Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, budeme trestat ty, kteří v afekty někomu vyhrožují (ať již žena na Facebooku zapálením autobusů přepravujících migranty), tak ty, co vyhrožují starostovi Prahy 6.

Na druhé straně vyznamenáváme ty, kteří adorují skutečné vraždy a terorismus.

Jen tak dále, ať žije "demokracie" západního typu R^

2 14
možnosti
Foto

Pane Petříku ještě nám tu opětovně napište, že západní demokracie je zločinná. To jste zapomněl. A samozřejmě že Rusko vede jen spravedlivé války. Vy jste takový hrdina, co u sebe zakazuje diskuse, ale do cizích leze. Nepřipomíná vám to ty anonymy co hrozí starostovi Prahy 6 smrtí?

17 1
možnosti
AL

Se sochami se novosoudruhům dobře bojuje.

:-)

7 9
možnosti
Foto

Miluji svobodu a demokracii!

13 1
možnosti
Foto

Mohl bych to sice dohledat, ale upozorňuji pouze na to, že přejmenování jedné pražské třídy na Stalinovu v r.-1947 se účastnily všechny tehdejší špičky Národní fronty, olomoučtí lidovci se aktivně podíleli na vztyčení pomníku Stallina a hlavně Milada Horáková se účastnila ustavujícího sjezdu Svazu československo-sovětského přátelství ještě po únoru 1948, tedy exportovala sovětský komunismus k nám. Samozřejmě, že jsme my sami byli většími stalinisty než Stalin sám.

5 11
možnosti
LH

Hmm 30 let po sametaku se někdo před volbama v TOP 09 probral......

5 6
možnosti
Foto

Hmm. Můžete mi prosím vysvětlit souvislost s článkem?

6 1
možnosti
JK

Jasné a výstižné. Karma. R^

12 0
možnosti
Foto

Karma!

Mně se velice líbí formulace radnice Prahy 6, že v případně zabednění Koněva se jedná o "dočasně trvalé opatřeni" :-)

17 0
možnosti
LB

Na věčné časy, Marku? ;-D

5 0
možnosti
Foto

Karma.Nejvíc nechutný na celé události je fakt,že ke lživé demagogii komunistů,ruské ambasády a proruských aktivistů připojil i ústy svého mluvčího i prezident České republiky....

26 3
možnosti
MB

Pod plachtou to Koněvovi sluší. Koneckonců tak se to 41 let dělalo. Ledacos se prostě překrylo vedoucí úlohou a byl klid. Nelze nevidět, že kontraverzní maršál se stal vítaným prostředkem politického boje. Zcela mne fascinuje ÚŘEDNÍK Ovčáček. Vyzývá slušné lidi a politiky, aby nemlčeli. Já říkám -nechť mlčí Případně nechť postoj k pomníku sdělí i Babišův řidič. Nicméně, jsa osloven - Pravím - No, zatím nejlepší oči Marshallů předvedl ten - Co si tak seděl v šatně a ladil kytaru - Taky byly rudé a vůbec mi to nevadilo ... ! :-)

8 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že Policie ČR vypátrá jednice, který starostovi Prahy 6 vyhrožuje smrtí. Jde o závažný trestný čin s dlouhým nepodmíněným trestem. Pevně věřím, že bude představen v televizi, abychom si jej mohli všichni prohlédnout, zejména ti, kteří mají chuť jej následovat.

23 1
možnosti
Foto

Přituhuje. Když se nacisté prodírali k moci, taky vyhrožovali smrtí lidem, kteří jim stáli v cestě. Pak své vyhrůžky plnili.

A v Rusku, tam se ani moc nevyhrožuje. Jen se prostě některým lidem tak jaksi najednou "něco stane". Mráz stále přichází z Kremlu ;-(;-(;-(

12 0
možnosti
JV

I po 30 letech si ta komunistická lůza dovoluje, To máme za tu "sametovou" revoluci.

16 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 32,92
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.