Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Jsem zvedavej, co posléze vyplyne jako hlavní důvod rozpadu dua Kamelie v podání Putina a Medvedeva...

5 0
možnosti
PK

....je to jednoduchý jeden rád country a druhá popík a tak si našli jiné kámarády...;-D

1 0
možnosti
VH

V seriálu Rusko z výšky jsou úžasné záběry...ta veliká země má vše, jen s tím vedením to už staletí skřípe...!!

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
PL

Rusko je Rusko a jiné nebude, s Putinem nebo bez Putina. A úderné blogy, jako píšete vy a pán Ziegler na tom nic nezmění.

4 0
možnosti
PK

Nechci samozřejmě zpochybňovat rizika vyplývající z ruského hybridního konfliktu, nicméně tato strategie neexistuje ve vzduchoprázdnu. Sledujeme-li zpravodajství a publicistiku a i některé zdejší blogy věnující se ruské hrozbě, snadno zjistíme, že zde zoufale absentuje kontext, v jehož rámci se konflikt mezi Západem a Ruskou federací odehrává. Jen stěží můžeme neustále poukazovat na zločinnou podstatu Putinova režimu a zároveň bagatelizovat, neoddiskutovatelný díl viny Západu na vyhrocených vztazích mezi těmito zdánlivě neslučitelnými světy.

Je třeba si položit zásadní otázku: Chceme Kreml izolovat, anebo ho respektovat nikoli nutně jako přítele, ale jako partnera v důležitých bezpečnostních otázkách? Chceme s ním - jako v dobách studené války - spolupracovat....nebo ho posunout k Číně at společně ovládnou planetu...

5 3
možnosti
MK

Pojem nesestřelitelná raketa může mít v různých zemích různý význam. V Rusku si po tímto pojmem představuji raketu, která sama spadne dříve, než jí stihne zaměřit protiraketová obrana.

5 0
možnosti
MB

Skoro se mi o Rusku psát už nechce - co nového sdělit ? Opakuji - Země, předurčená k blahobytu, mají vše ! Před rokem, V. Putin nastolil program. Nařídil, aby hospodářství rostlo. Aby se země přestala vylidňovat, mladí zakládali rodiny, rostla spokojená spotřeba a úroveň základních služeb - zdravotnictví, důchody. Po roce konstatuje - Nic se nezměnilo - Nicméně, už se to opravdu a konečně změní ... !

Není vše špatné, zase máme jakési zázračné raketky ! Ještě lepší to bude, když uděláme Ústavní změny a já samotný budu moci vládnout dále ! Změníme i pojetí Práva, odkloníme se od toho Mezinárodního - nadřazeno bude to naše ! To nepochybně povzbudí zahraniční kapitál. Ještě ochotněji k nám budou dovážet pokročilé technologie a moderní celky - Důvěra vzroste ...!?

Jo, jo, to je vono - Jásá lid, bude lépe ! Žádný objev nelze učinit. Rusko - je zcela beze změn. Tamní mentalita, národovectví - upřednostňuje hrdost na vlastní chudobu. Ta je zároveň důkazem, že se nemůžeme mít lépe. Musíme pomáhat ! - Vést nesmyslné boje na Ukrajině, Krymu, v Sýrii, přičinit se i v Africe, Venezuele, na Kubě. Kdyby toto dělala Vláda v ČR - padle do 14 dnů - blázni. V zemi zaslíbené, naopak. Jde o jejich cestu, je neuvěřitelně dlouhá a pro rozumného člověka nikam nevede :-)

11 0
možnosti
HH

Vy jste četl asi nějaký jiný projev. Ba naopak, Putin posiluje pravomoci dolní komory, vzdává se části svých pravomocí v její prospěch. A Právo? Nadřazuje pouze Ústavu stejně, jak mají USA.

2 2
možnosti
JM

Prostě to vypadá, že Putin něco chystá. Možná převzetí absolutní moci, až mu skončí prezidentský mandát. A docela by mě zajímalo, jak to nakonec dopadne s Běloruskem.

4 2
možnosti
SN

:-)......pane Flaško......budu citovat Vás.... "A všichni si udělají do kalhot, sklopí uši, zatáhnou ocasy, o ničem nediskutují"!

Není to tak, že si Putina váží, udělal tam, konečně pořádek a Rusko je konečně zemí, která budí respekt?

Pokud se týká útočných zbraní, Vy budete čekat až Vás někdo napadne a budete se jen bránit?

Dneska jsem se díval na ČTV 2 film o Rusku! Vřele Vám to doporučuji ! A pokud se týká skopčáků, jsem pamětníkem.....včera jsem se díval zase na Dvojce TV, film o druhé světové! Říká Vám něco výraz Babi Jar?

Příkop v zemi, kdy po svléknutí do naha, odložení všech věcí, bylo za dlouhý čas postříleno 220 000 lidí, hlavně židů! Prostě bestie!

Omluvám se, nedovedu si nastavit původní písmo. Holt, nejsem zatím ten správný ajťák! !!!!!!

0 7
možnosti
SN

:-).....Druhá omluva.....původní písmo naskočilo po odeslání: Alespoň neumřu hloupý! ;-D

0 3
možnosti
MK

M42i15l28a70n 58K10e61s88l

15. 1. 2020 22:39

Máte pravdu,vždyť ani jsou stejní jako ti Američané.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.