Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Slušní spíše tedy neslušní lidé dostali v komunálních volbách v Brně v roce 2018 celých 2,72% hlasú. Z toho je patrné, jak jsou v Brně populární. :-)

13 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-) R^

8 0
možnosti
JK

J50a94n 97K23o17z41á96k

26. 4. 2020 23:47

Dát karmu za to, aby si národ přestal uvědomovat, kam až může klesnout při stavbě jakýchkoli památníků, mi přijde hrozně přízemní. Naopak, měla by to být ukázka toho, že podlehnout jakékoliv ideologii je hodně snadné a nebezpečné. Proto i odhalování sochy Marxe v dnešním Německu, je napováženou.

3 0
možnosti
JN

J85o50s53e11f 98N39i56k40l

26. 4. 2020 15:47

...a kdo je to ten flastenec...?

0 8
možnosti
Foto

Mrkněte do zrcadla.

19 3
možnosti
MB

O Koněvovi je možno psát donekonečna. Že Prahu neosvobodil, nicméně nás pro jistotu 2x. Že tady pomohl a pak šel škodit jinam. Že nakonec podrazil i samotného Žukova - zhanobil jeho odkaz. Že byl morálně dutý, jako jeho odlitek. Že mu postavili sochu 8 let po smrti. Nakonec mi z toho všeho jako nejmorálnější připadá ten soudruh Kapek. S mírným zpožděním - 35 let po válce sochu slavnostně odhalil. Když byl zase revolucí 1989 odhalen on samotný - Tak se zase, vlastní rukou - dobrovolně zahalil. Byl to slušný člověk a rád psal - zvací dopisy. Jeden napsal česky - druhý rusky. B. Jelcin je předal pražskému hradu, do rukou V. Havla. Co se řeší nyní netuším ... .

Rodina Žukovova pronásleduje Koněva ? Nebo Moskva, chce ty dopisy ? Nebo bronz bude využit k roztavení a Miloš bude mít - na podstavci své představení ? Nebo budeme osvobozeni - do třetice všeho dobrého ? Těžko říci, tak z hlavy. Metereologické hlášení je ovšem platné - Do poloviny května budou ranní mrazy ! Zahrádkáři a slušní lidé pozor ! To hlásí u nás - i Kreml stále praví. Dejte si již pohov - Rozchod a vy rudí - O d ch o d ... :-)

19 2
možnosti
Foto

Koněv byl masový vrah ruského národa v době Leninovy bolševické vlády.

8 4
možnosti
JL

Můžeme se pohoršovat nad děním kolem odstranění Koněva, můžeme leccos, ale když to vidíme klidnýma očima, zdá se mi být jasné, že Rusové se k nám, Čechům, chovají jako by na nás měli nějaký koloniální nárok. To je každopádně signál, ať si o něm myslíme, co chceme. Signál, že doba se mění. Rusko se nechce vzdát svého vlivu v dobytých územích za 2.světové války, ať už jen v symbolické rovině - je proti odstranění sochy, která mu nepatří. Rusko nám ji přece nedarovalo, abychom ji tu postavili. Pak by bylo slušné jim ji vrátit. [>-]

22 4
možnosti
Foto

V roce 1967 připlul po Dunaji k nám návštěvu jeden sovětský námořník, který tamtéž bojoval v r. 1945. Sadím se, že se mu asi moc nelíbilo, že tento prostor by se mohl stát nástupištěm expanze proti Rusku. Snažte se vcítit do pocitů Rusů.

Pokud se pokládáte za bývalou kolonii, tak žádná jiná snad nebyla získána tak, že by jí bylo nutné vyrvat nepříteli na život a na smrt bojem před hlavním městem, tedy Moskvou.

0 7
možnosti
Foto

Třeba považuje rubl za stabilnější měnu než dolar. To je ovšem taky na pováženou...

Najděte si ukázky komiksů tohoto boxera a pochopíte....

0 6
možnosti
Foto

Flastenci jsou již z podstaty velmi inteligentní, když by třeba i jen teoreticky mohli považovat rubl za lepší měnu než dolar. No co si pak pomyslet o chytrosti těch, co se to snaží zamluvit nebo omluvit?

15 3
možnosti
Foto

I72v62a89n 43M87a68r29e15k

26. 4. 2020 14:10

Pane Inženýre, jak jinak?. . . . .Zasloužená karma. R^ [>-]

3 5
možnosti
JL

Primátor Hřib, se k tomu vyjádřil takto. Možná jste si všimli v médiích, že mám teď policejní ochranu. Nebereme to na lehkou váhu. A proto jsem angažoval několik dvojníků. Díky tomu o mně uslyšíte ještě více, protože násobně zvyšujeme produktivitu.:-)R^

12 0
možnosti
Foto

Karma, já jsem dnes někde zahlédla, že místo pomníku Koněva by měl být pomník bratři Mašínů. Pokud je to pravda, tak už se těším, co to bude za melu.;-D

12 5
možnosti
JP

Lidi, je zle, Jandová zde!

14 12
možnosti
Foto

R^ Karma. I když tedy z popisovaného mrazí.

Jako obvykle, mráz přichází z Kremlu ;-(

19 3
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.