Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pane Flaško, existuje vůbec nějaký příspěvek, v kterém byste MZ nebo AB nepoblil a alespoň za něco (bez ironického podtextu) pochválil, tedy že udělali něco správně či dobře ?

Takhle to vypadá, že z nich máte pouze těžce zvládnutelný mindrák a svou snahou na ně neustále plivat pouze okolí ukazujete na své nízké sebevědomí (neberte to prosím jako urážku, ale ono z psychologického hlediska opravdu platí, že pokud někoho poplivu, tak se sám cítím důležitější a "zvedám" si tím své sebevědomí).

Jen pro vysvětlení: v této společnosti jsou minimálně tři skupiny - první jsou vášniví příznivci AB a MZ, v druhé pak progresivisté či tzv. "liberálové" , kteří pouze zuřivě nadávají, křičí a kopou (to je zřejmě jediné, co jsou ve své bezmoci demokraticky vyhrát volby schopni dokázat) , no a pak je třetí skupina obyvatel, která není vnitřně závislá ani na jedné ze stran a na celý spor se dívají neutrálně a z nadhledu. Vás řadím k té skupině druhé, ale mohu se mýlit, takže má otázka je opodstatněná - zda jste schopen vůbec nějakého objektivního vnímání reality.

Díky za odpověď respektive odkazy na vaše články, které by trochu změnily můj náhled na vás.

20 8
možnosti
ZD

Perfektní. Lidé co nečekají až bude v Apatyce k mání se povyšují vzděláním, ohleduplností k jiným lidem a nadhledem. Ti co marně čekají se povyšují ponižováním druhých. Zdravím.

8 1
možnosti
DR

No tak jsme se od moudrého pana autora zase dozvěděli přímo úchvatnou "informaci" o tom, že Zeman nepůjde na oslavy.

A co jako má být? To je jeho věc kam půjde a kam ne. Spadne kvůli tomu svět anebo se přestane točit zeměkoule?

13 6
možnosti
ZD

Autor vypotí bohužel jen jeden článek a ... a nic. Kdyby tam president nebo premiér šel - to by bylo panečku příležitostí se blýsknout !

7 4
možnosti
MB

Tak si ta vajíčka můžete dát alespoň ke snídani ;-)

6 3
možnosti
ZD

Tolik jich nesní.

1 2
možnosti
PL

P20e57t14r 23L12a12n33g24e54r

14. 11. 2019 15:33

Ruku na srdce pane Flaško, kdyby se Zeman s Babišem oslav účastnili, tak by ten svátek svou účastí znehodnotili. Takže to je úplně jedno, co udělají v této souvislosti. Obojí bude špatně.

10 0
možnosti
TK

Přesně formulováno!

9 2
možnosti
Foto

Čelit rozbesnenemu davu tzv, demokratů není jednoduché, člověk zvoleny slušnými lidmi v demokratických volbách je od těchto hrdinů ohrožen na zdraví i na životě. Slušní lidé rozhodnutí našeho starého pana prezidenta chápou !R^

19 12
možnosti
JO

Slušní lidé? To jsou ti brněnští holohlavci, ne?

3 7
možnosti
JL

Myslím, že je to tak lepší, když nejsou na očích. Kupříkladu Babiš při oslavách pádu berlínské zdi, označil komunismus za režim, který se nebál střílet do lidí, a dodal, že po sametové revoluci ''měli KSČM zakázat''. Vzápětí přišla odpověď komunistů:

„Bravo, pane premiére. Hlavně měli zakázat komunistům, jako jste byl Vy, podnikat, to byste dnes nebyl ani miliardář, ani premiér a nepotřeboval byste podporu současných komunistů. Jste nejúspěšnější odchovanec KSČ, ale páteř Vám nenarostla, že?“

No, vida, někdy člověk musí souhlasit i s komunistou.R^

10 0
možnosti
JJ

Marek-u + Novák....to je dvojka;-D

8 3
možnosti
Foto

I85v95a87n 97M94a51r78e32k

14. 11. 2019 14:12

Lepší být dvojkou než nulou. R^;-D;-D;-D;-D

6 4
možnosti

Agent StB Ludvík Zifčák,

neboli mrtvý student Šmíd, který zavedl studenty na Národní třídu, může slavit své oživnutí 17.11.1989. Revoluce, či předání moci, řízené částí vedení StB?

Byly jsme snad poslední v RVHP, bylo to na spadnutí a někdo to musel vyprovokovat. Komunisté to věděli.

Stranické materiály KSČ se začaly likvidovat mnohem dřív. Komunisté utekli od odpovědnosti i od vlády, ale zajistili si nové lukrativní pozice a někteří si rychle převlékli kabáty.

Volba prezidenta Václava Havla komunistickými poslanci byla jednomyslná. Přísahal na socialistickou ústavu Československa. To, že nebyl zvolen Alexandr Dubček, byla předzvěst rozpadu Československa.

Slavit můžeme především získanou "Svobodu," ale jde o to zda, alespoň tu "Svobodu," slova, uhájíme před různými cenzory názorů.

8 8
možnosti
Foto

Jojo. Vypovídejte se. Klidně ještě víc. Pod Vaším blogem na to přeci nemáte prostor ;-D.

9 6
možnosti
OB

Naposled když vystoupil v Praze, tak po něm ti „správní demokraté“ házeli vajíčka vč. státní návštěvy a teď nadáváte, že nechce nikde vystoupit. No já bych taky nechtěl vajíčkem mezi oči a další mezinárodní ostudu ;-D

8 6
možnosti
Foto

Předtím, než bylo vrženo první vejce se udály věci, které zapříčinil Miloš Zeman. Takže správný postup je takový, že se chovám tak, aby nikoho nenapadlo házet vejce.

12 13
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.