Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokročilá cukrovka si holt bere svou daň. V jeho věku a při jeho životosprávě navíc nebude sama. Tak už to chodí, žádnou senzaci bych za tím nehledala.

2 0
možnosti
Foto

"Proč se nám lže? Nebo si Hrad myslí, že jsme hloupí?"

Ano, myslí si to.

6 0
možnosti
Foto

Zdravotní stav každého člověka je ve svobodném státě naprosto soukromou věcí, nelze se tedy přidávat k hyenám z médií a slídit po tom, po čem nikomu nic není. Je nutno respektovat svobodu soukromí každého člověka, alespoň tak, jak tomu bylo v minulosti R^

6 8
možnosti
LB

Zdravotní stav prezidenta republiky, tedy osoby veřejného zájmu, není v žádném případě soukromou věcí. Už proto ne, že prezident může rozhodovat o životě několika milionů lidí.

13 3
možnosti
MV

A není to vlastně fajn? Lidi si od teď mohou vybrat:buď lázně nebo relaxační pobyt v některé nemocnici. Měli bysme vlastně bejt Zemanovi vděční, že nám ukázal cestu.

7 2
možnosti
AN
MV

A co by s tim měl pan Flaska dělat? Lžou nám z Hradu, tam se ptejte.

8 1
možnosti
JS

Na případu Václava Havla jsme viděli, že jde-li o prezidenta bez tajností a s otevřeným chováním, taky i o jeho zdravotním stavu se informuje bez tajností a otevřeně. Naopak hlavy států, které se otevřeně nechovají a hrají různé podivné hry (včetně diktátorů, mezi něž ale samozřejmě našeho současného prezidenta nepočítám), tají i svůj zdravotní stav, končívají všelijak a kvůli té tajnosti se kolem nich akorát rojí spekulace.

9 0
možnosti
Foto

Zpráva o zdravotním stavu XY: Všechny přístroje pracují normálně.

6 0
možnosti
Foto

Ani nechtějte nic vědět o zdravotním stavu prezidenta, byl byste z toho možná velmi smutný. Stačí, když to musí vědět jeho dcera.

3 3
možnosti
ND

Nojono, nemá o nás náš "vládce" a jeho suita velké mínění, když připustí aby byl zveřejněn takový blábol...

6 0
možnosti
JM

Hrad si nemyslí nic. Jen stojí v Praze.

4 0
možnosti
MV

Takovy zemanovsky bonmot, až hloupost, řekl bych.

2 1
možnosti
Foto

Být vážně nemocný, tak mu čtyřdenní pobyt v nemocnici nepomůže. Existují léčebné kůry, které obnoví tělesnou svěžest. Ve včerejší debatě na TV Barr vypadal prezident normálně.

1 1
možnosti
KT

Ano, vypadal normálně, to jest, vypadal jako vždy...

10 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,95
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.