Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrá přehlídka oveček :-) Škoda že se nenajde nějaký skutečný člověk hoden být nazván novinářem aby se mezi ovečkami pozeptal proč že vlastně přišly vyslechnout si kázání vlků z podia. Ruku do ohně bych dal za to že bychom se báječně pobavili .. tedy alespoň my, příslušníci oné rozumnější většiny.

4 3
možnosti

......po delší době jsem se už zase zúčastnil. Nálada výborná.........vždyť to říkám, "pepíci" to berou jako důvod projít se Prahou.....jiný význam to nemá.

4 0
možnosti

J52a16n 55P77a69v56l19i58š

9. 6. 2019 8:10

viz.transparenty měst - "plibek smrti"

1 0
možnosti

Demonstrovat?Ano proč né. Ale nikoliv za odstoupení vlády,protože to je pitomost a pan prezident by demisi stejně nepřijal .Přeci vláda nemůže jít s demisí za prezidentem a říci odstupujeme protože nám to řekli lidi na Václaváku.Tak za co demonstrovat?? No přece za to aby byly vyhlášeny předčasné volby a nebo aby poslanci vyvolali hlasování o důvěře jinak jsou požadavky naivní a hloupé a dokonce protiústavní jak říká i prof.ústavního práva pan Jičínský.Demostrace je zábava naivů.Demonstrovat se má u volebních uren.

6 1
možnosti

.... kde jste všichni byli , když kradli Hřebíček, Topolánek, Nečas a vůbec, kde jste byli, když komunisté likvidovali naši zemi, jste pokrytci a zbabělci a demokracie je co ?, stejská se Vám, máte se dobře, republika vzkvétá , ale co, jsme stateční a jdeme to ukázat, šli by jste do války chránit svoji zemi ?, vím co by jste všichni udělali, zkuste si odpovědět a styďte se lůzo ...

10 9
možnosti

Presne, musime drzet hubu a krok a jeste byt vdecni, ze nam vrchni stbak vrazi koblihy zaplaceny z nasich dani.

7 4
možnosti

Hele, já četl že prý Soros spolu s Google zmanipuloval mapy ČR a díky tomu na václavak zabloudilo 120 000 nic netušících lidí...

Asi to bude pravda, pač takovou kravinu přece nevymyslíš;-DR^

3 0
možnosti

Pěkně napsáno! :)

8 0
možnosti

Docela by mně zajímalo kolik těch křiklounů na Václaváku bylo u voleb. Tam choďte a přestaňte vyřvávat na ulici. Když čtu některé příspěvky kde se lidi sami přiznají že k volbám nechodí, nebylo prý koho volit i když stran bylo dost, tak si vůbec neuvědomují že ten svůj hlas dali právě Babišovi. Ale to je pro české nevoliče moc složité. Ulice nikdy nic nevyřešila. Stačí se podívat na obrázky z roku 1948. Řekla bych že ty vaše obrázky jsou si s rokem 1948 dost podobné.

17 21
možnosti
Foto

Tipoval bych Vás, že jste tam v roce 1948 byla.

14 11
možnosti

J20a58n 97M83a66x22a

6. 6. 2019 7:02

Hezké shrnutí :-) R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,41
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.