Diskuse

Vystupme z EU!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

EU se samotná musí rozhodnout co dál, rozhodně nejde pokračovat ve stejným přešlapování jak doteď.

A nemůžeme jít ani cestou USA, na to jsme moc sociální.

Takže to vypadá na jednotný trh,jednotné mzdy,jednotné dávky atd.

Problém je ten že ve Francii a v Německu mají rozdílné dávky, kdyby měli stejný tak už je EU sjednocená. Jenže jak frantíci tak germáni je nechtějí vzdát svýho.

0 0
možnosti
MS

Jsem pro oddělení Severních a Západních Čech od zbytku republiky. Jestli to rozdělení bude znamenat omezený pohyb osob přes kraj, tak vám tisíce severočechů a západočechů poděkují za váš geniální nápad jak omezit obchod s chudobou a zmanipulované stěhování cikánů na periferii republiky. My Prahu a zbytek republiky nemůžeme dohnat právě proto, že Praha finančně vysává předmětné kraje a ty pak nemají peníze na svůj rozvoj. Klidně beru i rozdílné daňové zatížení. To, co ušetřím, si klidně připlatím na využití cizí infrastruktury v cizím kraji a zaplatím ji pouze tehdy, když ji využiju.

Jinak máte pravdu s volebním programem. Tyto strany jsou pokrytecké, když nenabízí reformu, ale výstup a přesto chtějí inkasovat peníze na svůj provoz.

1 2
možnosti
VV

Jen bych podotkl ze mezi EU a Japonskem zu od 1.1.2019 plati dohoda o volnem bezvizovem trhu.

Jestli by k necemu podobnemu po vystoupeni z EU doslo velmi silne pochybuji. Japonci totiz o CR temer nic nevi, ti vzdelanejsi znaji jen Antonina Dvoraka.

2 0
možnosti
PV

P96e79t64r 81V94e98s59e26l36ý

29. 4. 2019 13:46

Pokud tento článek ukazuje jak uvažuje správný zapálenec pro co nejsemknutější EU, tak nemám z budoucnosti obavu. Při svých skoro 50ti letech věřím, že se rozpadu, nebo alespoň vystoupení z tohoto socialistického molochu dožiju.

11 4
možnosti
MB

Pro zajímavost - Většina Čechů chce v EU zůstat - Okamžitě odejít, by chtělo jen zhruba 10%. (Průzkumu agentur Behavio a STEM). Spokojeno s členstvím v EU je 56 % = Což je nejvíce za posledních 9 let ! ... :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,90
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.