Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už několikrát jsem si přečetl v komentářích nejapné poznámky k mé fotografií. To pokládám rovněž za projevy určitého vyšinutí. Zvláště u těch, kdo využili možnost ke svému účtu fotografii nedodat. Tedy možnost, kterou poskytla vážená redakce jim, nikoli však mně. Nevím, kdy a co zavdalo lidem příčinu začít používat slovo černoprdelník, ale patrně jí byl nějaký druh potemnělého způsobu jednání. Možná i temného.

0 1
možnosti
Foto

Před časem jeden autor napsal článek o utrpení mladých žen a dívek ve vzdálené zemi. A jeden "milovník svobody slova" mu pod něj napsal: "Neserte se do cizích věcí ". Takové postoje mohou být příčinou , proč se lidé neshodnou ani v zásadních otázkách.

1 0
možnosti
Foto

Ještě bych se pozastavil u způsobu komunikace pana Horáka a Nováka. Propadá-li se člověk do déle trvající skepse, v níž mu svět šedne, může to být doprovázeno i poruchou soustředění, což mohou být symptomy nějakého psychického problému, jehož příčinu je dobré hledat. Příčinou může být i přepracování , pokud přetížení způsobí tzv. stav vyhoření. Pokud je však člověk skeptický jen v nějaké konkrétní věci a bývá, jako každý člověk , někdy nepozorný, nevypadá to na poruchu u tohoto člověka, ale naopak na anomálii u toho, kdo má neodolatelnou potřebu to jako možnou poruchu komentovat. Stejně zajímavý je i druh vyšinutí, jaký lze často spatřovat u pana Nováka. Ten v takových "diskusních situacích" reaguje často způsobem, jako by se mu zcela vypínala část vědomí a uděluje svá + jako duchem nepřítomný . Jako robot.

2 0
možnosti
Foto

Tak se dívám, že MUDr. Vodvářka má zdatného nástupce v určování psychických diagnóz na dálku.

1 1
možnosti
Foto

Karma a souhlas. Reakce přesně dle předpokladu. ....a v Americe bijí černochy.... a v Norsku řádí ten úřad pro ochranu dětí s tím krkolomným názvem.....

Naši drazí spoluobčané , kteří stejně jako my prošli komunistickou zkušeností - jsou nepoučitelní. Ať žije Putin , Stalin, Brežněv....... a Zeman , když jsme už u toho výčtu demokratů....:-/

2 0
možnosti

... organizátoři demonstrací mohou dostat až 15 let. Mohou ... tss ... čučkaři, ruští čučkaři. Si přečtěte, kolik dostali katalánští, řádně zvolení, poslanci za zorganizování referenda.

2 0
možnosti
Foto

V Rusku?..... Tam je možný všechno. :-)

5 0
možnosti

videl jsem ve zpravach, ja ruske bezpecnostni slozky zachazeji s temi, ktere "seberou" na nepovolene demonstraci, protoze Putinuv rezim demonstrace proti nemu a jeho rizeni zeme jednoduse "zakazal" - to je tak hnusny rozhodnuti a hnusny chovani, ze vic neni treba rozepisovat

obhajovatele Ruska a Putina ... pokracujte slovy pana Kodeta z Pelisku

9 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Marku, je pro mě nepochopitelné, co jsou schopni někteří lidé ze sebe udělat a co jsou schopni obhajovat, než by přiznali, že se mýlili. A to tu ještě není Petřík ;-D

6 0
možnosti

Můžeme porovnávat. Ve Francii nikdo nebrání opozici kandidovat ve volbách, Marine Le Pen je toho důkazem. V Rusku jsou opoziční kandidáti vyřazováni z voleb. A ve Francii na rozdíl od Ruska se volby nefalšují.

4 0
možnosti
Foto

No, tak nějak, nechápu čemu se kdo diví, v rusku se k moci prostě dostali kapitalisté, skuteční nefalšovaní kapitalisté. Tvrdí a nekompromisní, hájí si své zájmy. Jen si připomeňte předválečný (i ten před první světovou) kapitalismus. Ten přece všichni obdivují jako spásu lidstva, a teď jej kritizujete ??? Nechápu.

5 0
možnosti

Mafiánství fakt není etalon kapitalismu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.