Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

A v Americe tlučou černochy... asi takovou vypovídající hodnotu má blog. Je to Váš názor a máte na něj právo. Bez klapek a zatmění musím konstatovat, že přes mnohé chyby si vláda a KŠ vedou dobře. O tom kdyby byl někdo jiný na jejich místech netřeba diskutovat...není a asi dlouho nebude. Opozice pro mě naprosté selhání. Vzor opozice jsem našel v Bidenovi který prohlásil: " Dnes nejsme demokrati, republikáni, dnes jsme Američani, podpořím kroky vlády a D.Trumpa"....

24 14
možnosti
PK

Další, co tvrdí, že vláda se může pouze chválit, nikoli upozorňovat na lži a hrubé chyby, díky kterým jsou zbyteční mrtví.

A ještě k tomu pletete opozici, která jedná v souladu s vládními stranami, společně schvalují zrychleně potřebné zákony. Víc toho udělat nemůže.

11 1
možnosti

Zbytečně dramatické.

Ministr je prostě profesionální politik a od takového člověka mějme, no, ne moc velká očekávání.

1 6
možnosti
HS

Profesionální? Jo vy to myslíte tak, že je za to placenej, tak to pak jo.

1 0
možnosti
TB

Vy ani netušíte, co bylo příčinou smrti nebohé sestřičky - předpokládám, že neznáte protokol ze soudní pitvy - ale máte jasno, že za smrt může ministr....Rv

18 8
možnosti
VK

Ministr je spolu s Burešem odpovědný za mizerné zásobování nejen zdravotnických zařízení ochrannými pomůckami. Kdyby sestřička byla kvalitně vybavená, neonemocněla by a nezemřela - mají ji na svědomí.

1 2
možnosti
Foto

Jo, lže jak indiánská stařena. Včera na tiskovce říkal, že není pravda, že se v Praze snížil počet odběrových míst a přitom tato informace byla na stránkách jeho ministerstva. Ono je těžké být manažer, když váš šéf požaduje zisk za každou cenu. Zde mám na mysli zisk politický.

19 6
možnosti
PK

To je k popukání, jak se tady většina lidí rozohňuje, že vláda se přeci musí jen chválit, jak dobře to zvládá, a nesmí se mluvit o tom, na co kašle a že díky ní dnes úplně zbytečně umírají lidé. ;-€

18 6
možnosti
PK

"Než se stát rozhoupal, byla tam již řada mrtvých."

Bohužel stát se nerozhoupal dosud. Většina domovů důchodců stále nemá dostatečné ochranné pomůcky.

9 5
možnosti
TB

ale má, většina má....

4 4
možnosti
LC

Slabé. Krvavý pes Tito ... co to kecám ... krvavý pes Vojtěch.

3 3
možnosti
PL

P68e58t49r 61L23a19n90g45e26r

31. 3. 2020 21:52

Ministr přešlápl, je to hodně špatně, omluvil se. A co média, která rozjela "akci" ve velkém, ta se nemají podle vás aspoň omluvit?

17 1
možnosti
SN

:-).....pane autore, .....tak jste si zase kopl! Bude se Vám i Vašim tleskačům dobře spát! Dokážete si srovnat výsledky postižení koronavirem u nás a u sousedních zemí? Krematoria nestačí mrtvoly pálit, skladuje se to v chladírenských autech, dělá to vláda špatně? Protřete si, prosím zrak, než něco takového napíšete !_ RvRvRv

26 17
možnosti
Foto

Dal jsem "-". To je to jediné, čemu rozumíte a co jste schopen pochopit. Jakékoliv vysvětlování se ve Vašem případě míjí účinkem.

5 17
možnosti
Foto

To jsem si oddechl.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,92
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.