Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tentokrát s vámi, snad poprvé, nesouhlasím. Věc zdaleka není tak prvoplánově jednoduchá. To je možno vidět zde:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/otazky-a-odpovedi-kdo-vyhral-cssd-lidovy-dum-a-proc-se-spor/r~589ce894891411e9ae850cc47ab5f122/?utm_source=volnyHP&utm_medium=newsbox&utm_content=default&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne

Dovedu si představit že ČSSD po zaplacení celé požadované částky Altnerovi bude odsouzena k zaplacení jejich podílu dalším 2 advokátům ale z Altnera už peníze zpět nevyrazí. Proto je zdrženlivost ČSSD, dle mne, na místě. Postupují ostatně v souladu s právem a tam se na dobrou nebo zlou vůli nehraje. :-)

0 0
možnosti
BV

Pane Khaile,

odkaz vede na relativně solidní článek, který se snaží objektivně popsat situaci. Nicméně i v něm nejsou uvedeny zásadní informace, které ovlivnily váš úsudek.

Zejména v něm chybí informace o pravomocném rozsudku z 30.ledna 2018, který konstatoval, že práva a povinnosti včetně nároku na odměnu vznikly pouze mezi stranami mandátní smlouvy, tedy mezi ČSSD a Altnerem. Tedy celá odměna za získání Lidového domu do vlastnictví ČSSD ve výši 50,4 milionu měla být vyplacena Altnerovi.

Další nepřesnost se týká nájemného, kdy může vzniknout dojem, že jde o budoucí nájemné získané až po přechodu vlastnictví Lidového domu na ČSSD,ale ve skutečnosti jde o minulé zadržované nájemné, které najemci odmítali ČSSD zaplatit s tím, že nejsou vlastníky LD, což byl nesporný fakt, k zápisu došlo až v roce 2000.

Pane Khaile,

opravdu si myslíte, že by se k vám nejvyšší soud zachoval jako k ČSSD.

Já z vlastní zkušenostíse soudy jsem si jist, že by tomu tak nebylo

0 0
možnosti
JH

J38i64ř28í 55H92o19l32ý

8. 6. 2019 16:23

Bohužel, Český volič je nenapravitelný a vždy si zvolí velkého a někdy největšího (autocenzura - doplňte si výraz dle nátury) a tak ho máme i dnes.

0 0
možnosti
PK

Myslel jsem si, že socialisté padají všude, ale není tomu tak v Dánsku, kde vyhráli volby s cca 26%. jejich šéfka pani Frederiksenová sází sice na tradiční levicovou politiku, ale v azylových otázkách je tvrdě vpravo, Rozhodně prosazuje nízké přistěhovalectví z nezápadních zemí, pracovní povinnost pro uznané uprchlíky a odsuny v případě nedodržování zákonů. Chce jinou zelenou politiku prvním místě je pro ni blaho občanů Danska. Tak bych si představoval činnost CSSD i zde a třeba pokud by se i změnil jejich aparát, zejména v Praze by preference se mohly nejen zastavit.

0 0
možnosti
JU

Proti vaší kritice ČSSD nenamítám nic...ale věta "Kdyby chudák pan Altner tušil..."...To bylo myšleno jako ironie, ne? Vždyť to byl šmejd.

2 5
možnosti
Foto

Nechoď, Vašku, s pány na led, mnohý příklad známe, že pán sklouzne a sedlák si nohy zláme.

Pan Altner uzavřel s panem Zeman smlouvu naprosto dobrovolně.

2 2
možnosti
KT

Takže jinými slovy, pan Altner měl předjímat situaci, jenže Zemanův charakter, resp. bezcharakternost ještě tehdy nebyla tak známá.

JUDr Altner, tedy právník, který je vyškolen dle nějakých pravidel, si podle vás měl uvědomit, že závazná smlouva bude chápána jako jednostranná a že po splnění svých smluvních povinností, druhá strana nehodlá udělat totéž.

Vy zřejmě pokud uzavíráte nějakou smlouvu, počkáte až opačná strana úkon či práci provede a následně nehodláte splnit svou část s vědomím, je to jeho chyba uzavíral smlouvu dobrovolně.

V kontextu této vaší úvahy již mnohem lépe chápu vaše vystupování zde v diskusích.

6 0
možnosti
AM

Takový hezký, jednostranný pohled.

5 1
možnosti
DR

Souhlas, my zde o tom víme prd.

3 1
možnosti
DR

ČSSD zaplatila 70 mil. Proč lžete?

2 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.