Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že Standa "-" už tu obchází :-). Zdravím R^.

11 2
možnosti
Foto

Podstata článku je jasná, což někteří diskutující nechápou. Zatímco je pan Miloš Zeman i při svém chatrném zdraví schopen zaletět do Číny, tak na mnohem kratší vzdálenost to nějak nejde. On dobře ví, že svými výroky o držení huby občany, svými mocenskými hrátkami, na které prostě nemá z Ústavy nárok atd. vyprovokoval neskutečnou atmosféru. Jaký je to rozdíl proti Zuzaně Čaputové, jejíž první slova po zvolení byla "prišla som slúžit".

Ona se nemusí bát vyjít ven mezi lidi.

A co se týče pana Babiše, je celkem zřejmé, proč se uklidí na Slovensko, proč klade věnce v 0.00 hod atd. Přítomnost člena StB a kariérního komunisty v tento den na tomto místě je mírně řečeno nepatřičná.

Za mně - jsem rád, že oba dva budou "slavit" mimo veřejný prostor. Oba se bojí. Což je - na druhé straně - katastrofa.

Karma, Tome.

26 17
možnosti
LH

Otázka je komu že přišla prezidentka Caputova sloužit....

7 9
možnosti
MB

Určitě bude shoda, že Miloš i Andrej, jsou dnes "Velká Zvířata" ! Nepřehlédnutelné persony s vlivem. Pro ně - Pak skutečná zima přichází s datem 17.11 ! Zvířata žijí v Zemi, pak i pod zemí ! Má to spoustu výhod, včetně mazaně vybudovaných únikových východů ! S datem, rovněž přichází demokraticko - myslivecká sezona! Je právě zaměřená na naši škodnou ! Pak je Nora dobrá . Co v Noře, s načatým večerem ... ?

Rekondičně zdatný Jezevec - může spřádat další plány, jak prohloubit Družbu s ostatními zvířaty! Zejména z Moskvy - Krymu a Pekingu. Sice již všechno řekl, nicméně zajisté ještě něco zplodí. I Krtek - Panda se mu k tomu hodí ! ...

Liška mazaná, má rovněž důvod se v Noře veselit. Zajisté si připomene krásné 37. výročí - Významného životního okamžiku, kdy se stala agentem StB Burešem - (pod číslem 25085). Jezevec s Liškou a na obzoru 17.11.1989 = Nebezpečí ! Jako lovec s puškou ! Vzhůru tedy do Nory - Tam přečkáme Letenské pohromy. My, že jsme Zbabělci ? My jsme vaši Vůdci - Blahostrůjci ! No prostě pitomci [>-]

9 5
možnosti
MB

Ivane, Ivane, kam Vás ještě rozum a čest zavane ? Do Nory, obveselit osiřele ukryté příšery ? ... :-)

4 1
možnosti
AM

A80d57a68m 51M54a78l39ý

14. 11. 2019 7:50

No jo, bolševici a bývalý estébáci teď mají poněkud trudomyslnější období.

6 6
možnosti
DH

D50a23v75i19d 47H55o34r69á15k

14. 11. 2019 7:48

Zbabělci zalézají, a tak ještě že to máme štěstí, že ne všichni jsou zbabělci a že nám jistě přinesete hodnotnou reportáží a vyhodnocením objektivní pohled na sobotní Letenskou komedii, které se jak jste se nedávno chlubil se zúčastníte.

A jen bych připomenul, že je nejvyšší čas na tvorbu transparentu. A doufám, že jej vyrobíte alespoň takové hodnoty, aby neunikl pozornosti medií a užijete si konečně jednu ze svých slavných z Milionů chvilek.

Jen pozor na různá nebezpečí která na Letenské pláni mohou číhat a na něž jste byl s předstihem upozorněn.

14 7
možnosti
DH

D95a19v85i40d 43H29o96r26á75k

14. 11. 2019 7:51

A aby čtenáři netápali a nemysleli si, že šířím nějaké hoaxy, či poplašné zprávy ohledně nebezpečí, tak mohu poskytnout důkaz i odkaz :

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/mladik-si-chtel-v-letenskych-sadech-odskocit-pri-padu-se-tezce-zranil-40303015

2 0
možnosti
Foto

Co je také zvláštní,že dost lidem to přijde normální.Prezident exhibující jen před důchodci na vesnicích a i to je minulost...

