněz nic nevlastníme. Můžeme snad slíbit to, že vás nebudeme otravovat. Konejte dle svých možností a schopností. Moc si od nás neslibujte, protože kromě přerozdělení a spotřeby v podstatě nic jiného nemůžeme dělat ...!

No dobře, a kdo by takové rozumné lidi pak vlastně volil? Mj., legendární W. Churchill - "Se svým potem, krví a slzami", by nedostal ani 5%! Přitom s tímto přístupem pro svou zemi - Vyhrál 2 světovou válku ! ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, dívala jsem se jenom chvíli, nemám na to nervy.:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,42
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.