Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Miloš Zeman upsal duši Kremlu a ten mu za to splnil jeho velké přání - udělal z něj sice presidenta, ale něco mu prostě dáno nebylo.

24 5
možnosti
Foto

Probuďte se! Jsme třicet let po Vítězném listopadu. Tohle mohlo platit o Gottwaldovi a jeho následovnících konče Husákem. U dalšího prezidenta by se dalo polemizovat o vlivu Bílého domu a u Klause o vlivu zákulisních hráčů mající pod palcem politiky. O Zemanovi, jako úplně prvním prezidentovi země české, rozhodl hlas boží - hlas lidu.

5 19
možnosti
Foto

je třeba respektovat rozhodnutí nezávislých soudů, to je alfa a omega demokracie

5 5
možnosti
TH

A co vražda Horákové a těch jedenácti nešťastníků? V pořádku?

11 0
možnosti
AL

Výsledky hledání

Výsledky vyhledávání na webu

zpravy.aktualne.cz › Zeman chce po Kaslové peníze

http://www.novinky.cz › Zeman chce po Peroutkové vnučce víc peněz. Ať si každý ....

denikn.cz › Prezident Zeman chce po Peroutkově vnučce Terezii ...

Atd. atd.

Co na tom, že titulky jsou úmyslně zavádějící, co na tom, že někteří a ti samí se falešně rozhořčují nad totuto "nehorázností". Oni chtějí ve své stádovitosti a zlosti krev.

Proces s Miladou Horákovou a spol. doprovázela mohutná mediální kampaň. Statisíce občanů od dělníků po vysokoškolské profesory podepisovaly rezoluce, které požadovaly přísné potrestání Milady Horákové. Jak prokazují archivní dokumenty, kampaň byla organizována ústředním výborem KSČ a bohužel se nevyhnula ani dětem. Naštěstí dnes tito lidé z řad novinářů a malé části veřejnosti nemají šanci. :)

Dnes mohou pouze nadávat, plivat, urážet a jinak projevovat svou zášť, bezmoc a frustraci. I tito lidé patří do nynější společnosti, a já je s pobavením pozoruji. Proč?? Protože mám rád svobodu slova a demokracii.

:-)

3 20
možnosti
Foto

Ta Vámi uvedená bezmoc...R^ Vy se v tom svém žvanění vždycky tak hezky dostanete k sobě samému. Jinými slovy trefa, kterou věru chytrý pisatel zdejšiho jména Lička ani říct nechtěl:))... mohou si projevovat svou bezmoc...

16 1
možnosti
Foto

JUDr Nespala se svým prohlášením zařadil po bok takových právnických kapacit, jako byli Urválek, nebo Polednová. Je to hnus.

Vám karma, Tomáši.

32 4
možnosti
ZE

Tento zapeklitý případ vyřeší jen smrt hlavního viníka.

2 2
možnosti
TH

Jednotka odpornosti je jeden Mynář a ten jejich vykutálený právník Nespala jich má na rozdávání. Když si vzpomenu, jak se se samolibým úsměvem vychloubal, že ve sporu vedou nad paní Kaslovou 3:0, což podpořil zcestnými právními kecy, tak je mi z něj dodnes špatně.

31 1
možnosti
DR

"pan prezident tvrdil, že ho viděl vlevo dole"

Hmm. A nebyl to spíš osmý řádek vlevo dole? Ale vážně. Pokud to, co jsme se dočetli v tisku, Zeman opravdu řekl, tak to přepískl. Je to člověk z masa a kostí jako všichni ostatní a nikoli nadčlověk nebo nedotknutelný pánbůh.

4 2
možnosti
Foto

J92a34n 18H27o31r94n80í42k

25. 1. 2020 13:22

Myslím, že si to dobře promyslel, má na ní prostě pifku.

0 0
možnosti
PN

Těžkých dobách může podlehnout i elita. Není to náhodou prvopočátek tohoto sporu? Nebylo i nakonec uznáno, že se jeví jako podlehnutí ostatní články jednoho z nejlepších novinářů které jsme tu kdy měli? Tohle se provalit na mého předka, raději už mlčím.

To ovšem nijak neupozaďuje fakt, že kdyby Zeman pronesl normální omluvu, ohledně autorství článku, prd by se mu stalo. A zůstalo by jen to podlehnutí, na které Vy, jenž nemůžete Zemana ani cítit stále zapomínáte.

1 4
možnosti
Foto

My nemáme těžkou dobu. My momentálně fakt nežijeme těžkou dobu. A o to horší, když někdo v míru a klidu z královského paláce doslova flusne na někoho, kdo v ní žil. A pokud to hodláte manipulačně mělnit, můj pohled na Vás si v příspěvcích najděte. Jeden velmi krátký je myslím vlevo dole.

16 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,44
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.