Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J90a93n 30P24a18v50l29i17š

1. 4. 2020 11:23

Samozřejmě,že úmrtí sestřičky je velmi kruté.Ale psát o ministru kolik ještě na rukou bude mít krve,tak to je fakt síla.On pan ministr je nějaký vrah?.Jistě,že není!Nic se již nedá vzít zpět a můžu jen projevit upřímnou soustrast celé rodině zemřelé sestřičky.Ale KREV NA RUKOU ,TO SNAD VE SNU ANI NAPADNOUT NEMUŽE NIKOHO .Prosím nedělejte z toho politikum.

9 9
možnosti
Foto

Vše, co rozhoduje politický ministr, je politikum. A tento ministr je navýsost politický.

8 4
možnosti
OS

To že vláda to nezvládá a navíc vůbec neposlouchá a nevnímá okolí. Nebít iniciativy občanů tak bychom byli v mnohem horší situaci. Když majitel firmy začne vyrábět dezinfekci z čistého lihu a tuto zadarmo dává zdravotníkům, tak stát mu milostivě neudělí pokutu, ale zakáže výrobu. Když přijdou studenti z nano rouškou, která zachytí až 90% virů, tak stát neudělá nic a zase oni musí hledat formy spolupráce s těmi kdo roušky šijí. Hlavně, že se klaní nekvalitním dodávkám z Číny, místo aby vytvořili koordinační týmy a využili umu a potenciálu našich lidí a firem, zorganizovali výrobu dezinfekčních prostředků, výroby textilií (textilky máme) účinných masek, mozků Akademie věd atd. atd.

16 6
možnosti
JJ

Autor má pravděpodobně dosti vysokou horečku a tak se z něj stal rázem odborník a epidemiolog. Méně takových je ku prospěchu věci.

8 12
možnosti
RC

A Vojtech odbornikem je? A na co?

5 3
možnosti
BH

Von Kubek už vylez?

2 0
možnosti
PC

Pane Sobotko,

chápu, že katastrofální nedostatek ochranných prostředků pro zdravotníky je více než tristní. Budeme-li však objektivní a nepředsudeční, musíme také konstatovat, že toto není jen situace naší země, ale bohužel všech států světa.

12 7
možnosti
MV

o tom zadna, ale proc Babis a jeho lide lhali, ze je vseho dost? o tom je rec!

13 2
možnosti
Foto

Kdyby nešlo o zdraví a životy, tak by bylo docela úsměvné číst diskuzi. Tož jeden příklad z praxe. Za celý měsíc březen jsme od státu dostali na jednoho zdravotníka jeden respirátor a tři ústenky. Zajímalo by mne, kdo z těch, kteří tak vehementně obhajují pány Babiše a Vojtěcha, by za těchto podmínek nasazoval vlastní zdraví, aby se mohl postarat o své pacienty.

19 1
možnosti
MV

nikdo, ale hloupe kritizovat ty, kteri na "nesvar" upozorni - to jim jde jedna basen

7 1
možnosti

Pan ministr než něco řekne, tak by měl raději vydechnout a pořádně si to rozmyslet. Stejně heká za každou větou.

1 0
možnosti
Foto

Jen jeden z kamínků do mozaiky neodbornosti této vlády. V takto krizové situaci bych se nebál psát přímo o diletantismu.

9 5
možnosti
MV

prusvihy na MZ uz nikdo neprekryje a od vcerejska trable na MO

nejak se to panu premierovi borti

jinak to dopadnout nemohlo

mimo jine: stale od nas ustavy socialni pece a duchodaky odebiraji rucne site rousky - takze tak to asi je s jejich zasobovanim nasi vladou

11 4
možnosti
KK

Nic nemůže být ideální, chyby občas anstávají. Bohužel mám pocit, že vy se z těch chyb radujete.

4 4
možnosti
Foto

Existují televizní záběry z ledna, kde se opozici, ptala vlády, zda zajistila na blížící epidemii dostatek roušek a respirátorů pro zdravotnická zařízení a co bude dělat pro bezpečnost obyvatel. V té době se vědělo, že v Číně je epidemie coronaviru, která je už v Evropě a zejména v Itálii. Vláda pomocí ČSSD KSČM a hnutí ANO zablokovalo rozpravu na toto téma. Ředitel hmotných rezerv upozornil v lednu ministerstvo zdravotnictví, že ve skladů Hmotných rezerv je nedostatek zdravotních ochranných pomůcek. Ministerstvo zdravotnictví vydalo zákaz nákupu stejně, tak nemocnicím s tím, že se to nakoupí centrálně. Centrálně se do poloviny března nenakoupilo nic. Německo začalo přijímat první opatření proti coronaviru, ale u nás nic. Přijížděli k nám cizinci z Itálie z Číny. Naši lidi jezdi lyžovat do Rakouska do Itálie. Vláda uklidňovalo obyvatelstvo, že nám nic nehrozí, že není třeba nakupovat roušky, desinfekci, že je všeho dost. Naše vláda se probudila, když počet obětí se přehoupl přes 100 osob a to bylo v polovině března. Zjistilo, že nemá roušky, zdravotní materiál, a že jsme 5 tun tohoto materiálu dne 2. března vyvezli do Číny zadarmo. Pak jsme jej za miliardy kupovali zpět.

10 3
možnosti
Foto

Tak v lednu tohoto roku už bylo pozdě. Než by se vypsalo výběrové řízení, audit výběrového řízení, řešení napadení výsledků výběrového řízení. Tak rok předtím se měla opozice ptát.

4 4
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,95
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.