Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čekal jsem v diskusi mnohé, ale že by se našel byť jeden Čech, který - po zkušenostech s totalitní mocí - by schvaloval odnímání dětí demonstrujících a vymýšlel neskutečné konfabulace, mne dostalo.

Tome, Vám karma. R^

15 0
možnosti
Foto

Pochybuji, že by český občan dnes, v demokratické zemi vůbec mohl schvalovat odebírání dětí represivním režimem z politických důvodů. Něco tu nehraje.

4 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, diktátor Putin už si na demokrata a demokracii ani nehraje.:-)

8 0
možnosti
Foto

Velká karma za tento blog.

V souvislosti s tím je velice zajímavé, jak u nás "zvláště vybraní diskutéři" hystericky brojí proti demonstracím Milionu chvilek pro demokracii. Asi by u nás chtěli zavést ruské pořádky. Zatímco násilné demonstrace s vandalstvím a ničením ve Francii jim nevadily. Těm fandili jak najatí.

12 3
možnosti
Foto

Dobrý postřeh, pane Trizuljaku R^

3 0
možnosti
AM

A54d52a63m 23M96a65l52ý

7. 8. 2019 11:39

Demokracie na ruský způsob ... I u nás má spoustu obdivovatelů.

To se pak nemůžeme divit, když obyvatelé Ruska většinově shledávají dřívější Sovětský režim "lepším" než současný.(viz nedávný průzkum např. zde: https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/rusove-hodnoti-lepe-sovetsky-nez-soucasny-rezim_529063.html)

5 0
možnosti
Foto

Sám také po letech vzpomínám na vojnu mnohem příznivěji, než by si ve skutečnosti zasloužila. U vás kladně hodnotím schopnost informace převrátit a vyložit si je podle svého.

3 4
možnosti
JS

Drobná připomínka. Nejedená se o demonstrace, ale o demonstrace o jejichž povolení nikdo nežádal. Takže když na nepovolenou demonstraci jde matka s dítětem, tak to dítě ohrožuje.

8 6
možnosti
AM

A16d17a86m 19M18a52l75ý

7. 8. 2019 11:40

Hlava 22!

Protirežimní demonstrace se v Rusku nepovolují.

10 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 1
možnosti
JR

v severskych zemich odebiraji deti jen na zaklade udani a klidne neoverenych,tam by si rodice snad ani neodvazili jit demonstrovat a nad tim se nikdo nepozastavuje

11 1
možnosti
Foto

Ale pozastavuje. Hodně lidí se tomu diví. Je to špatně. Ale myslíte si, že to tedy opravňuje Rusy dělat pod jinou záminkou totéž?

14 3
možnosti
Foto

Sám se Rusům nedivím, že vůči nepovoleným demonstracím postupují tvrdě. Stačí pohled do Libye, Sýrie, Ukrajiny, Jemenu, aby bylo každému jasné, jakým rozvratem podobné aktivity končí. Co všechny tyhle demonstrace, s velkou pravděpodobností, spojuje, budou sponzoři a kde mají sídlo je nabíledni.

4 17
možnosti
Foto

U Vás se nedivím, že tedy s tím odebíráním dětí rodičům souhlasíte. Nic jiného od Vás ani neočekávám.

18 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.