Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Když nemám protiargument, pokusím se zesměšnit a znevěrohodnit pisatele. To známe už cca sedmdesát let.

6 1
možnosti
PS

Ano, zde by se mělo diskutovat o myšlenkách a skutcích. O lidech nechť se baví v podnicích, které se dříve označovaly jako V. cenová skupina.

0 0
možnosti
JF

A čekal snad někdo od zemanovských "lepšoidů" - vím, jak to původně myslel, ale zde se výjimečně pro svou sortu trefil přesně - něco jiného než řízně a po bolševicku nemilosrdně likvidovat své nepřátele? Třeba se zase začnou jezdit do Ruska - kde bolševismus stále žije - učit, jak zakroutit všem krkem eurohujerům, havloidům, kavárníkům a podobným odporným zjevům ... :-/

18 8
možnosti
MK

Nevím,jestli odstranění nějaké sochy je chyba. U sochy Koněva je to ovšem velmi diskutabilní,jelikož i historikové (či historici) nemají jednotný názor. Co mě osobně zaráží jsou pokusy o překrucování historie....zde se celkem prokazatelně vracíme do doby,kterou zde asi nikdo z nás nechce....

15 0
možnosti
RC

Je mozne, aby Konec dobyval zaroven Berlin i Prahu? Nebyli to jeho vojaci? Pak oslavujme VOJAKY.... pokud budeme oslavovat jejich velitele, pak logicky musite dojit k oslave Stalina.... A jeho sochu si odstrelili s pozehnanim SSSR sami komuniste.

6 3
možnosti
VH

Rusko zná jen sílu...a když není po jejich,hledají každou skulinku jak se tam vetřít...i když doma mají jen svrab a bídu,chtějí stále víc...a ten šášula na hradě jim přitakává Rv

13 9
možnosti
JJ

J71a42n 54J16a21n70u33š63k29a

26. 4. 2020 17:46

kolik jse za tento blog dostal dolaru? (vychodokaribskych)

7 22
možnosti
Foto

Budete se divit, ale žádné. To víte, já nemám Vaše uvažování a Vás druh zdrojů. A co Vy říkáte na odstranění pomníku Stalina?

23 5
možnosti
Foto

To, že máte na likvidaci legendárního sousoší s J.V.Stalinem stejný názor, jako komunističtí papaláši v čel s A.Novotným ještě neznamená, že to bylo správné jednání.

2 19
možnosti
Foto

Povězte nám tedy Vy jaký máte názor na likvidaci pomníku Stalina? Určitě se za svůj postoj nestyďíte a dáte nám jasnou a jednoznačnou odpověď!

14 4
možnosti
TN

Že Slušní lidé nejsou zrovna nejostřejší tužky v penálu, mi bylo celkem jasné. Že jsou, ale takhle mimo, to jsem nečekal. Na druhou stranu, mezi svými budou jistě za hrdiny ;-D

12 1
možnosti
KL

Myslím, že by se lidé měli hodně uklidnit ve svých vyjádřeních. Radikální výroky jsou totiž obvykle neuvěřitelně hloupé. A je přitom jedno zda se týkají likvidace politiků nebo přirovnávání ČR ke koncentráku...

25 2
možnosti
Foto

V tom s Vámi souhlasím. Ten titulek byl na přitažení velkého počtu čtenářů. Svůj účel splnil. Ostatně nepsal jsem, že jsme koncentrák, psal jsem, že se bojím abychom nebyli.

13 5
možnosti

R^

Odstranění pomníku snad zločinem být nemůže. Ale postavení zločinem být může!

A že se nám množí vstřícnost vůči imperiálnímu Rusku a Číně? Není divu! Proruští a pročínští aktivisté, včetně komunistů a okamurovců, makají na plné kule! Pomalu jim věří už polovina národa!

:-)

18 6
možnosti
Foto

Při googlování jsem přišel na to, že v minulém roce hlavním tématem byl plán na postavení sochy Lenina v západním Německu.

3 4
možnosti
Foto

Ano, odstranění Lenina v Berlíně a v Hradci Králové a Stalina v Praze bylo zločinem. Stejně tak jako odstranění Mariánského sloupu v Praze a císaře Františka Josefa II (největšího válečného zločince).

3 16
možnosti
OT

Můžete to nějak vysvětlit?

4 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,80
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.