Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J41i69ř74í 75J50o28h44n

18. 9. 2019 11:14

Tím, že u většiny blogů nepřipouštíte diskuse, jste nedůvěryhodný.

Jen omíláte mantry, které si může každý přečíst v libovolných mainstreamových novinách. To se bojíte diskuse?

1 0
možnosti
JP

Jednoduchý a primitivní podvod, který musí pochopit i školák. U nás však mnohaletá "kauza" o mnoha tisících stranách a nekonečné žvanění a slovíčkaření pořád dokola. Fakta jsou jasná. Do Agrofertu přišla přes Čapí hnízdo dotace z EU, na kterou neměl nárok. Pak Babiš ve sněmovně veřejně lhal, že neví, komu v době čerpání dotace Čapí hnízdo patřilo...Když se ukázalo,že jeho rodinným příslušníkům, jeho děti náhle vážně onemocněly...Pak se to vyjmulo z evropských dotací, aby se to mohlo ututlat doma a Babiš v tichosti peníze vrátil... Žijeme v absurdistánu, kde vládne mafiánský spolek Zeman-Babiš. Jinde by byl Babiš dávno ve vězení.

0 0
možnosti
Foto

Pokud si dobře vzpomínám, v minulosti jse mj. často kritizoval některé blogery, kteří pod svými články neotevírají diskusi, načež si dovolují diskutovat jinde, tedy pod cizími články. Překvapuje mě, že jste se nakonec vydal jejich směrem, tedy taktéž neotevíráte diskuze.

1 0
možnosti
Foto

To je opravdu zajímavé, zda se pan Flaška pouze uklepl, nebo zavřel diskuse.

0 0
možnosti
MJ

Nemohu se zbavit dojmu, že jste příliš zaujatý, aby jste k tomuto tématu mohl napsat objektivní článek.

2 0
možnosti
PK

Pane Flaško,škoda, že takový bijce za etiku a pravdu a správný řád věcí, který kritizuje zbabělost nenáviděného politika neotevře pod svým blogem diskusi...to se dostáváte na srovnatelnou úrovní pana Libora a dalších, taky hrdinové...;-D

4 1
možnosti
JF

J90i25ř87í 34F71o83g92e43l

6. 9. 2019 13:03

K vašemu dnešním zamyšlení: Zbabělé je neotevřít diskusi.

1 1
možnosti
Foto

Nevíme proč jí neotevírá. Možná dostal ,,zaracha". Ovšem stejně tak mu třeba stačí jenom ,,tvořit" svá ,,díla";-)

1 0
možnosti
JS

pravděpodobně mi - pokud jde o církevní restituce - něco uniklo. mohl byste mi to prosím stručně vysvětlit? jak na tom stát prodělal nějaké miliardy, když se navždy zbaví tisíců státních zaměstnanců (farářů) a ještě přitom navždy legalizoval někdejší krádež asi 50% církevního majetku?

1 0
možnosti
RM

Jen pro upřesnění právo tu není na prosazení pravdy a spravedlnosti ale na prosazování vůle většiny a amorální jednání není trestné pouze zavrženíhodné.

0 0
možnosti
PT

Jedna paní povídala on zas až tak názor najednou nezměnil, viz jeho vyjádření z května loňského roku níže, chtěl po policii dostatečné důkazy k jejich tvrzení a nejspíš je nedostal.

“Závěr policie o tom, že skutek, pro který je trestní stíhání zahajováno, byl spáchán obviněným, není konečný a nemusí být ani v plné míře hodnověrný...Nelze vyloučit, že později bude odůvodněno zastavení trestního stíhání všech jmenovaných obviněných, neopatří-li policejní orgán důkazy, kterými by svá tvrzení dostatečně podpořil.”

Tedy spíš to vypadá, že Šaroch dostal strach aby nedopadl s Rittigovým policajtem Nevtípilem jako žalobce v kauze Neograph, kde odvolací soud v rozsudku vyhlásil, že došlo k manipulaci s důkazy a umělé kriminalizaci majitelů firmy Neograph, tohle je určitě zlým snem pro každého žalobce. Je vůbec ostudné, že takovouto kauzu, která dlouhodobě ovlivňuje celou naši politiku, řeší takto zkompromitovaný policajt, zřejmě nikoho jiného na tuhle umělou kriminalizaci nesehnali. Ale naše ovce co věří na ČT propagandu jak na obrázek panenky Márie u těch bohužel kritické myšlení těžko hledat. Rv

1 0
možnosti
Foto

Jinak si myslím, že pokud by byla na Babiše podaná žaloba, že by všechna mainstreamová média slavila a vrchní žalobce Zeman by tvrdil, že s takovým rozhodnutím souhlasí.

2 3
možnosti
JS

Tak pokud svým podřízeným věří a má tam schopné lidi, tak je snad správné se pak za ně postavit nebo ne8-o?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.