Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý Ukrajinec má snad právo svobodné volby a ruské občanství nepřijmout.

Tak, v čem je problém?.

10 11
možnosti
Foto

Problém je ve vměšování se Ruska do vnitřních záležitostí Ukrajiny. Kdyby to Rusové mysleli nějak dobře, tak by přeci to občanství nabídli komukoliv na světě. Pane Petříku, Vy jste ještě proruštější než jsem si doposud myslel. I Čurdové holt mají své následovníky.

19 5
možnosti
JZ

Upřímně mezi námi. Ukrajinci i Rusové by nejraději chtěli nějaké západoevropské nebo americké občanství. :-)

10 1
možnosti
Foto

a kdo se brání tomu nabídnout Rusku členství v EU a NATO?

3 7
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 3
možnosti
Foto

To s tou nabídkou ruského občanství všem Ukrajincům je dobrý nápad, jak válečný konflikt vyřešit mírovou cestou, aby na tom všichni vydělali.

5 10
možnosti
Foto

Já myslím, že Vy jen tiše závidíte, že to ruské občanství nebylo nabídnuto i Vám ;-D.

15 3
možnosti
SN

:-).......Tak vrhnout se teď po zbídačené Ukrajině, to by si RF zadřela pěknou třísku do zadku. Má sama dost svých starostí! Ale.....možná nám jeden renomovaný spisovatel JZ vysvětlí, jak je životní úroveň na Ukrajině proti Rusku výborná! !!!!!!

8 10
možnosti
Foto

Pane Nováku a kdo pak zbídačil, Ukrajinu obilnici Evropy ??? Kdo může za 17 milionů mrtvých Ukrajinců v důsledku uměle vyvolaného hladomoru ???

16 2
možnosti
JS

Co to tak tomu Rusku oplatit. Ať USA a SRN nabídnou všem Rusům své občanství. Možná by stálo za úvahu to nabídnout i Číňanům. Co Vy na to?

13 1
možnosti
Foto

Oni nejsou tak hloupí jako někteří zdejší diskutující a nenechají si tam nalézt všelijaké trousiče Novičoku apod.

8 2
možnosti
Foto

Karma R^R^R^

Komentované dění je bohužel velmi smutné a zlověstné

4 0
možnosti
Foto

Komentování i ,,komentování" ano. Pochopení toho, co se nazývá geopolitika, je však u mnohých více, než úsměvné. A přitom to je to, co se děje i praktikuje v celém současném světě;-)

4 2
možnosti
MK

Tomáši, bude to znít kacířsky, ale na Ukrajině se od té oranžové revoluce trochu změnila situace. Lidé odmítly proruského prezidenta. Chtěli změnu. Změnu dostali. Největší změna je v tom, že se celkově jejich ekonomická situace od té doby změnila a to k horšímu. V prezidentských volbách Ukrajinci naprostou většinou zvolili ruskojazyčného kandidáta, který se netají tím, že chce normalizovat vztahy s Ruskem. Proč? Protože žaludek je přednější pro Ukrajince než bída ve svobodě. A já jim rozumím. Za 30 let nemají nic a nikam se neposouvají a když se chtěli posunout, tak dopadli ještě hůře.

Co se týče toho občanství. Rusko není první a ani poslední. Věřte tomu, že do pěti let, bude Rusko a Ukrajina v nějaké ekonomické unii. Nejde jen o politiku, ale o to, že západní politici nepochopili mentalitu lidí na Ukrajině. Část je orientována západně, to jsou řeckokatolíci, ale většina východně, to jsou pravoslavní a z toho vyplývá i myšlení těchto lidí. Západ si totiž vytvořil jednu šablonu jako ideál, ale nějak opomněl na různost myšlení. Ostatně to můžeme vidět i na Západě, kde dnes mají problémy se svou multikulturní politikou.

15 3
možnosti
JS

Je to zajímavý názor, bohužel se obávám, že nerealistický. Už Bismarck řekl, že Rusko se dá porazit pouze tehdy, když se podaří proti němu postavit Ukrajinu. A porážka Ruska je hlavní strategický cíl. Jak prohlásila naše Madelain, takové přírodní bohatsví přece nemůže patřit pouze Rusku.

2 1
možnosti
Foto

R^!. Díky za připomenutí historické pravdy kolem denuklearizace Ukrajiny. Dodnes z toho mám mrazení v zádech.

13 0
možnosti
PB

P75e98t22r 62B76u51r40i40a20n

27. 4. 2019 15:57

No tak na Krymu dostali ruské občanství přes noc plošně i ti, kteří ho vůbec nechtěli. R^

11 1
možnosti
Foto

Nejenom, že dostali ruské občanství. Pokud se jim anexe Krymu nelíbila a dali to veřejně najevo, rychle pocítili železnou pěst ruské "spravedlnosti" o niž (stejně jako o ruské občanství) vůbec nestáli.

10 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,95
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.