Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O víkendu na sjezdu, v pondělí v kanceláři - exitus. Před tím roky v politice, napětí, hádky, nervozita. Věk 9 let po důchodové hranici. Takových je nejen v politice plno. Teď jeden 80 letý kandiduje na ombudsmana. Měla by tomu udělat přítrž a po sedmdesátce do důchodu povinně.

4 8
možnosti
Foto

Anebo trochu jinak: Pokud chceš i v důchodovém věku nadále pracovat, pak si vyber: Buď budeš brát důchod, anebo budeš brát plat. Současně brát obojí nelze. Ale dalšími odpracovanými roky se Ti budoucí důchod či renta zvyšovat nebude. Vím, je to jen iluze, sami proti sobě nepůjdou - v tom jsou tam všichni stejní. A když by se někdo takový, kdo by chtěl tímto způsobem ušetřit státní peníze, vyskytl, vyštvali by ho.

2 3
možnosti
Foto

R^VR^ Skvěle napsané, byť je to nad nemilou, smutnou zprávou, která mě zaskočila.

17 0
možnosti
PB

P54e49t38r 28B29u15r41i72a40n

20. 1. 2020 17:56

Pěkná slova na rozloučenou. Karma.

Ovšem obávám se, že Zeman nemá opravdové přátele. Má jen seznamy s různě barevnými puntíky u jmen. Jak je "přátelství" se Zemanem vrtošivé, o tom by mohl Soukup moderovat další samostatný pořad na pokračování.

9 6
možnosti
JH

Každá příležitost dobrá k chrlení nenávisti, že...?:-(

6 3
možnosti
Foto

Položil jsem k Magistrátu, tak jako ,mnoho jiných svíčku. Bude moc chybět. Měl jsem jej jako člověka rád a jeho humor.

9 0
možnosti
PT

P22e96t32r 55T50o33m78e84k

20. 1. 2020 17:20

Jeden z mála slušných politiků. To říkám já, zapřísáhlý nekuřák.

14 0
možnosti
JS

Souhlasím, ač jsem ne úplně s ním souhlasil v mnoha věcech, tak jsem nikdy neměl vůči němu nějakou averzi a to bylo jeho umění podat věci tak, že nevytvořily boj na život a na smrt. Jeho postoj k člověku jako individualitě, která nepotřebuje neustále spoustu zákazů a příkazů, ale naopak volnost byla jeho hlavní devizou, za kterou měl mé sympatie.

15 0
možnosti
MB

Jaroslava Kuberu mám rád a poprvé mne dožral - Odešel ! Naprostý úkaz, kdy prokázal, že člověk v politice nemusí zblbnout ! Nemusí být ani populista, dělat volební kampaně s bilboardy a přesto docílí rekordu - Stát 24 let v čele města Teplic ! Nevyčerpatelný bonmotář - Kritik socialistických nápadů EU = "To není ani jinak možné ! Jako by vykradli archivy z ÚV KSČ, kde by se ty myšlenky stále braly?“ :-)

31 0
možnosti
JK

Já jsem jej nemusel. Neuznával referenda, přímou volbu prezidenta a hrál to u lidí na obě strany co chtěla každá strana slyšet.

4 24
možnosti
PT

P56e97t41r 68T16o42m10e68k

20. 1. 2020 17:19

To není pravda.

14 0
možnosti
DR

Možná se bude pan Flaška divit, ale tentokrát jsme zajedno. Jak ukázal víkendový sjezd, vzhledem k současnému personálnímu dnu této partaje, co se týče vedení, tak toto byl naopak jeden z mála slušných politiků ODS v jejím čele. Především z jeho upřímnosti, namísto líbivých politických řečiček, by si měli vzít mnozí příklad. R^

6 5
možnosti
Foto

Mně se vedení ODS líbí. Takže zajedno nejsme.

10 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.