Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ruske "nahody"? ... ani nahodou!

Vam karma

7 0
možnosti

Je dnešní Slovensko také hrdým nástupcem Slovenského klerofašistického štátu? Mimochodem, ty PC, mobily a vlastně celá spotřební elektronika je vyráběna v PRC.

2 6
možnosti
Foto

A také to tam všechno vynalezli ;-D Pokud chcete z elektroniky něco kvalitního, musíte na Taiwan. Vlastně je ta taky Čína. A o tom, že HongKong byl nějaký rok pod britskou správou, která tam moderní technologie pomohla zavést? Štětko, Štětko. ́, zase za pět.

A je ČR hrdým nástupcem Protektorátu Böhmen und Mähren?

7 0
možnosti
MN

Není to náhodou neověřená konspirace?;-)

0 0
možnosti
Foto

Je to ověřená konspirace. ;-D

3 1
možnosti
SB

Nikdo normální si o Rusku nedělá žádné iluze, ale problém takových lidí, jako jste vy, je ten, že kladou rovnítko mezi rusofily na straně jedné a lidi, kteří nevěří současnému sluníčkářskému směřování západní Evropy.

Rusko bylo, je a bude přesně takové, jak vy zcela správně popisujete.

Ale to nic nemění na věci, že západní Evropa dělá kotrmelce, nad kterými zůstává rozum stát.

8 3
možnosti
Foto

Jenže u vás, alespoň podle vašich textů, Rusko i za této situace vítězí.

4 3
možnosti
MB

Dnes je 21. 8 ! Vstávám na chatě, otec v kuchyni u kávy a křížovky. Z rádia se nesou hlasy - "Neklaďte odpor - nic se vám nestane". Na dotaz odpověď - "Komunisté zde od rána vysílají nějakou přiblblou, divadelní hru" ! Zmatení chataři na paloučku dostali nápad - Pojďme na okresní silnici, z lesa ven ! Úžasná velkolepost ... !!

V bitvě o Kurský oblouk - Žukov nasadil 7.600 tanků a uhájil obec Prochorovka ! V boji o naši chajdu, Brežněv nasadil 6.000 tanků a 500.000 mužů ! Lesní, rekreační obydlí se zachránit nedalo - přesila převeliká ! Kursk proslul názvem - "Operace Citadela" - Události 1968 významný stratég - soudruh Grospič nazval - "Údobím, zvýšených dopravních nehod" ... !

Vznikla z toho i dobrá tradice. Komise následně určovaly, kdo je a není normální. Kdo se nechal znormalizovat - normálním, byl ! V zemi veliké pokračovali. Trvá to dones. Mnoho sousedů bylo oblaženo nezištnou pomocí. Jakkoliv zdravé ovzduší - Mnoho lidí z toho bylo otráveno. Pravda, jsou otravováni i dodnes ! Je to pravda otravné, no zase takové tradiční. "Otravuj normální lidi = Posílíš mír" ! ... .:-).

8 1
možnosti
PN

Oles Buzyna byl proruský a taky zařval. Jinak za Putina 130 novinářů? Dost vysoké číslo, bezpochyby. Máme v Praze vůbec tolik míst k přejmenování?

0 4
možnosti
DK

Nicméně, když ví, že mu jde kejhák, tak proč pije čaj v neznámém bistru?

0 3
možnosti
Foto

Aha, tak si za to může vlastně sám....

4 0
možnosti
JK

Jít s pravděpodobností na rudé vlastence je celkem odvaha;-D Každý z nich přece dobře ví, že za vše můžou imperialisté, zlá EU a všichni jenom Rusku ubližují, místo aby byli vděční a na věčné časy chválili velkého otce národa, pana Putina. Pro Vás R^.

9 0
možnosti
Foto

Karma. Ruské metody jsou pořád stejné, to však nezabraní různým "užitečným idiotům" nadšeně vzhlížet k Rusku a nyní i k Číně...

9 0
možnosti
JK

Jo, jo totalita má i matematiku pod kontrolou, takže dle totalitního průměru je to v normě a dalo by se i přidat. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.