Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když bych spojil dva citáty, tak by to znělo asi takto:...,,Pro dobro této země by jsme neměli hledat hrdiny ani se ironicky vysmívat těm, které za ně nepovažujeme, nýbrž by jsme měli hledat vhodné nápady jak dála lépe, to je ale asi nad naše síly, no a hrdinů jsou plné hřbitovy“.

1 1
možnosti
JR

J50a31n 76R73á64ž

26. 7. 2019 12:00

Jediným nebojácným mužem v čele státu, a to bez uvozovek, je bezesporu Zeman. Ten na všechny vystrčí vztyčený prostředníček a dělá si co chce. Ústava neÚstava, s premiérem cvičí jak s kobylkou na lanči pod šapitó, senátorům se směje do očí , protože ta jejich žaloba je mu jen k smíchu, neb ví, že pohodlně svoje "panování" dokončí. Z nějakých uličních happeningů má srandu, i kdyby se jich zúčastnil milion lidí, protože ví, že na ulici se dělá politika jen s puškami v rukou a to u nás nejde, protože nejsme ani Kongo, ani Ukrajina.

PS. Z Babiše i Hamáčka jsou dnes jen smutní komici, kterým se už ani smát nelze.

9 1
možnosti
ZH

Vidím to jinak. Babiš naopak potřebuje pořádný výsměch od lidí, protože ten dokáže zlomit i psychopata. Protože se začne o to víc vztekat, bude dělat ještě vích chyb a to povede k jeho jasnému konci.

3 0
možnosti
PB

P65e84t58r 54B75u31r24i42a67n

26. 7. 2019 11:53

"Čest, my tady máme nějakou dohodu."

"Čest, už nemáte."

"Ale měli jsme, né?"

"No...ale tak nějak napůl."

:-)

5 0
možnosti
Foto

V+W+J : "...jeden krok dopředu a pak dva zpátky..."

R^

3 0
možnosti
JK

Zeman hodil vidle do připraveného Babišova projevu, a protože AB má zakázáno mluvit do médií "z patra" (po debaklu s "MOTÝLE"), musel se jet nachytřit na centrálu. Následně vykoumali, jak to hodit na ČSSD a vypustili kachnu o nějaké dohodě a že si ČSSD měla předem odvolání a jmenování důkladně na Hradě projednat. Ptám se proboha proč? Kdo teda nese odpovědnost za výkon vlády a zodpovídá se poslanecké sněmovně? Babiš má neuvěřitelně hnědý rozkrok a už lže jen se práší. Zeman ho drží pod krkem ještě s ním mává. ČSSD to protahování vlastně vyhovuje v září začne hádání o rozpočtu a tam mohou ze sebe udělat ochránce národa před zlovolným velkopodnikatelem, který škrtá vše sociální. Fraška s ministrem může pak být jako druhý důvod pro zdrhnutí z vlády a už je na čem stavět volební kampaň.

13 1
možnosti
Foto

Už jsem psal včera, že se karneval chýlí ke konci. Už i ten potlesk je slabší.

Karma, Tomáši. R^

11 0
možnosti
LH

Zato jistý V. H. To byl chlapisko, když se ptal Zemana jestli tomu Klausovi může říct ne....

3 4
možnosti
Foto

Pane Hladíku Vy jste vždy vynikal pronikavou intelgencí. Tak třeba napište na téma V.H. blog, jistě si ho všichni rádi přečteme. A k tématu mého článku byste něco neměl?

8 3
možnosti
MV

zamerne tuhle frasku vytesnuju. ale nekdy se pred tim uplne utect neda. vcera jsem si dal zpravy... Babisova jistota a frajerstvi zmizelo, protoze se mu zacina ritit to, co nikdy nemohlo vyrust. ego je ale mrcha a tak to bude Andrej jeste chvili zkouset. osobne si ale myslim, ze uz vi...

4 1
možnosti
AM

A44d57a89m 38M13a92l63ý

26. 7. 2019 9:01

Neschopnost a nekompetentnost současných nejvyšších představitelů státu je očividná.

Zdalipak si toho všimnou i jejich voliči, kteří nebyli spokojení s "těmi, kteří vládli před nimi". Ukazuje se, že ti "noví" jsou horší a to tak, že mnohonásobně.

10 2
možnosti
ZH

Jenže to kobliha nepřizná. Ale protože tuší, že je něco špatně, sklouzne k argumentačnímu klamu: a koho jiného místo Babiše?

4 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.