Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Vážení zúčastnění spoludiskutující, považuji za povinnost Vám (téměř všem) poděkovat a rozloučit se, byť mi tu mezi Vámi opět bylo velice příjemně a podobně příjemně mi díky Vám (téměř všem) uběhla pracovní doba. A neboť čas letíjako splašený, tak mi pomalu bude končit pracovní doba, dnes vprostřed týdne zaměstnavatelem jako benefit související s tím sviňským korónavirem zkrácená každou středu o hodinu, naštěstí bez krácení smluvního příjmu. Ovšem z tohoto příjmu a jeho daní však budeme nuceni stále více a více přispívat na pokrývání schodku státního rozpočtu, navíc prohloubeného o náklady na ten fakt nesmyslný a nezasloužený předvánoční bonus 5.000,- Kč pro každého z těch gerontů penzistických který dostávají patrně za to, že oni si za svých produktivních let užívali toho, že značnou část svých tehdejších pracovních dob pohodlně proseděli, ba nebojím se říci mnohdy i proklimbali, na různých stranických, svazáckých, ROH, SČSP, Brigád soc. práce a bůhvíjakých všelijakých schůzích. A my mladí teď ten marasmus, co nám zde zanechali odnášíme se všemi následky.

Škoda, že se do dnešní diskuse nezapojil pan Bohumír Šimek, díky kterému mohla hypoteticky být i zdejší diskuse mnohem přínosnější a zajímavější.

Nicméně neboť si ještě více, než nějakého neustále ve zdejší rubrice omílaného a nevylučuji, že i pomýleného Vystrčila, a v té souvislosti našich chladnoucích vztahů s Čínskou lidovou republikou, vážím svého volného času, tak se s Vámi, téměř všemi a dojetím loučím

Pa, a snad někdy příště.

0 10
možnosti
OS

No již jste toho nakecal dost, stačilo to. Proč tak dlouhé texty když stačí říci, vše co dělá "pan prezident" Zeman je boží.

6 0
možnosti
MG

Hradní kancléř svým konáním jednoznačně překročil hnědou čáru! ;-D

9 0
možnosti
MS

Nepřekročil ....přešoupal.

a notně rozmazal.

1 0
možnosti
VB

Vy jste to nepochopil. Čína řekla, že Vystrčil "bude litovat". No a její emisar toto realizuje tím, že Vystrčila nebude zvát.

12 0
možnosti
JZ

Zeman se chová jako slaboch a zbabělec a nikoliv hlava státu. Rv To nejde okecat.

32 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

10 0
možnosti
DH

Prostě náš demokraticky zvolený president, prostřednictvím čelního funkcionáře jeho Presidentské kanceláře, učinil to jediné a správné gesto, které odpovídá pravidlům vedení a udržování slušných mezinárodních vztahů.

A pokud by jej nepotkala ta nešťastná a bolestivá událost spojená se zlomenou končetinou, jistě by pana Velvyslance ČLR navštívil osobně a po uctivé omluvě za jednání toho "Tchajwance", kterého a jehož jednání odsoudili jednomyslně všichni čelní představitelé našeho demokratického státu, by si vzájemně potřásli pravicemi.

Musím říci, že na rozdíl od tohoto z nouze do funkce dosazeného druhého nejvyššího ústavního činitele, jsem na našeho demokraticky zvoleného prvního nejvyššího ústavního činitele a jeho konání skutečně hrdý. A nikdo z nás, občanů našeho státu se za něho nemusí stydět. Na rozdíl od předsedy jedné z nejméně populárních a snad i zcela zbytečných státních institucí, která v podstatě slouží především pouze jako odkladiště politických fosilií.

2 21
možnosti
HH

Jako ironie božíR^

13 0
možnosti
JF

Rektální alpinismus v praxi ... :-P

10 0
možnosti
MV

Typickej hradni slouha. Zajimalo by me ale, jak se k takove aktivite postavi ti, kteri panu Vystrcilovi vycitali, ze by rozhodne nemel delat "zahranicni politiku".

11 3
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.