Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Slovensko môže testovať aj 50 000 občanov denne, testy sa na Slovensku vyrábajú.

Testuje sa podľa potreby, cielene, v čase keď bol zistený jeden alebo žiadny nakazený testovalo sa do 1 000 občanov, ak sa testuje cielene nie náhodne resp. plošne počet testovaných stúpa počtom pozitívnych..

Ak by bol na Slovensku taký vysoký počet pozitívnych ako v Česku, počet testov by bol podstatne vyšší ako je momentálne cca 18 000 v Česku.

0 0
možnosti
Foto

Tomáši, Slováci ho mají na háku. Ti jsou rádi, že je u nás.

Karma

3 1
možnosti
LU

Áno!

V Európe bola anketa o najväčšieho Čecha, Slováka...

Hlasovalo sa o osobnosť ktorá vykonala pre národ významný skutok.

Medzi navrhnutými bol aj Babiš a Tiso, ktorých komisia vylúčila Tiso bol podľa komisie fašista, Babiša vylúčili zato, že údajne by to mohlo pôsobiť ako provokácia susedného demokratického štátu.

Podľa návrhu zaradiť Babiša do hlasovania bol Babišov najväčší čin, ktorý vykonal pre blaho Slovákov, že odišiel zo Slovenska!

Bohužiaľ Babiš sa nestal najväčším Slovákom, aj keď to čo urobil pre Slovensko, je aj podľa mňa viac, ako urobil víťaz Štefánik.

4 1
možnosti
JD

J64a86n 20D55o62u42š39e41k

15. 9. 2020 11:10

Pořád na to jdete špatně.

1 2
možnosti
MB

Jane, tož konečně rozumné slovo ! Pošlete to na adresu = Úřad vlády České republiky nábřeží Edvarda Beneše 4. Praha 1 - Malá Strana PSČ 118 01. Tel. ústředna: 224 002 111 ... :-)

1 2
možnosti
JN

J22o45s12e69f 32N51i35k11l

15. 9. 2020 10:21

RvVaše hlavní myšlenka je : "Čím hůře, tím lépe!"....

0 2
možnosti
JJ

J67a28n 52J41a15n75u25š68k19a

15. 9. 2020 11:14

Reakcni sily tuhle myslenku oprasuji uz od konce druhe svetove valky

0 0
možnosti
Foto

Jste na omylu. Většina Slováků je na Andreje Babiše pyšných. A to prot, že se prý v d celé České republice nenašel nikdo jiný, vhodnější než Slovák A.Babiš, který byl, je dnes - a zřejmě i nadále bude českým premiérem... To tvrdí i náš známý ze Slovenské republiky. Jestli to tak je, nebo není, to nechám na vás... . Rv:-/

2 8
možnosti
MB

Souhlas Mirko. Já jsem taky na AB pyšný ! Jak docela mazaně ze Slovenska prchl před V. Mečiarem, když mu zcizil Petrimex ! To bylo bezva a Vlado, podobně soudy české - na něj ještě nedosáhly ! ... :-)

9 0
možnosti
MR

Jako že by se na nás nazlobili a odstěhovali se zpátky do Horní země? Už aby to bylo.

0 0
možnosti
TB

Zbytečně to dramatizujete....:-/

1 1
možnosti
JV

Nastesti se to nestane . Nemaji grobiana-Zemana, nybrz milou, inteligentni prezidentku.

8 1
možnosti
SB

Pěkně děkuji za takovou eurohujerku!

4 7
možnosti
MB

Stále se držím svého - Myslím, že mi to moc nemyslí a tak panu Burešovi věřím ! Jemu to myslí ! Teď je sice v nouzi, už se od nás nikdo neučí. Už i přátelští bratři Slováci jej zradili ! ANO, já svou věrnost zachovávám. Řešení je snadné ! - Vyměnit toho papouška, co losuje nové nápady ! Podobně kartářku - listy ji už padají blbě. Vůdce padnout nemůže ...

Pravda, baba Vanga - geniální stratég již zesnula. Je třeba najít spolehlivějšího jasnovidce - E. Hanussena ! Taky trvat na tvrzení, že Země je placatá ! Pak se do toho nebudou plést horoskopy. O konjunkci progresivní Luny s nativním Sluncem ! To vše, má vliv i na zrak. Já to vidím, až se provede, bude lépe ! Čau lidi ... :-)

3 1
možnosti
MB

Josefe, Josefe, co z Vás jednou bude ? Země zničená, dluhů kopec, nejhorší v Evropě, keců plno = Výsledky a reformy žádné. Že Vy budete chovatel těch losovacích papoušků ? Či dokonce snad - Poradce vlády = Věštění z karet a tvorba horoskopů ? ... :-)

3 0
možnosti
MV

prisel o "premiantstvi" a tak kolem sebe zacina sproste kopat

a to jsou - z pohledu historie - vzdycky zacatky koncu

6 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.