Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK
Foto

R17o56m41a76n 33K81o34z41e43l

18. 8. 2019 12:23

Zeman ihned po zvolení v roce 2013 mluvil o tom, že by měly být předčasné volby, že není v pořádku, aby byla ve vládě a měla velký vliv strana, kterou nikdo nevolil ani volit nechtěl. Paní Němcová si to asi nepamatovala. Kdyby donesla 118 hlasů, které dostala koalice ve volbách 2010, tak samozřejmě je to něco jiného, ale 101? K tomu ještě předsedkyně té strany lhala, když slibovala, že nezmění politickou stranu během volebního období a pak to udělala ani ne po dvou letech, s takovými by se jednat nemělo.

I když to k tomu úplně nepatří, tak si vzpomínám si na hysterické reakce mladofrontovních komentátorů, když se začalo jednat v srpnu 2006 o vládě tolerované komunisty, že takovou koalici nikdo nevolil nebo jak neustále zdůrazňovali, že Vladimír Špidla sliboval vládnout koaličně a nijak jinak.

2 1
možnosti
Foto

To jsou ale paradoxy. Předseda vlády Babiš navrhl prezidentovi Zemanovi, aby ministrem kultury byl pan Šmarda a poté prohlásil, že se Šmardou ve vládě nebude.

12 7
možnosti
MC

Babiš Šmardu nenavrhl, navrhl ho Hamáček, Babiš jen odnesl návrh Zemanovi.

9 1
možnosti
Foto

Karma, Babiš vybírá ze dvou zel, buď kriminál nebo Zeman. Je logické, koho si vybere, a tak nám v podstatě bude vládnout starý, nemocný opilec a lhář.

18 12
možnosti
LH

Jeden problém paní Jandová on je někdo zvolil aby vládli....

10 1
možnosti
DR

Upřímně, když jsem viděl pár těch Šmardových trapných mediálních výkřiků, tak se tomu Zemanovi už nějak tak přestávám divit.

12 11
možnosti
LB

Tak to vám unikla reportáž z nedávné cesty Miloše Zemana na Vysočinu, kde starostu Nového Města Šmardu vynášel samou chválou do nebes a v závěru zmínil, že pravě tito lidé, kteří se osvědčili na komunální úrovni, by měli jít do vrcholných pater politiky.

Ale jak MZ s oblibou říká, jen blbec nemění své názory.

Navíc v této záležitosti o Šmardu vůbec nejde, ve hře jsou úplně jiné věci...

18 0
možnosti
LH

A přitom ODS stačilo jediné vyhrát volby, proč se tak nestalo? A přitom v případě MZ stačilo jediné aby vyhrál jeho protikandidat, proč se tak nestalo?

4 1
možnosti
SN

:-).......Je to sice mimo tema, ale......co říkáte tomu, co právě čtu.......

Evropská komise otočila. Pozastavenému projektu Agrofertu proplatila dotaci 4,5 milionu korun? To zas bude velké zklamání pro demoblok a Piráty s Bartošem v čele! ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

Pane Nováku, proč? Proč? Proč pořád musíte diskutovat mimo téma? Vždyť Vy zde občas tapetujete i řetězové maily. Tak napište nějaké své spřízněné duši ať o tom napíše blog, když už to neumíte sám. Ale prosím netapetujte diskuse. Děkuji.

9 5
možnosti
MB

Četně se vyjadřuji, jako odpůrce MZ a AB. Přesto pragmaticky tvrdím, že Vláda má vládnout. Současné problémy je zbytečné připomínat - Počínaje suchem, přes blížící se recesi. Tempo a tah zmizelo - Státník zde žádný není a politikaří se. Výsledkem je točící se kruh zmaru a neřešení podstaty - podstaty. Reforma, systemovost = Zcela neznámé pojmy ! ...

Logická otázka, proč tomu tak je? A jsme opět u známé dvojice. Jeden nastoluje pomstu jako léčbu svého ega. I pozoruhodné, kdy si přisvojil celou ČR - Nemaje k tomu žádné pravomoce. A co hlavní = To není poslání hlavy státu! Druhý hru je nucen přijímat - Je vydiratelný, slabý - Protože hraje doslova o vše! O svou existenci, majetky a svobodu. Pak je i součástí hry záchrany - vlastní zesměšnění ...

Pořád říkám, že v pondělí - Při vší úctě - Můžeme přijmout zprávu, že Miloše zesnul, či prodělal nějakou podstatnou zdravotní příhodu. Proto mne opravdu fascinuje, s jakou vehemencí se vrhá po svého permanentního řetězce pletichaření. K čemu je to dobré nechápu, své stáří si představuji skutečně jinak a hlavně ? Jaký to má pro naší Republiku vůbec význam ... ? :-)

13 1
možnosti
JS

Pokud neuspěji, musím hledat chybu u sebe a tu napravit. Ne pořád žvanit jak jsem geniální a Babiš se Zemanem mně to překazili. To co se děje, není pomstychtivost , ale totální neschopnost odpůrců Zemana a Babiše.

2 7
možnosti
PK

a ještě dodatek pane autore,já s vámi v řadě případů souhlasím ale v dalších nikoliv a tak to bude jistě i nadále a pokud chcete umravnit MZ,tak doporučuji činit jak se vyjádřil jeden známý analytik: ,,

Jak umravnit prezidenta? Jednoduše. Jediný zákon, který ovlivňuje drastickým způsobem chod prezidentské kanceláře, neprojednává ho Senát a na který není třeba ústavní většinu, je rozpočet České republiky. A na výdaje prezidenta mimo platů zaměstnanců, kteří za nic nemohou, lze napsat nulu. Velkou kulatou nulu. Obávám se, že pak by prezidentské kanceláři nepůjčil ze svého ani kancléř, ani Lukoil. Prezidenta a jeho úřad, neplnící si povinnosti, možná není třeba rušit, ale je třeba ho rozpočtově vyhladovět.

Miloši, takže v příštím roce už žádné klobásky. A už žádnou tlačenku.

Tož tak ;-D

16 1
možnosti
Foto

To s Vámi souhlasím, ale na to nemá právě Andrej Babiš odvahu. Než by ho vyhladověl, tak by mu prezident pěkně zatopil. A to je o tom nuceném správcovství.

9 0
možnosti
Foto

Šmardové přicházejí a odcházejí, Miloš Zeman zůstává. A to je dobře. Móóóc dobře pro Českou republiku !

4 15
možnosti
VS

Tak si ho ještě užijte, dlouho už to trvat nebude.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,99
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.