Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím proč, ale po sledování dění na Letné 17.11.1019 mám pocit prázdnoty. Pan Mikuláš vyhlásil i do zahraničí, že zde bojujeme proti falešné demokracii. Jak? Kážeme odpor proti několika lidem. Ostatní, kteří nevidí tyto dva (tři) stejně jako my, vyloučíme z demokracie nebo naší skupiny, která se sama označuje jako "Pravda a Láska". Co jsou ti druzí, kteří nejdou s námi si nepřejte vědět.

0 1
možnosti

Ne, my se tak sami neoznačujeme. Tak nás označujete vy (nemám teď na mysli vás osobně, ale vy, jako lidé z "vašeho tábora") - a navíc, když nás tak označujete, považujete to za nadávku ("pravdoláskař"). Což opravdu hovoří (téměř) za vše...

0 0
možnosti

Mě letná nevadí. Ale polemizoval bych s vaším otitulováním "nás" jako nosiče jediné pravdy. proti tomu se musím ohradit. protože lidé z mojí strany barikády se neorganizují jako Elfové, kteří nahlašují příspěvky a názory. Lidé z mojí strany barikády nepíší seznamy dezinformačních webů, ani nevolají po jejich zákazech nebo aby se na ně podívala tajná služba, jako to řekl pan Hrušínský o Parlamentních listech. Lidé z mého břehu nekádrují někoho za to, že má družbu třeba s americkým městem, jako lidé z druhé strany kádrují Zimu že má družbu s Čínským městem. Lidé z mé strany barikády nenadávají sportovci, který třeba jede trénovat nebo propagovat sport do nějaké arabské země, kde není svoboda našeho typu, ... zatímco lidé z vaší strany barikády proklínají Jágra že si dovolil stát se ambasadorem hokeje v Číně. A co Otázky Václava Moravce? Kolik času tam stráví mladý Klaus, nebo Okamura a kolik času Kalousek? Čí pravda je ta jediná, do české TV připuštěná?

Já s lidmi z druhé strany zásadně nesouhlasím, ale nikoho z nich bych neumlčoval. Nikomu z nich bych nebral právo aby to své říkali v televizi. Naopak bych chtěl aby takových debat kde budou soupeřit různé úhly pohledu, proběhlo co nejvíc. Protože věřím, že ta moje strana by v každé argumentaci uspěla. Prostě uznávám že máte pravdu si myslet a hlásat cokoli chcete. Na druhé straně tuhle toleranci postrádám, proto lze říct o té druhé (vaší) straně, že jsou to nosiči té jediné pravdy.

3 1
možnosti

>>lidé z mojí strany barikády se neorganizují jako Elfové, kteří nahlašují příspěvky a názory<<

Naprostá lež - tedy až na to označení "elfové", tak si ti, kdo to z "vaší strany barikády" dělají, zcela jistě neříkají - a v tom jediném máte v tomto vašem příspěvku pravdu.

A ten zbytek vašeho příspěvku už ani nebudu komentovat - ta tvrzení, která tam uvádíte, jsou tak legrační, že opravdu nevím, zda jste to nenapsal jako nějakou recesi nebo něco podobného...

0 0
možnosti

A86l96e64š 21F71r34ý81b59a

17. 11. 2019 11:54

Letná nevadí vůbec. Ale drzost a sprostota části těch lidí vadí a je očividná.

Myslí si, že drzostí urvou všechno. Ale teď už to nemůžou zdůvodňovat "totalitou", tak ať si počkají na nějaké volby.

3 3
možnosti

J13a51n 13H57y21n96e23k

17. 11. 2019 9:01

Kdyby tak těch 250 000 lidí místo provolávání hesel zasdilo po pěti stromcích, bylo by to prospěšnější. Praha by byla drobet zelenější.

6 0
možnosti

Tož demokracii bychom už měli, teď ještě ty demokraty. T.G.Masaryk[>-]

2 0
možnosti

Nežli flašku číst, raději flašku pít!

5 1
možnosti

Nevím, to řekněte vy, právě jste si to vymyslel. Podobný prípady se dějí často, USA pravidelne po zvoleni prezidenta. V ČR zatím nikdy.

0 0
možnosti

Novodobým nosičům pravdy Letná vadí? Zdá se , že střílíte do vlastních řad. ;-D;-D

8 2
možnosti

Kdo má něco proti křiklounům na Letné a čtvrtmiliónovému zfanatizovanému stádu, je hned volič Babiše, Putinův agent, nevzdělaný primitiv z venkova,... Toť logika lidí jako je autor a jemu podobní... Aneb pěkně po (novo)bolševicku, kdo nejde s námi, jde proti nám...

13 6
možnosti
Foto

Vtipné je to, že vy jste všechno dohromady :-)

4 10
možnosti

Nazývat zastánce AB primitivními mi nepřijde korekt...skladba bude podobná

4 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.