Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Pěkný blog a pěkné zamyšlení v něm. Děcka by se rodičům brát neměla, pokud nejsou zrovna ti rodiče nebezpeční okolí, nebo sami sobě. Ani v Rusku, ani nikde jinde. Bohužel se asi nikdy nedovíme jak to doopravdy bylo. Pokud pominu účel demonstrace a podivné místní zákony, zaráží mě chování těch rodičů. Budu věřit, že se demonstranti vynořili rychle a oni nestačili s ročním dítkem zmizet. Já bych však roční dítě z ruky nedával a snažil se odejít i s manželkou. A kdyby to nešlo, tak alespoň manželku s dítětem v náručí. Pochybuji, že by je jakýkoliv policajt, nebo voják(nevím kdo tam proti nim stál) nepustil do bezpečí.

1 0
možnosti
Foto

Tak to si pište, že by nepustili. Pokud jde o diktaturu.

0 1
možnosti
Foto

To je stejně strašné, jak se u nás najdou lidé, kteří jsou ochotni obhajovat odebrání dětí kvůli čemukoliv, co by mohlo poškodit jejich vysněnou modlu - Rusko. Vsadím se, že i kdyby jim Rus znásilnil dceru, tak ho budou omlouvat, že to se přeci v Americe děje taky.

6 0
možnosti
DR

Tam se v současnosti děje ještě něco mnohem horšího pane Flaška.

2 3
možnosti
JZ

Důvod moskevských demonstrací, aby v hlavním městě proběhly volby do zdejšího zastupitelstva opravdu demokraticky, a nebylo bráněno kandidátům opozice v účasti, je legitimní.

7 0
možnosti
VS

No, nevím... Podle najsámlepšího blogera na IDNESu je v Rusku všechno v cajku a plakát bychom měli my, ubozí nevolníci pod jařmem EU.

9 0
možnosti
JN

J26o46s60e24f 57N19i31k64l

7. 8. 2019 14:34

...a co represe proti Kataláncům a zatčení premiéra za podvratnou činnost, když chtěl s velkou podporou Katalánců vyhlásit nezávislost nad Madridem...na to se už nepamatujete? ...

8 3
možnosti
DR

Bohužel tahle záležitost ještě v podstatě neskončila, poněvadž třem politikům Španělsko dodnes blokuje nástup do EP kam byli ve volbách řádně zvoleni. Ať žije demokracie. R^

8 1
možnosti
JN

J19o86s47e59f 42N97i70k45l

7. 8. 2019 14:24

....určitě ještě nepřekonaly represe proti žlutým vestám ve Francii....

4 4
možnosti
DR

Přiznám se že kdybych si nepřečetl jména autora a přečetl si pouze text, tak automaticky tento článek zařadím do dílny jednoho nejmenovaného českobudějovického "historika". Vlastně spíše brněnského, což jsem i nějak tušil poněvadž mě k jihočechům nikdy neseděl.

3 1
možnosti
Foto

Ach jo, Pane Flaško, představuji si, jak je těm rodičům. Pan Bicera si raději představuje, že byli opilí a nezodpovědní. Jako by ani nečetl text, na nějž jste dal odkaz. K tomu nesmysly pana Wolfa..... A do toho sluha Boží se svým ďábelským jakoby humorem, v němž ignoruje projev i své vlastní nepozornosti a píše o mé možné poruše. Jako by tento prostor byl filiálkou trollí farmy. Jdu se tedy věnovat činnosti, která má nezpochybnitelný smysl:-)

7 0
možnosti
DH

Rozumný názor, vezměte lupu a třeba něco objevíte,... smítko na podlaze a tak.

1 2
možnosti
PM

Cina -Hong Kong, Rusko- Moskva, tak jednaji novodobi komuniste. Stale je slyset -nebylo jak za komunistu.

9 0
možnosti
MB

Dobrý den. Jmenuji se R.A. Dvorský. Vidím, že zde chcete budovat nějaký podivný režim! Víte, radši si vycestuji. Nikam cestovat nebudeš - Budeš budovat s námi ! RP - Známý hudebník zatčen, při nelegálním přechodu hranic (+ 5 let basy) ...

Dobrý den, jmenuji se Michail Svetov. Vidím, že zde chcete budovat nějaký podivný režim! Víte, jsem opoziční politik, jdu žádat - o Povolení demonstrovat. Nic se neschvaluje! Budeš budovat s námi ! Když radnici opouštěl, komando těžkooděnců ho zatklo. (Moskva 30.06.2019) ...

Co to je za milého chlapce - za předčasně moudrého člověka? Áále - Alexej Anatoljevič Navalnyj. A kde je? No jako mlíkař, není asi zase v base! Aha, to zřejmě budou opět nějaké nové volby, nebo V. Putin bude mluvit o rozvoji Demokracie ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Zkuste milému R.A. Dvorskému doporučit přechod přes hranice Jižní Koreje do KLDR. A pak se ho můžete zeptat, jak dopadl. A to se píše r. 2019.

1 1
možnosti
Foto

R^Nečekal jsem, že se najde lidská bytost, která by měla ruské instituce za plné debilů, kteří i ve snaze zdůvodnit takový krok přehlédnou, že rodič malého dítěte je sťatý tak, že ho roční dítě , nadpozemsky silné, musí podpírat. Začínám být skeptický ohledně smyslu diskusí pod články.

4 4
možnosti
JZ

Herdova lež. Rodiče dítěte opilí nebyli.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.