Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Pokud nezávislý evropský úřad OLAF usvědčil Babiše z neoprávněného čerpání dotací a peníze už byly vráceny, pak je velice divné, že v ČR je Babiš nevinnen. Je opravdu česká justice nezávislá a proč se mění názory častěji než ponožky? A proč se v ČR soudnictví tak vleče, když OLAF už dávno dokázal rozhodnout. To jsou paradoxy!!

5 6
možnosti

Policie zahájila vyšetřovaní z podezření trestního činu,freneticky potlesk a provolávaní slávy policii.Státní zástupce po prvním kole vyšetřovaní dá pokračovat v dalším vyšetřovaní.Hysterie druhého stupně odpůrců AB. Odkryti kdo byl a je majitelem čapího hnízda,Brutální hysterie proti AB jeho rodiny.Zpráva od OLAFu,naděje žije a hysterie pokračuje. Začínají prosakovat informace že AB nebude obviněn,milionáři chtějí vyvolat pseudo revoluci.Už se ví že AB nebude obviněn. demoblok je téměř zticha,nezmůžou se na odpor.Teď čekáme prý na listopad a bude to.Za čtyři roky z vyšetřovaní nepronikli žádné zaručené důkazy o 100% porušení zákona jen olaf zpráva.Prostě pr- ale úplné pr- a stejně si někdo mysli že je to na vězení Zatím je to jen ukázka vymývání mozku veřejnosti.

7 1
možnosti
ZD

Celé je to jako inscenované multimediální představení s cílem uštvat jistou osobu aby to sama položila. Přes soud to nepůjde ani když sami podáme žalobu, do voleb daleko a tak na náměstích, v médiích všude - multimediálně. Třeba to vyjde. Zatím nevyšlo.

2 0
možnosti

Jenom kecy v kleci.Nikdo nic neví,nečetl,ale spekulace hraničící s jistotou jsou tu na každém kroku.;-D

5 0
možnosti

Doporučuji autorovi se seznámit s trestním řádem a zákonem o státním zastupitelství. Pak pochopí, proč meritorní rozhodnutí pana Šarocha přezkoumává vedoucí státní zástupce. Všechny ostatní páně Autorovi úvahy jsou z tohoto pohledu úsměvné.

12 0
možnosti
JS

Tak to vypadá, že to zaplacené trestní stíhání někdo přeplatil, to se může u úplatných jedinců klidně stát, to je vždy riziko na někoho takového spoléhat;-)

2 2
možnosti
JS

Tak se demonstrovalo a Benešové se podsouvalo, že chce účelově měnit SZ, ta nikoho nevyměnila a teď tohle, chápu ten šok a zděšení některých, tak aby se šlo demonstrovat pro změnu za výměnu;-)

Kupodivu sama Benošová se k postupu SZ vyjádřila docela negativně, takže teď ji už budeme pro změnu chválit a budeme nadávat na SZ, kterého jsme před nedávnem bránili proti Benešové, tak tady tohle bude závidět i Kocourkov;-D.

12 3
možnosti
RK

Oni vám to milionáři vysvětlí.

3 0
možnosti
JR

J88i34ř33í 58R60y49s

3. 9. 2019 20:29

Možná mu ho změní nadřízení, ale to se nehodí kavárně a opozici do krámu,to by se jim zdálo OK

0 4
možnosti
Foto

Státnímu zástupci byl samozřejmě názor změněn.

Jak jinak?

Věřím, že v nejbližší době dojde k jeho trestnímu stíhání, protože nesplnil politické zadání Fialovy ODS, Pirátů, TOP09, KDU-ČSL a STAN.

13 7
možnosti
Foto

Zapomněl jste na CIA, NASA, EU, Sorose, zločinnou západní demokracii, NATO a samozřejmě Kalouska ;-D.

11 12
možnosti
AL

Další bolestná rána pro níže jmenované!

------------------------------------------------------

OLAF: Stíhání Babiše je v českých rukou, peníze EU použity nebyly !!!

:-)

5 2
možnosti
Foto

Miluji svobodu a demokracii!

1 0
možnosti
AL

Je dobře, že o vině, či nevině nerozhodují levičáčtí politruci, novosoudruzi, pražská kavárna, chvilkaři, zmanipulovaný dav v ulicích nebo nějaký nenávistný pisálek, který se záští a závistí jde zalknout.

Je dobře, že máme nezávislé státní zastupitelství, které rozhoduje prostřednictvím státních zástupců dle zákonů ČR.

Mám rád svobodu a demokracii.

R^:-)

3 2
možnosti
ZH

Proto se tu bijete za Babiše, který by rád demokracii zrušil? Nonsens...

7 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,31
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.