Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ukazka, jak snizit pocet stran v boji o moc v CR, pane Flasko. Zde vsak je take nutne mit jiny system rozdeleni moci ve state. Duvodem je dnesni system, ktery pri nizskem procentualnim vysledku ve volbach, odstavuje tento utvar do opozice, tedy do skupiny poslancu bez moznosti ovlivnit politicky zivot. Kazdy hlas ve Snemovne MUSI mit nejakou silu. Nesmi byt jen "oveckou" tem na spici.

Jinak je to normalni politicky tah. Fandim jim.

0 0
možnosti
SL

Z matematického hlediska je to "spolčení" určitě výhodné ;-D.

Realita bude asi jiná :-P.

Jelikož mám mírnou averzi na TOP09 (podstatně menší než na ANO a ČSSD), tak toto sdružení u voleb nepodpořím ;-(;-(;-(.

Jinak bych pravděpodobně volil ODS - ze které už odešli ti nejzdatnější (všeho schop...) jedinci (jeden na čas i na Hrad a dnes káže svá moudra hloupým spoluobčanům, aby nezůstali zaostalí) . . .

Stále čekám na nějakou stranu, která bude mít slušný volební program a bude ho poctivě uvádět do praxe ;-D;-D;-D;-D;-D. (zatím vidím pouze dlouhý NOS)

0 0
možnosti
MK

M77i30l61a77n 12K75e24s17l

1. 8. 2019 16:38

S jakým programem by šla do voleb vznikající čtyřkoalice,kdyby Babiš prohlásil,že na politiku kašle,že je pro něj výhodnější dělat párky.ANO by dále pokračovalo,vždyť již teď má kádry,které jsou schopny prosadit program ANO.Ani superlídr čtyřkoalice,ani superlídr Pirátů nemají na vedení státu.

0 0
možnosti
Foto

Gentlemanské dohody, u nás, ve sněmovním rybníku, to jste mě rozesmál, Vy snad věříte i na dědu Mráze.

Ale pěkný podraz na voliče by to byl, každá strana jiný program a najenou všichni pohromadě, to již vidíme v Praze jak to tam šlape, to by se již neřešilo pro lidi vůbec nic, jen žabomyšší války pidistran.

4 1
možnosti
Foto

Podraz na jaké voliče? Té čtyřkoalice? To určitě ne. Ti na tom vydělají všichni. Těch ostatních? Tak o tom to je. A začal s tím Zeman s Babišem.

0/0

doporučit

1.8.2019 18:12

0 0
možnosti
AK

Flaška,tobě bych nesvěřil do opatrovnictví ani tu prázdnou flašku,neb bych ji raději rozbyl!!

1 0
možnosti
Foto

Katzere, když už, tak rozbil. Kapíto?

0 0
možnosti
DR

Já bych zájemcům dnes doporučil v 18.30 Interwiew na ČT24, kde se tohle téma bude probírat a jehož velevzácným hostem bude nenahraditelný, nesmrtelný a doživotní poslanec Mareček Bendů. Asi bude show. R^

4 0
možnosti
DH

Dík za tip, rozhodně si to nenechám ujít a doufám, že ani pan Flaška a napíše nám o tom posléze svým jedinečným slohovým stylem zase nějaký podobně výživný článeček, jako by tento včerejší.:-)

1 0
možnosti

To je holá utopie, že se ten slepenec dá dohromady. Tomu, co autore popisujete, se řiká podvod na voličích. Koalici jen do voleb a pak sbohem.

3 0
možnosti
Foto

Podvod na jakých voličích? Té čtyřkoalice? To určitě ne. Ti na tom vydělají všichni. Těch ostatních? Tak o tom to je. A začal s tím Zeman s Babišem.

0 0
možnosti
JS

Tak jasně, kdyby vyhrála ODS, tak by samozřejmě zvýhodnění výherce voleb bylo v naprostém pořádku, nakonec si to ODS také odhlasovala, aby tomu tak bylo, asi v té době ještě nepočítali s tím, že se dostanou do opozice a že dělení moci mezi nimi a ČSSD vezme kramle;-).

3 0
možnosti
ZB

Autor článku vítá možné spojení čtyř stran ve čtyřkoalici. V tomto bodě se shodneme. Bylo by totiž fajn, kdyby tato čtyřkoalice dostala u voleb méně než 20 % hlasů a tím by tyto hrůzostrany vymizely z PS.

10 1
možnosti
FS

Mě třeba nevadí, že pan Flaška je ortodoxní vyznavač ODS. To je v poho. Já jsem třeba ortodoxním vyznavačem skupiny Motorhead :-). Ta už to má mimochodem (pro vyznavače folku) stejně jako ODS za sebou. Ale tímto blogem udělal své oblíbené straně dost medvědí službu. Jasně jako příznivec ODS potvrdil, že ODS NEMÁ ŽÁDNÝ PROGRAM, nemá co nabídnout voličům a proto se musí uchýlit k něčemu víceméně zbabělému.

12 0
možnosti
Foto

Opravdu by mě zajímalo vaše IQ :-/

0 11
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.