Diskuse

Vystupme z EU!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J39i48r55i 69T95i30c17h32y

29. 4. 2019 17:23

Jak se dari mimo EU Norsku a Svycarsku?

1 0
možnosti
Foto

A jak Bělorusku, Albánii, Ukrajině, Srbsku ....?

9 0
možnosti
KK

Všechno máte postavené na tom, že s námi budou jednat z pozice síly a my si budeme muset všechno líbit.

A copak se to nedělo, neděje a nebude dít i když budeme členy EU?

Jak dlouho trvalo přechodné období kdy češi nesměli pracovat v mnoha zemích EU, copak dnes nešikanují naše kamioňáky požadavky na doložení stejné mzdy, nevyvážejí k nám horší potraviny, nediktují nesmyslné ekonormy, copak si na nás kde kdo neotevře hu.. kdykoli k tomu má příležitost, ....? :-/

13 2
možnosti
VV

Ano, jak dlouho trvalo prechodne obdobi kdy si cizinci v Cr nemohli koupit nemovitost?

;-D

2 3
možnosti
PV

Vystoupení z EU? Naprosto zbytečná otázka. Co jednou peklo zchvátí, víc už nenavrátí.. Pokud se ovšem mezitím nerozpadne samotné peklo :)

Nedávná historie nám poskytla už více takových příkladů:

Rakousko - Uhersko, žalář národů. Kdo by si před sto deseti lety pomyslel, že dokážeme být samostatni. A ejhle - RU se rozpadlo a vzniklo Československo.

Hitlerovské Německo. Další názorný příklad. Německo nás zabralo coby Protektorát Čechy a Morava. Hitler byl po pár letech poražen a my získali znovu svobodu.

Socialistický blok vedený Moskvou. Kdopak si ještě vzpomene na heslo: "Se Sovětským svazem na věčné časy" ? Inu, věčné časy skončily, komunistický blok se rozpadl a měli jsme zase svobodný stát.

Holt, a teď tu je Brusel... Zase tu máme tvrdou centralizaci, cenzuru, tupou ideologii zaměřenou na sociální inženýrství, imbecilní propagandu, pronásledování ideologických oponetů, udavačství, masu pomatených politruků blábolících nesmysly o tom, jak bez Bruselu a EU nedokážeme samostatě ani dýchat a všichni bídně zhyneme... Nic , co by generace našich předků nezažily (akorát předtím jsme místo Brusele měli Vídeň, Berlín, Moskvu)

Víme, že i toto liberálně fašistické šílenství jednou pomine a v Evropě v budoucnu vzniknou další politickoekonomické svazky (více či méně demokratické a svobodné), jejichž součástí budeme i my.

A referendum? Ani Rakousko-Uhersko, ani hitlerovské Německo, ani komunistická Moskva nám referendum neumožnilo. Neudělá to ani Brusel. RvEU

12 10
možnosti
ZH

Hrozny nesmysly, staci uz R-U jako zalar narodu ;-D Koukam jste zastydnul jeste nekde v komunistickym vbykladu dejin. PS: Zadny imaginarni "Brusel" zadne narodni referendum nezakazuje.

11 3
možnosti
JL

Většina politických formací, které chtějí opustit EU, má tendence opustit demokratický způsob vládnutí. A protože EU toto v žádném případě nepodporuje, stala se jejich úhlavním nepřítelem.

8 5
možnosti
PV

Dovolím si vás opravit... V EU není demokratický způsob vládnutí, v EU je liberálně demokratický způsob vládnutí. To je propastný rozdíl...

2 1
možnosti
OK

O86t33a 55K69i15n94c

29. 4. 2019 16:31

Ode mne karma. R^

8 0
možnosti
MV

Takovejch hubou vystupovacu by bylo...

4 0
možnosti
ZH

Je to proste, prave po vystoupeni z EU by doslo na ten diktat, o kterem exitari tak moc vykrikuji. Pokud bychom chteli na evropsky trh, museli bychom pristoupit na podminky dane EU. To znamena, ze bychom se dal ridili EU smernicemi a zakony bez moznosti je ovlivnovat a platili EU do kasy. Samo jde to se od EU trhu uplne odriznout a hrde odstrihnout 80% trhu a poradne zchudnout. ;-D

9 2
možnosti
Foto

O35t20a 60B44l14a19ž40e11k

29. 4. 2019 16:05

V roce 1986 (hodně dávno před EU) jsem zjistil "překročení" švédsko-norské hranice vlakem až 70 km v norském vnitrozemí - nikdo mi nic neřekl !

Koncern Volkswagen zakoupil a rozhodujícím způsobem zainvestoval do Škodovky v roce 1991 - dávno před EU.

Z obou příkladů vyplývá, že jak volný pohyb osob, tak kapitálu a investic tu existoval i bez EU - není to žádný její výdobytek. Stačí se domluvit, když je zájem...

24 2
možnosti
Foto

Ano. Když je zájem. A proč by měla mít EU zájem o nás?

3 5
možnosti
Foto

Rozumnějším heslem by bylo "Změňme EU". Jenomže to bychom chtěli od kaprů, aby si vypustili rybník.

5 0
možnosti
ZH

Tohle heslo taky zazniva, ale dotycni casto nereknou to B, tedy jak konkretne a s kym.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,78
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.