Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Hrubou mzdu proti výši důchodu porovnáváte proč? Vždyť je to nesmysl...

0 1
možnosti
MB

Vláda se dostala do fáze, která by čekala kteroukoliv jinou. Po těžké kritice toho předcházejícího se vybudí naděje. Nespí se a maká. Uplyne čas, zevšední a logicky vznikne poptávka po reálných výsledcích. S hrůzou se zjistí obrovský rozpor ! Populistické kroky trz. Reforem = Rušení předcházejících reforem = K ničemu nevedou ! To nové nepřichází ! To, co Občana trápilo, jej sužuje ještě více ! Bytová otázka, dálnice, byrokracie - represe - poručníkování a hlavně neuvěřitelná, nastupující drahota ! Stále jsme v Konjuktuře - Cenově ovšem v krizových letech 2012 + Inflace k tomu ! Co teď ? Výhledy jsou navíc špatné, hojnost končí a záludný koronavirus dělá reálné potíže ... !

Je třeba udělat nějaké osvědčené, líbivé gesto ! Udržet si přízeň voličské základny - Opět přidat na důchody - Čím více, tím lépe. Sdělit, že Reforma se chystá ! Ukonejšit situaci - V tomto volebním období = Nebude ! Není to časově reálné a politicky průchodné, (Volby se blíží - tam se rozdává). Vrátit se k osvědčeným heslům - Nespíme, sníme, makáme = Do vašich kapes milí občané ! Čau lidi, tak to bude lépe

Pořád píši, co řekneme našim vnikům až se jednou zjeví ? "Dědo, co jste to tam vyváděli - kde máme důchody, v čem máme bydlet a po jakých drahách vlastně jezdit? - Neotravuj synku, vypiš si další formulář který po tobě stát chce a olešti si pokladničku EET. Dej si točené pivo, je ve stejné sazbě DPH jako kniha ! ... :-)

5 1
možnosti
LH

EET jak jinak.... ;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Tvářit se, že vývoj poměru vztahů výše mezd (zaměstnanců) a výše důchodů charakterizuje péči jednotlivých vlád o nebohé důchodce, je poněkud zavádějící. Ale jinak platí, že tedy to šlo i bez druhého pilíře.

A nebohá Maláčová snad jenom uvedla, že živnostníkům, kteří jako celek odvádějí o hodně méně na tzv. důchodový účet, by tedy dle zásluhy měli mít nárok toliko na poměrnou část základního důchodu.

2 0
možnosti
Foto

Poměr výše mezd a důchodů je nutné číst jako výsledek činnosti vlád předešlých.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.