Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mne nemá sledování karmy žádný smysl, když může karmu udělit i neregistrovaný čtenář a to libovolně krát. Stačí jen přepnout z článku do diskuse a vrátit se zpět do článku a můžete znovu karmu udělit. A můžete opakovat třeba stokrát. Zkuste se odhlásit a vyzkoušet si to. Takovým způsobem si můžete karmu nahnat i sám sobě.

0 0
možnosti
Foto

Nesmysl. Sice se Vám ukáže po dalším a dalším kliknutí na karmu, že Vám redakce děkuje za hlasování, ale ve skutečnosti se Vám z toho IP, odkud klikáte, odečte karma jen jedenkrát.:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si projel seznam blogů až do 10.9. a nenašel jsem ani jeden blog pana Petříka. Určitě ale vím, že v době od 10.9. do dneška, nějaký ten článek napsal. Z toho je jasné, že jste měl, pane Flaško, podle všeho asi pravdu a pan Peřík byl redakcí sestřelen.

0 0
možnosti
Foto

J82a65n 57H71i65n16k

20. 9. 2019 9:04

Ta karma a počet přečtení neroste současně. Počítají to asi dva nezávisle spouštění procesy. Nicméně tak nesmyslné rozdíly jsem nikdy nezaznamenal. Já sám si říkám, když po 200 přečteních mám karmu třeba 18, že by se to mohlo dostat na 36, když se dostane na 1000. Já ale moc přečtení nemívám, jen když něco zveřejnili na první straně, nebo když je to zaujalo.

Ono to sice moc neznamená, taková karma. Kolikrát z diskuse vyplývá, že pisatel hází perly sviním a dělá to zadarmo. Přesto však to potěší a je to jediným oceněním, které z toho máte, i když jen morálním. Já vím, jak weby fungují a ono nejde zjistit, jestli session prohlížeče není podvrženo, že známkuje jeden člověk nebo automat. Jediným řešením by bylo povolit zvedání karmy jen přihlášeným uživatelům, stejně jako je tomu u dávání mínusů u diskusních příspěvků. Tak by bylo zaručeno, že každé kliknutí na karmu má právě jednoho existujícícho autora.

Btw. Toho Petříka jsem v seznamu nenašel. Že by ho zrušili?

1 0
možnosti
Foto

J72a50n 68H27i22n60k

20. 9. 2019 9:15

Upřesňuji: Nenašel jsem ho v seznamu bloggerů.

0 0
možnosti
Foto

Hmm, ono s tou karmou je to ošemetné. systém podle mého nepracuje doslova on-line. Stává se mi často, že kliknu na nějaký článek a má počet přečtení takový a takový, a karmu tolik a tolik. Pak na ten samý článek vlezu třeba ze seznamu diskusí po pár minutách a najednou má počet přečtení sice o něco větší, ale karmu najednou nižší, než před těmi pár minutami. Já osobně už z karmy moc nevyvozuju. Je to skutečně jen orientační markant. Co se týká některých blogů pana Petříka, tak já docela i věřím, že má skutečně hodně fanoušků. Spousta lidí je dnes hodně nakloněna levicovému myšlení. Více, než ještě před pár lety, navíc občas jsou i panem Petříkem uváděné skutečnosti opravdu "zvláštní" ve smyslu másla na hlavě Západu, takže mnoho lidí, co třeba s jedním faktem u něj souhlasí, pak slepě souhlasí i příště, i když to už se o faktech mluvit nedá a jde spíše o kulhání na obě nohy. Tož asi tak.

1 0
možnosti
Foto

i kdyby však karmu dal každý, kdo jeho blog otevřel, nikdy nemůže počet udělených karm převýšit počet otevření blogů.

Jakmile však je počet udělených karm vyšší, než počet otevření, jedná se o nějakou manipulaci, čili o podvod.

1 0
možnosti
Foto

Snad mě nesmažete , je to poznámka k meritu věci. Domnívám se , že komentovat "akce" p. Petříka , popř. Standy Nováka je naprostá ztráta času.:-)

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Já si naopak myslím, Tome, že články Tebou zmíněného Jaromíra Petříka jsou natolik kvalitní, že se divím, že ihned po zveřejnění nemají karmu 65. Vždyť kdo jiný je zde lepší než on, který tak citlivě vnímá tep doby, tu odpornou "západní" demokracii (škoda, že doposud nedefinoval demokracii východní, aby bylo možno srovnat). Jinak samozřejmě bdí nad korektností svých slov a NIKDY nebyl ve straně (teda té komunistické, aby bylo jasno). On jen tak zcela náhodou má s ní 100% názorovou shodu, ale jinak - NIKDY se neomočil.

Jak říkám, karma 65 a to hned a vždycky.

Tak mu ji nechej, když z ní má takovou radost.

7 0
možnosti
Foto

Tedy..., Tomáši, že zrovna Vy přemýšlíte v pětiletkách, no, nazdar..., 13;-D

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pane Flaško,

mne jen udivuje, že hledáte problém tam, kde není.

Už mnohokrát jsem si při sledování výše karmy a výše čtenosti všiml, že zpočátku výše karmy převažuje nad počtem přečtení, než se to později srovná.

Zřejmě je to problém programu, kdy výše karmy v daný okamžik přesně nekoresponduje s počtem přečtení.

A problém uznání Kosova je opravdu velký průšvih, ostatně podívejte se na P.L., kolik procent čtenářů odmítá uznání albánského Kosova. Proto věřím tomu, že s mým blogem souhlasí 90% čtenářů.

0 3
možnosti
Foto

Opět lžete. V životě jsem neviděl, že by karma byla větší než počet přečtení. A to ani u p. Šichtařové nebo p. Větvičky. Skoro jako byste jen potvrzoval má slova o podvodu.

8 0
možnosti
Foto

A co takhle TorBrowser a onion slupky na přemaskování IP adresy? Software iDnesu není příliš robustní (přesněji: je docela zpackaný) a nedivil bych se, kdyby šlo takhle karmu naklikat.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 32,94
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.