Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výňatek ze včerejšího blogu:

„Padesát největších kauz loupežníků v České republice.“ Zmiňme se jen o některých: Bezdrátová Praha za pražského primátora Béma – škoda 390 milionů – trest žádný. Armádní zakázky – škoda desítky milionů – trest žádný. Akcie expremiéra Grosse – škoda 89 milionů – trest žádný. Arbitráž státu s DIAG HUMAN – škoda 8,33 miliard – trest žádný. Hušákova SAZKA – škoda 7 miliard – trest žádný. Škody za bývalého ministra dopravy Aleše Řebíčka za stovky milionů – trest žádný. Předražený justiční palác v Brně – škoda jedna miliarda – trest žádný. Prodej plzeňského Prazdroje cizímu kapitálu – trest žádný. Rozkradená a položená na lopatky plzeňská Škodovka – trest žádný. Mezinárodní ostuda plzeňské právnické fakulty s neprávem udělovanými doktorskými tituly i našim některým předním politikům – trest žádný, atd., atd.

Zdroj: https://dekar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725968

A tady stále kvičí nad 50 mil před 12 lety, navíc vrácenými. ČT - hlásná trouba pseudodemoblogu neustále připomíná, že Babišovi hrozí až 10 let.

Starýho hajzla Grebeníčka nedostali 6 let k soudu než zemřel. Karel Kryl zpíval už před 25 lety "Demokracie rozkvétá, jen s kosmetickou vadou" - za těchto 25 let se nic nezměnilo - viz případ Grygárek. Dehonestují se jen nepřátelé pseudodemokratů z demoblogu.

4 9
možnosti
Foto

Myslím, že tohle jsou věci, které si většina z nás pamatuje. Ano, je to pryč, bohužel. Zameteno, uklizeno, promlčeno. Koho by to neštvalo, takovéhle prasárny. V mém případě snad až na ten Prazdroj, tam si žádnou levárnu nevybavuji.

Vůbec ovšem nechápu, proč se to dává do protikladu s Čapím hnízdem, korunovými dluhopisy atd., současného premiéra.

Vždyť je to stejná špína jako vámi uvedené kauzy.

Pakliže někdo plije jen na něj a výše zmíněné nechal zapadat prachem, tak to prostě není v pořádku.

Stejně tak není v pořádku, když někdo chce tyto Babišovy průšvihy nevidět, či omlouvat. Už jsem to tady v diskuzích četl: Jo krade a lže, ale aspoň dělá něco pro lidi.

To, že Babiš spoléha na to,že to taky vyšumí, je úplně evidentní. Ne, není jiný, jako Řebíčci a spol.

Rozumíte tomu? Já moc ne.

9 1
možnosti

A nejhorší je, že to "dělání pro lidi" jsou jen reklamní lživé kecy. Ve skutečnosti pro lidi (pro většinu z nich) nic dobrého nedělá. Ale ti naivkové (jeho voliči) mu to bohužel fakt žerou ...

0 0
možnosti
Foto

Ano, teď se máme dobře, jako dlouho ne. Nakonec se to všechno prošustruje na slevách a jiných nekoncepčních řešeních. Nechápu, jak může někdo v konjunktuře šahat do rezerv. Za pár let budem koukat.

A lhát, jak máme vyrovnaný rozpočet.

0 0
možnosti

R^ Snad ještě mě napadá Promopro ale bude toho určitě víc.

0 0
možnosti

A co třeba tunelování při privatizaci Lovochemie, škoda půl miliardy, trest žádný? Proč jste má tuto “drobnost” zapomněl? Aha, tohle provedl Babiš, to se vám nehodí do krámu...

1 0
možnosti

Máte to hezky okopírované. Včetně uvedení zdroje, to Vám chválím. A musím pochválit i pana Dekaře, že i on uvádí svůj zdroj. Píše doslova: Někdo si dal práci a zveřejnil největší případy rozkrádání státního majetku

Zdroj: https://dekar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725968.

Tedy klobouk dolů, to je opravdu zdroj jako křemen.

Takže - pokud tu někdo kvičí bez důkazu, jste to Vy, pan Dekař a jeho tajemný Někdo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.