Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Zbytečná snaha. Absolutně nikdo totiž pane Flaško nepochybuje, že pokud by ve vládě byli namísto zlého Babiše pravicoví spasitelé národa z ODS a TOP 09, tak že virus by nás díky tomu renomé a obrovským osobnostem ve Strakovce obešel velkým obloukem. :-)

16 12
možnosti
FZ

Kdyby byly v p.....i ryby,tak by nemusely být rybníky.Teď se má starat spasitel a vůdce Babiš ...a moc mu to nejde.Zakazovat,nařizovat a svalovat chyby na kdekoho k tomu není třeba velkých osobností,to dokáže každý trouba.

6 3
možnosti
RP

Pokud se pamatuji tak Primula prohlásil, že je možné, že přes ochranný oděv se bude muset dávat ještě jeden když se ty sestry od nemocného taxikáře nakazily. Koranavirus je pro celý svět něco nového a titulek blogu se mě zdá nevhodný.

14 3
možnosti
PV

P93a72v36e35l 98V16é83b66r

31. 3. 2020 18:39

Především, ten pán se jmenuje Prymula (není to výtka, také bych nejspíš psal Primula, nebyv informován), ale hlavně článek nekritizuje ani tak nakažení sestry, ale to, že byla pomlouvána jako nezodpovědná.

7 0
možnosti
Foto

Karma, napsal jste kdysi, Tomáši, jednu velkou pravdu. Tato vláda je "Hvězdná pěchota":-)

12 11
možnosti
ZH

Mají kliku, že ta banda kašparů a neschopných neumětelů má Hamáčka. Jak to tak vypadá, tak ten jediný to drží tak nějak pohromadě.

0 3
možnosti
MS

Hezký článek. On ten ministr je vůbec mistr ve verbální komunikaci. Kromě vámi uvedených přešlapů, chtěl ještě vyšetřovat praktického lékaře, který k doktorce Pekové poslal pacientku. Prý obešel postupy. I ta pacientka, která si zaplatila test. Neměla nárok na státní, protože nepřijela z ohrožené oblasti. Ale došlo k obejití postupů.

18 4
možnosti
MK

Omlouvám se za překlep. Mělo to být plus.

0 0
možnosti
Foto

Nepřeháníte to? Z lidí, jako jste vy, jde hrůza.

19 11
možnosti
JH
MP

Tak čekám kdy vezmou do vazby Babiše a Kena. Už teď je pozdě.

1 4
možnosti
ZH

A to zas ne. Teď opravdu není čas na zatýkání. Ale doufejme, že přijde co nejdříve. :-)

2 3
možnosti
JD

Naroubovat vinu za smrt na ministra, to muselo dát zabrat. Ale jde to.V

11 6
možnosti
ZH

No... Způsob, jakým vláda jednala (tedy lži, pomluvy, zablokování prodeje ochranných pomůcek nemocnicím při současné neschopnosti vlády zajistit ty pomůcky, blokování alternativního testování, nezájem o nabídky českých výrobců) vnímám jako obecné ohrožení. Tedy v tomto smyslu lze říct, že ministr nese určitou vinu na té smrti.

8 3
možnosti
RM

To jste přehnal pane kolego, slušně vychovaný člověk by něco takového nenapsal.

16 8
možnosti
MV

M26i72l12a50n 69V83i69k

31. 3. 2020 17:39

Ano, slušně vychovaný. Máte pravdu.

2 1
možnosti
JH

Moc pěkný slovník, jak vystřižený z komunistických padesátých let. Krvavý pes Tito!

Tenhle pan Flaška zřejmě přeslechl tu prosbu šéfa krizového štábu: Zastřelte nás, ale až bude po všem!

27 7
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,90
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.