Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Klaus mladší naznačil, že by se k hnutí mohli přidat další poslanci a senátoři, jména ale nechtěl prozradit.

Politika Trikolóry bude podle něj stát na třech pilířích.

Na svět se chce strana dívat českou perspektivou. „Skutečně nás zajímá mnohem víc Jaroslav Novák z Pelhřimova než lachtan na Antarktidě.

Co se týče Evropské unie, já jenom řeknu jednu věc: my naprosto ctíme evropské hodnoty ve smyslu neafrické a nearabské,“ řekl.

Hájit chce pracující občany. „Normální je pracovat, nikoli čerpat. Pracujících si musíme vážit, ne v nich vidět sprosté podezřelé, kteří se snaží nějak ošidit daně,“ dodal.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/klaus-ml-predstavil-hnuti-trikolora-chce-hajit-konzervativni-hodnoty.A190610_153118_ln_domov_vlh

Mě to zní sympaticky

8 1
možnosti
Foto

Zapomněl jste, že také řekl, že z EU by bylo nejlepší vystoupit.

2 2
možnosti
JK

Název strany odkazuje na silně nacionální směr, když přidá i trochu sociálna (což naznačuje), už se může přiblížit k nacionálnímu socializmu, to by mířilo přímo na důchodce, bezvýchodně exekučně postižené, nezaměstnatelné, sociální parazity a antisystémové neziskovky. To jsou voliči zejména SPD, KSČM a strany důchodců ANO, takže s duchem tohoto článku mohu souhlasit. Teď bude zajímavé, zda se s Okamurou sloučí, nebo z něho udělá pitomce (což nebude velká námaha) a vymaže ho ze sněmovny, pro oba nebude dost místa.

10 4
možnosti
AB

A68d92a98m 12B19í97l34e53k

12. 6. 2019 10:19

Klaus jako klasický pravicově-konzervativní politik cílí na Anoisty, komouše a SPD. A nacionální socialismus, tak ten to dorazil ;-D

2 2
možnosti
Foto

Sákryš - po přečtení titulku blogu mně kapku zatrnulo.Po absolvování celého textu mně ale nezbývá než parafrázovat poslední větu z protokolů o výslechu na policii : Přečetl , porozuměl a souhlasí.Jinak : karma.:-)

11 0
možnosti
Foto

VKml ale neodešel čestně z ODS, ale v Parlamentu proti ní hlasoval například při volbách do řídících orgánů sněmovny a své prohřešky stále stupňoval aby mohl být nakonec vyloučen a začít si hrát na mučedníka. Pro mě není ničím jiným než podrazákem.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=717084

Kdybyste alespoň trochu zašmátral ve své brožované paměti, muselo by vám dojít, že to nebyl Klaus, kdo se zpronevěřil zásadám, na kterých byla ODS vystavěna, ale ODS. To ODS je podrazákem a Klaus se pouze pokoušel držet její původní linii.

4 17
možnosti
JK

Asi máte brožuru psanou týmem VK, protože pravdu nemáte, naskakujete na jejich mučednický étos.

14 1
možnosti
Foto

Viděl bych to tak, že ruská trikolóra si chce vzít naši zemi zpět ;-D;-D;-D

14 4
možnosti

P69a30v93e80l 12Š72e94j26v58l

11. 6. 2019 21:54

Jenom abyste se nepřetleskal.

1 0
možnosti
DR

"Mateřské ODS kdekdo předpovídal, že vyloučení VKml bude poslední kapkou jejího zániku. Velmi často to tu opakoval například proslulý myslitel z Boskovic. A hle, ODS nejen že nezanikla, dokonce i pomalu roste. Co z toho plyne?"

Nezlobte se ale toto už zde omíláte jak kolovrátek asi po stopadesáté, ale přitom úplně zbytečně. Neplyne z toho totiž zatím vůbec nic. To jak to ODS poškodí či nepoškodí se totiž ukáže až tehdy až se Trikolóra na naší politické scéně "zabydlí". Do té doby je to jen trapné mlácení prázdné slámy.

9 12
možnosti
JK

Zatím sedí na dvou ukradených židlích u dveří, možná jen na jedné, když ona, chce sedět svému andílkovi na klíně. "A příště, příště už tady nebudete".

5 0
možnosti

Co když se autore mýlíte? Znám hodně lidí, kteří nyní (neradostně) volí ODS s tím, že vše ostatní je prostě nevolitelné. A nyní mají alternativu. Btw, na vaše závěry je trochu brzy, je teprve 24 hodin od hvizdu. A všichni rozumní vědí, že to je běh na dlouhou trať.

10 5
možnosti

Voličský elektorát již dnes dokážeme odhadnout podle diktátorského úvodu. To bude boj o hlasy! :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,04
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.