Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Abych zase nebyl nějakým horlivým mínusářem napaden - Pak potvrzuji vítězem voleb A. Babiše. Pro mne, je ovšem delší dobou, osobou padlou - Pak zase říkám, že - Z morálního hlediska nemá právo na nic! Je padlý na hlavu, viz EET, z neznámých popudů si oblíbil prodejce Kapra vánočního. Ten má vyjímku. Netuším, co prodejce Kapra v létě, nebo štiky v zimě. On už mi připadá, cosi - Jako Vysokonapěťový přívod geniálních nápadů, které ovšem prasklo! Dnes, již jde o praskodrát svíjící se po zemi. Přerušené vedení, nicméně stále nebezpečné - Pod napětím - Není divu, čert stále nespí a stále i nebezpečně jiskří !!

Je proto dobře, že pro demonstrující na Letné, se již vrábějí poutače! Nejsou velké, ani drahé! Buď plastová cedulka, či samolepící fólie, vše za směšných 11 Kč! Už jsem jich objednal 10 ks - nejsem blbej. Jako u čapáku, i já - To jako reklamu dám do nákladů! Tak kdo má zájem? Svého kamaráda jmenovat nebudu, aby mi to zase Arnold nevytknul - No myslím na něj ... :-) Ukázka poutače zde :

https://centralcompany.cz/vystraha-zivotu-nebezpecno-dotykat-se-el-zarizeni-nebo-dratu-p-541.html?zenid=n4nvcdgcjps56ce6t4r8m6i170

4 2
možnosti
MS

R^ Moc bych se tady nechlubil, aby nás nepostihla 5. vlna EET. Účtenky na výrobu demonstračních transparentů.

3 0
možnosti
MB

Příklady táhnou. Ještě si koupím Dluhopisy za prachy, které nemám - něco prodám předraženě sám sobě! Odřu se tak, že ani nebudu mít z čeho platit daně! Furt mi vrá v hlavě ten Kapr letní, bude-nebude vyjímka ? ...:-)

3 0
možnosti
Foto

Kdepak, to se bude jmenovat EEV (elektronická evidence výdajů) a každý nakupující bude muset být vybaven terminálem, na kterém zaregistruje výdaj, vytisknutý doklad předá prodejci a oba budou muset spárovat transakci EET s transakcí EEV. Při nesrovnalostech se bude postupovat stejně, jako při KH (včetně sazebníku automatických pokut).

4 0
možnosti
MS

A při demonstraci místo policie nastoupí finanční Kobra, která u každého transparentu bude kontrolovat doklad o nabytí a jeho financování. Otázka zůstává jestli budou trestat v rámci ženevských konvencí, nebo v rámci představ Zdeňka Ondráčka.

4 0
možnosti
DR

Upřímně, přesto to těm prodejcům vánočních kaprů vůbec nezávidím. V zimě, někdy přímo za mrazu, se cachtat celý den v ledové vodě a v případě že zákazník není schopen si kapra ani vykuchat (a takových je u nás plno) tuplově, čehož výsledkem můžou být "příjemně" strávené svátky s čajem a aspirinem, chtěl bych vidět kolik dobrovolníků by tohle dělalo. Já bych to nedělal ani bez EET.

1 0
možnosti
MB

Upřímně - Každá práce, která je poctivá, nese užitek a blaho je úžasná. O to více, pokud není dotována a byla vydřena tou pracovitou osobou. Pak projekt inženýra - práce uklizečky je stejně k ocenění. Osobně, za vrchol blaha pak považuji, pokud člověk cosi založí a dá pracovní příležitost. Pak jeho zaměstnanec = Je, Jeho vizitka! U AB (čestné slovo), nevidím nic. Pouze slovo žvanivé. Dal bych jej do kádě ke Kapru vánočnímu ! ... :-)

5 1
možnosti
Foto

Jasně, Andrej Babiš co by majitel Agrofertu vlastně nikdy nikoho nezaměstanal....fakt dobrý. A btw. osobně preferuji pracovat u větších firem - většinou podstatně víc dodržují zákoník práce, výplaty VČAS....a to je obzvlášt něco, co u těch malých firem není tak samozřejmostí....

0 0
možnosti
PK

A že jste jako milovník a zastánce demokracie nereagoval na požadavek uzavřít IVK, to už je v pořádku pane Demokracie?;-D;-D;-D A kauza dluhopisy nám nějak vyčpěla, jakpak to? Proč není u soudu???;-D;-D;-D

3 2
možnosti
Foto

Pane Korecky, možná že byste si to mohl opravdu přečíst, jinak bych už musel poněkud pochybovat o Vašem intelektu. Nepožaduje uzavření IVK, pouze jeho nefinancovani z veřejných peněz. Doufám, že ten rozdíl chápete.

3 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.