13 7
možnosti
JF

J30i10ř63í 25F57o26g93e25l

14. 11. 2019 7:38

Proč lžete?

Přečtěte si program předsedy vlády v souvislosti s návštěvou zástupců V4 a následující.

12 1
možnosti
SN

:-)......Jiří, to byste po něm chtěl moc ! R^

0 4
možnosti
AM

a opoždění hrdinové chrlí jeden blbý blog za druhým. Marně. Ale od svých spolubojovníků očekávejte velikou karmu, jak jste jim to zase nandal.

17 5
možnosti
LH

Klid paní Jandová taky nebude slavit a signatar charty y 77 tady y dostal za svůj názor na chartu nakopano.... Nemá cenu se rozčilovat.

1 2
možnosti
AN

A39l69e74š 60N29o31v34á45k

14. 11. 2019 7:27

znáte přísloví "moudřejší ustoupí" ? Nejde o zbabělost, jen se tak dá předejít zbytečnému vyhrocí vášní.

17 2
možnosti
AN

A10l85e33š 69N56o87v62á58k

14. 11. 2019 8:02

...vyhrocení...

0 0
možnosti
PK

Jinou vypovídací hodnotu má jistě názor signatáře Charty 77, politického vězně minulého režimu a oceněného účastníka třetího odboje Otty Černého (Viz níže)

Minule jste mi řekl, že 250tisícový dav na Letné vám „vzdáleně připomínal sraz poblouzněných, neužitečných hippie ze sedmdesátých let proklamujících mír a lásku, který praktikovali jen pro sebe. Chybělo jen to vzájemné objímání a oslovování bratře a sestro“. 21. srpna se z iniciativy Milionu chvilek pro demokracii uskutečnily vzpomínkové demonstrace k rokům 1968 a 1969. Byly důstojným připomenutím událostí z doby před půl stoletím? Vnímáte je stejně?

No. Nebyly. Zazněly názory jen jednoho směru, jen jedné části obyvatelstva. A to jen ve prospěch jednoho politického směru. Nikdo si to výročí nemůže uzurpovat, a už vůbec ne pro svoje politické cíle. Rok 1989 se týkal všech. Převážná část národa chtěla změnu, to nemůže nikdo popřít. Představy byly různé, ale v hrubých rysech chtěli změnu všichni. Na Letenské pláni všichni nebyli.

A co demonstrace, které se chystají, například na 17. listopadu – tedy v den výročí sametové revoluce?

To bude stejné, zazní plamenné projevy, kdy se dozvíme, kdo nás kam táhne, samozřejmě na východ, oni jinou světovou stranu neznají, a že „evropské hodnoty“, které nikdo nikdy neviděl, snad Greta by mohla pomoci, co vidí CO2 ve vzduchu, a už jsme někde na Urale nebo na okraji pouště Gobi v Číně. Stejné kukaččí hnízdo. A krmí se našimi daněmi a nabývají na síle s cílem nekompromisně si zabrat prostor. Jediná obrana je: nekrmit je. Onu mediální a uměleckou frontu, která nežije za své, nedotovat politické neziskovky, nátlakové think-tanky, nelegitimovat je poradními vazbami na státní orgány.

No Zemana neřeším, ale pokud bych byl premier, taky bych nešel, není to o hrdinství jak se mylně domníváte, je to o mrhání časem. Každý pragmatik to takto pojmenuje. Ať si lidé řeknou své názory, je na to naštěstí právo. Já budu slavit v neděli vítězství nad komunismem a prima život v současnosti.<

23 5
možnosti
Foto

Pro premiéra by to bylo plýtvání časem, když místo toho může rozprodávat kovy z hmotných rezerv, aby byly další peníze na dotace Agrofertu a úplatky voličům.

Tak se ukazuje, jak premiér myslel to řídit stát jako firmu: řídit stát jako firmu, kterou chci vytunelovat.

A vy s tím souhlasíte.

5 9
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.