Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Pane,

když se podíváte na webovou stránku této firmy a reference, která má jako dodavatel software, tak byste takhle nelhal.

Jsem SW inženýr a tvůrce SW pro výrobní firmy a tu cenu za rozsah, který si můžete najít na stránkách ministerstva dopravy,naprosto opravňuje uvedenou cenu. Ze dvou nabídek byl také levnější.

Škoda, že píšete s naprostou ignorancí o věci, které vůbec nerozumíte. A naprosto nerozumím, že můžete mít za takový blábol takovou karmu.

0 0
možnosti
Foto

A už je to tady, stoupl počet vražd i majetkových trestních činů. 199 221 to je to správné číslo k měření blahobytu.

0 0
možnosti
FS

Pane Flaško, byl byste hoden karmy ode mne, kdybyste se věnoval jen čistě problému podezřelého tendru na elektronické dálniční známky. A jelikož si jako zaslepený fanda tradičních demokratických stran neodpustíte jedovatou slinu jistým směrem, protože to je vlastně podstata Vašich blogů, tak Vám karmu nedám. To jistě přežijete. Hlavně, že už je Vám aspoň líp po té slině :-).

Férové z Vaší strany by bylo, kdybyste napsal, že 401 mega za nicotný web a služby okolo je podvod a že je Vám současně jasné, že kdyby to bylo za vlády ODS, tak by to stálo těsně pod miliardu. Kmotři něco stojí. A že jdete za svým poslancem ve Vašem obvodě, abyste ho na to upozornil a ať jako poslanec to začne řešit. Případně to ohlásíte na policii na podezření ze spáchání nějakého podvodu.

Jinak budete jen pindal, hlasitě podporovaný nerozlučnou dvojkou paní Jandovou, pro část čtenářů blogů jen patologický fanda tradičních demokratických stran, kteří čekají na Vaše blogy, aby se dobře pobavili a nehledali tam žádné moudro.

5 10
možnosti
ZH

Hážete tu nějakou miliardou za vlády ODS. Tedy předpokládám, že máte nějaký srovnatelný příklad z doby jejich vlády (pozor, nikoliv z doby vlády ČSSD, když jste tak konkrétní!). Nebo jste si tu částku jen tak vycucal z prstu, aby současná vláda vypadala opticky lépe?

10 0
možnosti
JZ

Však je líp, akorát ne o tolik. Sice se pořád krade, ale už ne tolik jako v minulosti. A dokažte mi, autore, že to není pravda;-)

3 1
možnosti
ZH

Vy tvrdíte, důkazní břemeno je tedy na vás. Vytáhněte nějaký případ, který byl předražený ještě víc, než toto.

0 0
možnosti
RK

Není líp. Je to imrvére stejné jako dřív. Již se těším až konečně nastoupí Fiala nebo Bartoš na post premiéra. Oni lidi jsou jaksi stejní a ti co se dokáží prosadit do vládních a státních rozhodovacích funkcí tím tuplem.

1 0
možnosti
Foto

Nebudu tu panu Sedláčkovi soudružsky tykat, jako on mě. Ale jeho argumenty jsou rovny nule, připadá mi to, že mu někdo rozkopal bábovičky a tak tu teď jen nasupeně frká. Ale i to je legrace. Mazat ho samozřejmě nebudu, je třeba vidět, jaké zaslepence má náš upřímný a poctivý předseda vlády za obdivovatele. :-)

11 1
možnosti
JS

To je tu běžné, že někdo dostane zakázku a pak si na její realizaci někoho sežene za méně peněz a rozdíl mu zůstane v kapse.

Výběrová řízení jsou u nás stejně k ničemu, to si můžeme dokázat na spoustu případech.

Prostě státní zakázky jsou terno všude na světě, nás nevyjímaje.

Jen bláhový si může myslet, že se to změní, když to tak je i u vyspělých dlouholetých demokracií jinde ve světě, těžko pak my můžeme být světlou výjimkou;-).

3 0
možnosti
Foto

Tak my víme, že Babišovy předvolební sliby byly jedna velká lež. Přesněji, věděli jsme to už tehdy, narozdíl od koblih.

5 7
možnosti
JD

Pan autor se projevil už při blogu o dálnicích jako klasický Český odborník na všechno. Takových jsou plné hospody a teď už i blogy. :-(

9 13
možnosti
Foto

Pořád, ani u těch dálnic, jste nenapsal v čem konkrétně nemám pravdu. Ale máte pravdu, takových blábolilů jako Vy, jsou u nás plné hospody.

16 2
možnosti
Foto

ANU už je dávno líp.

"Fšetci" kradnú iba ja nie!" ;-D;-D;-D

15 7
možnosti
MS

No tak hlavně, že ty máš jasno. Sice tady Flaška nepokrytě lže, ale proti Bbaišovi každá lež dobrá. Tak si halekejte, stejně vám to není nic platné.

6 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS