Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Nezklamal jste. Zase fůra hnoje :-)

0 5
možnosti
Foto

Snad je Vám na něm dobře ;-D.

4 0
možnosti
JS

Neco jako rikali aparatcici v serialu "Cernobyl". " Vsechno je v poradku, mame to pod kontrolou, nic nehrozi, uroven radiace je asi takova, jako pri snimkovani plic....."

3 0
možnosti
JS

Tady se lže taky, to není doména je Ruska a už se tady i promazávají nepohodlné názory o 106, takže jste si zanadával na Rusko, tak doufám, že příště si vezmete na paškál i lži USA a EU a cenzuru;-)

2 2
možnosti
Foto

Proč bych to měl dělat? Pokud si myslíte, že to téma je přínosné a zajímavé, tak proč to nenapíšete Vy? Nebo si jako myslíte že budu psát blogy o něčem co se líbí nějakému panu Schmidtovi?

1 1
možnosti
Foto

Hlavně že tady nám nelžou...tady nám všechno po pravdě vyklopí a vůbec nemlží. Jasně....;-D

3 0
možnosti
Foto

Tak o tom napište blog. Co Vám brání?

1 1
možnosti
LM

Ve velkoruské Říši Zla nic nezapomněli a nic nového se nenaučili. Pod vládou kremlofašistického diktátora Putina se tam stále jen vyhrožuje, pletichaří, lže, podvádí, vykořisťuje, vydírá, krade, utiskuje, vězní, mučí a vraždí.

6 0
možnosti
LH

Nicméně šest lidí bylo dopraveno do Moskvy do specializovaného "federálního střediska" na ošetření. Mají prý nemoc z ozáření. To s tím ozářením nižším než při rentgenovém vyšetření nějak nejde dohromady. Doprovázela je kolona s lidmi v protichemických oděvech. V zóně výbuchu údajně pracují specialisté na sběr radioaktivního odpadu.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=723776

Ona informace "v místě" je dost nepřesná. Nicméně nejsnažší a nejúčinější ochrana proti účinkům ozáření je ochrana vzdáleností. Ozáření klesá s druhou mocninou vzdálenosti, tj. 10 x větší vzdálenost = 100 x menší ozáření, takže to klidně možné je.

1 0
možnosti
RC

A to si vemte, ze v dobe Cernobylu o realite ruska Pravda informovala jeste o nekolik dni drive nez nase Rude pravo.

1 0
možnosti
MS

R^ Není se čemu divit. Putin má jako bývalý člen KGB v mlžení a zatajování dobrou průpravu. Dnešní ruská "věrchuška" se od té bývalé sovětské v ničem neliší. Nevidí to jen slepý.

12 0
možnosti
Foto

Asi bych tady shrnul dosavadní diskusi, než zmizím na celý den na kolo. Zastánci té jediné správné ruské ideologie tu celý ruský postup omlouvají tím, že na Západě je to běžné. I když to není pravda, připusťme že se nemýlí. Ale to je v podstatě totéž, jako by říkali, že když soused zavraždil svou manželku, tak já mohu taky. Mají neuvěřitelně pokřivenou morálku.

19 1
možnosti
Foto

Tomáši , ve všem s Vámi souhlasím . K blogu ani této poznámce není v podstatě nic dodat.

Vlastně ano - na kolo bude moc horko. -:)

4 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,27
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.