Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J15a19n 80Z86i20e40g27l28e36r

11. 12. 2019 15:37

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
RW

Prosím zjistěte si informace, než napíšete nesmysl. Zkuste si zjistit jak to s financování skutečně je.

Druhá věc "jejichž jediným účelem bylo u nás zlepšit nahlížení čínského totalitního komunistického režimu" - máte nějaký důkaz že se jedná o "nahlížení na režim", nebo jsou tyto kecy jen na úrovni politruckého "kdo tvrdí, že Ford je plepší než Žiguli, dělá západní propagandu a s tím zatočíme..."

Jina PR na zlepší postoje veřejnosti si dělá i například ČT, takže to opravdu není nic vyjimečného.

4 1
možnosti
DR

Myslím že v tomto blogu stačí tenhle odstavec:

Čínské ovládnutí TV Barrandov byla první vlaštovka. Teď už budou mít v ruce i Novu. A tím pádem dává už i smysl ten soustavný tlak těch zastánců té východní politiky proti České televizi. To je poslední velké médium, které stojí v cestě hlášení té jediné správné nezpochybnitelné východní pravdy. Ostatní jsou už skoro bezvýznamní hráči na trhu. Vše do sebe pěkně zapadá.

Čili samé domněnky, smyšlenky, výmysly.a osobní zbožná přání. Taková je bohužel v poslední době "kvalita" děl pana Flašky.

1 2
možnosti
Foto

Myslím, žes to, Tomáši, trefil. Poklonkování zemi, kde se bezohledně vraždí lidé jen proto, že stát potřebuje jejich játra, je zrůdnost. A zchátralý stařec na Hradě tomu blahosklonně přikyvuje.

10 1
možnosti
RW

Ale psát na papír místo do počítače nepřestanete, přestože tím taktéž platíte peníze číně (Kellner je naopak z číňanů tahá :-)). Jak navrhujete zlepšit situaci v Číně jinak než pomocí keců????

2 4
možnosti
Foto

Nemělo by nás ale spíše zajímat, o které konkrétní články šlo a na nich demonstrovat rozdíl mezi životní a virtuální realitou Číny? Nějak se tomu Kellnerovi a Číně nedaří, neb hlavní tématem posledních měsíc je pronásledování muslimské menšiny a potlačování demonstrací v jednom čínském městě.

1 2
možnosti
JJ

J34a82n 96J57a82n34u11š59k33a

10. 12. 2019 21:53

Ehm ehm. kde ze to vyslo najevo?

1 0
možnosti
Foto

autorovi se přihodilo zjevení....

0 0
možnosti
OP

R^Tento námět by se měl stát velmi aktuálním předmětem veřejné debaty.

1 0
možnosti
PK

U Číny lidé obdivují obrovský hospodářský vzestup proti s.ačkám z doby Maa a následného Gangu čtyř. Až z toho Západní Svět, nejen USA, začíná mít bobky. Jistě by tam z nás nikdo nechtěl žít. vnímá diktaturu, expanzi, větší a jinou, než před x-lety Japonci.

Pokud jde o USA tak ty měly obrovské renomé u normálního občánka. Částečně ho ztratily, nejen kvůli éře Trumpa, ale lidé rozumí problémům (neřízená ilegální migrace), které nelze okecávat jen frázemi o svobodě a demokracii a la Albright.

1 2
možnosti
MB

Občas, zde vzpomínám svého dědka živnostníka. Mám k němu a podobným obrovskou úctu, nicméně si říkám - Jak by to s nimi tak asi vypadlo dnes ? Zřejmě by zápasil s EET, vyplňoval hory papírů a se zcela nechápavým pohledem by zíral na vrchol politické scény, ba i na samotný Hrad ...!

Zřejmě by konstatoval, že ČR je ovládána gangy! Prezident peče s poskytovatelem půjček ! Logicky se se dotazoval, proč tedy sám sedí v Národní záložně ? V její správní radě a k čemu, je tedy vlastně určena ? Dozvěděl by se, že tuto roli převzala hlava státu ! Že za odměnu, má dokonce zřízenu televizi Barrandov - Odsud troubí !

Zřejmě, by svůj nechápavý zrak upřel v naději - k premiéru ČR ! Až by se obeznámil s jeho trestně stíhanou podstatou - Půdorysem živnostnění, že se nechá v podstatě vydržovat daněmi druhých, žasl by ! Doprovodné info, že jej podporují i Komunisté - By jej 100% povalilo ! Pokřižoval by se a mazal zpátky na hřbitov ... !

Jo, jo dědo, vše je nové ! Blbnem děti - národ ! I Krtka, úspěšně křížíme s Pandou. I Nova, bude nová. Vaše umná generace ? Samí voli ! Oligarchu a zavilého staříka, dnes si lidí volí ! Kdo není dotován - Okrádá vlastní rodinu! I nová hesla, takto vzešla!

10 0
možnosti
TG

T74o72m26á79š 54G32a26y44e68r

10. 12. 2019 18:36

....„ Prezident peče s poskytovatelem půjček”....

;-)Na Slovensku se poskytovatel půjček stal prezidentem...

8 2
možnosti
MK

Jestli má Kellner pohledávky v Číně za 300 miliard, tak to je opravdu síla. Z toho by náš stát mohl žít více než dva měsíce.

Co opravdu nechápu je, že rozumný člověk může nechat tolik svého kapitálu napospas jurisdikci totalitního režimu. To mi fakt hlava nebere.

7 0
možnosti
OP

Hamižnost, hrabivost, to jsou prvky, které asi Kellnerovi zatemnily rozum

1 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,67
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.